Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(NikeZ @ 2011 01 17, 14:08)
mano gyd apie misisnius nieko nenutuokia  doh.gif

mum tai gastrologe rekomendavo ji,seimos gydytoja ankstesne irgi nicnieko negirdejus buvo api eji. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 17, 11:51)
aha turiu drauge ir puske su 42 ismiera,tai nu inaa doh.gif vargo vakariene kol randa.......

Tai va ka is sakau doh.gif o kurios turi dar didesnes kojas isvis pravalas doh.gif

QUOTE(NikeZ @ 2011 01 17, 12:08)
o as dabar pati stora o koja maza

Cia laikinas reikalas irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
pasilabinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 17, 13:51)
Laba diena 4u.gif
tai itariu ir rubu daaaug pas tave,nes pagal batus ir rubus juk derint reikai tad ax.gif
as tai nelabai derintoja,katuriu ta nesioju,viskas tinka svarbu patogu lotuliukas.gif
Papildyta:

o mano standartas koja 38 smile.gif aha turiu drauge ir puske su 42 ismiera,tai nu inaa doh.gif vargo vakariene kol randa.......
Papildyta:

o nenori to semper misinio pabandyt,pasikonsultuok su gydytoja mirksiukas.gif
Papildyta:

o tai sriuba kada cia iseina tau pavalgyt,kai diena ta ,ana valgai? smile.gif

kaip tas emper bifidus pokelis turi atrodyti nerandu kazko bifidus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 17, 14:35)
kaip tas emper bifidus pokelis turi atrodyti nerandu kazko bifidus  schmoll.gif

http://www.semper.lt...mp-bifidus.html
pabandyk cia ieiti,sitas skirtas nuo uzkietejimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fonema_79 @ 2011 01 16, 20:23)
pavelavau, tai reikes atsisiusti:)
tikiuosi ax.gif
buvo mums ir niekas nenustate priezasties, tik su antibiotikais nueme:(
oho kiek batu doh.gif pavydziu baltai wub.gif

liuks cituoji 4u.gif

QUOTE(vikma @ 2011 01 16, 20:33)
mum ir taip anksciau budavo,as maniau prazilsiu nuo nezinomybes kas yra doh.gif o tyrimu nedare kraujo ar slapimo?

CEZI ar tavo berniukas vandens bijo? g.gif as nesuprantu kodel tokia baime vandeniui yra,kazkosk kosmaras kol ismaudom,ka turi kaimynai galvot,musam ji ziauriai,bet ir tai jis eina pastoviai zyzdams jei ko negauna doh.gif kada prakalbes doh.gif tada gal pasakys ko nori ax.gif

kosmaras, ne nadarem dar tyrimu, nes penkt vakare prasidejo, na sia nakti jau nebuvo tempos, bet ryt eisim pas gydytoja.
is vrc vis neskambina...

mamos, kurios gyvenat anglijoj, norvegijoj, gal galit parasyti kokios salygos tose salyse augint neigaliuka, kokios pasalpos, integracija? tos, kurios augina vaikus su f 84 ir pan?
cia as nika pasikeiciau misis.zd
Atsakyti
QUOTE(Fliurpskyte @ 2011 01 17, 17:02)
kosmaras, ne nadarem dar tyrimu, nes penkt vakare prasidejo, na sia nakti jau nebuvo tempos, bet ryt eisim pas gydytoja.
is vrc vis neskambina...

mamos, kurios gyvenat anglijoj, norvegijoj, gal galit parasyti kokios salygos tose salyse augint neigaliuka, kokios pasalpos, integracija? tos, kurios augina vaikus su f 84 ir pan?
cia as nika pasikeiciau misis.zd

nu tai gerai kad nukrito temp,o siaip dabar baisus virusai siaucia su aukstom temp doh.gif

