Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(vikma @ 2011 01 16, 20:31)
nu mergina tu ir pavarai?ir visi nesiojami? g.gif nes buna tu batu kurie padrebti svaidos isviewnos vietos ikita,nenesiojami lotuliukas.gif bent pas mane,
tu gal ir atskira kambary jiem turi lotuliukas.gif
Papildyta:

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif teisinga susakyta thumbup.gif
Visus nesioju pagal nuotaika, tiksliau turiu labai mylimus tai paras is ju neislipu, bet stengiuosi visus nesioti, nes MB man plaukus nuo galvos nurautu lotuliukas.gif , kas nepatinka mamai atiduodu ta pacia ismiera nesioja ax.gif ne neturiu atskiro kambario nesu tokia atsigavus lotuliukas.gif sudejus i dezutes tvarkingai, ant spintos. Su maudymusi ir pas mus buvo problemu tiek vonioj, tiek prie juros neprinesi prie vandens tuoj klykia, paskiui sugalvojom i baseina leisti, tai nunesu instuktoriai ir pati iseinu galvoju klyk tu kiek nori. N ustojo klykti dabar megsta vandeni istraukti neimanoma smile.gif vasara juroj iki pamelynavimo maudosi biggrin.gif
Atsakyti
nu jus ir plepat ,NESPEJU doh.gif karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2011 01 16, 20:19)
Visus nesioju pagal nuotaika, tiksliau turiu labai mylimus tai paras is ju  neislipu, bet stengiuosi visus nesioti, nes MB man plaukus nuo galvos nurautu lotuliukas