akodel nika pasikeitiai ka? g.gif mirksiukas.gif

o del salygu tavo isvardintose salyse garantuoje tikrai kad salygos yra geresnes nei cia in lithuania ax.gif nors placiau gali papasakot musu "uzsienietes" smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nebespeju su jumis blink.gif doh.gif doh.gif tik perskaitau....o kol perskaitau,pavargstu lotuliukas.gif ir nebeatsimenu kur ka cituot blush2.gif g.gif
Atsakyti
Labukai plepės biggrin.gif
mano kanopėlė 42 dydžio, bet aš kažkaip visai neblogai randu batus ir rudeniui ir žiemai, arba aš neišranki, arba jūs norit auksinių kurpaičių lotuliukas.gif lotuliukas.gif Batus perku Batų kalne mirksiukas.gif
Andrėja nuo vakar vakaro gauna antibus, tai kosėti sausai nustojo, dabar jau eina atsikosėjimas, naktį ir vakare bei ryte nebekosėjo smile.gif vakar guziuką ištraukė Leonardukas, aš šildžiau, jis gėrė pienuką smile.gif
Nike, Andrėja užaugo ant milupos aptamilio, jokių bėdų su pilvu nebuvo, tik tiek, kad antibai labai suvarė žarnyną nuo pat gimimo, o nei užkietėjimo, nieko nebuvo smile.gif ir dabar iš mišinių draugauja tik su aptamiliu Milumil3 smile.gif nuo Nan daug kam kietėja viduriai, todėl ne visiems jis tinka 4u.gif
Jolita, tu nusilpus nuo nedavalgymo, jei neturi iš ko papirkti produktų, pasakyk, vėl susimesim po kelis litukus, bet kad nebadautum ! nono.gif
Šiandiena pasirodėm seneliams, labai džiaugėsi anūkėliu wub.gif
Papildyta:
Izabele, kaip tu ?? Kaip tėtis ?
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 17, 13:08)
tai gerai kai zmogus proporcingas pati smulki ir koja maza ,o as dabar pati stora o koja maza biggrin.gif

mano gyd apie misisnius nieko nenutuokia  doh.gif

laba 4u.gif

seniai matytos 4u.gif isabele kaip reikalai? kaip nuotaikytes?
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 16, 22:56)
Cezi nu zinok cia daugelio vaiku problema as su marija visada vakare aaaaukstais decibelais turiu pakalbet kad isgirstu jog reikia nusipraust  g.gif  g.gif tingi zinok tingi  doh.gif

aš jau nebekovoju, kad vakarais nusipraustų irnesakyk.gif džiaugiuosi, kad ryte nusiprausia ir dantis išsivalo (per ožius aišku) o dieną jam ir taip tenka n kartų praustis, nes terlius tai juodas - vasarą aplamai iš kiemo kai grįžta tai tik akys žiba lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tada jau namie karas doh.gif o, kad tingi tai ir aš taip įtariu, gal ir aš tingėčiau jei tiek terliočiausi g.gif kam praustis jei vėl toks pats busi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(balta_lelija @ 2011 01 16, 23:35)
Sveikos mamytės,
Labai prašau nepykti,jog čia užsukau.Tikrai neskaičiau temukės, tiesiog reikalinga jūsų nuomonė.Darytas pilvo rentgenas, kai vaisiui pilvukyje buvo viena savaitė.Ar galėtų tai turėti įtakos vaikiuko vystymuisi ir kt.
Kiek skaičiau internete, rentgenas negaklimas, bet gal jūs ką galite pakomentuoti.
Dar kartą prašau nepykti, jei sutrukdžiau  4u.gif  ax.gif

Na sako, kad negerai, bet gi ir alkoholis ir juolab narkotikai vaisiui negerai - o pažiūrėk, kiek asocialių mamų pagimdo sveikučius vaikučius. O kiek sveikai gyvenančių pagimdo neįgalius - kas gali pasakyt kieno rankose šita loterija mirksiukas.gif nenusimink, tikėkis geriausio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2011 01 17, 16:24)
Sveikos 4u.gif
Nebespeju su jumis  blink.gif  doh.gif  doh.gif tik perskaitau....o kol perskaitau,pavargstu lotuliukas.gif ir nebeatsimenu kur ka cituot blush2.gif  g.gif

o aš cituoju iškatr, po postu yra knopkė atsakyti, tada grįžtu atgal ir skaitau toliau smile.gif

Nu bet pleputės tai jau tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2011 01 17, 17:07)
nu tai gerai kad nukrito temp,o siaip dabar baisus virusai siaucia su aukstom temp doh.gif

akodel nika pasikeitiai ka? g.gif  mirksiukas.gif

o del salygu tavo isvardintose salyse garantuoje tikrai kad salygos yra geresnes nei cia in lithuania ax.gif nors placiau gali papasakot musu "uzsienietes" smile.gif

pakeiciau, nes sis zodis man daug mielesnis, toks, na as taip savo vaika vadinu, fliurpskius, nes toks terlius yra smile.gif

na ziuresim, bijau kad plauciu uzdegimas nebutu, sako dabar be nieko atsiranda, na mes praeitais metais sirgom kiauliu gripu, tai sako juo nebeuzsikresi, tai gal cia sezoninis?
nesirgo 4 men,. db jau antra karta serga, tik savaite i darziuka nuejo, o as taip noreciau kad vaiksciotu, ten ji taip lavina vaika smile.gif

gal zusienietes mamos noretu pasidalinti, ka daryti kur eiti emigravus i anglija, norvegija (musu mastomos emigruoti salys), ir dar- ar laukti iki 6 m, kol dar pasimokys cia aklbeti, ar vaziuoti dabar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fliurpskyte: 17 sausio 2011 - 18:41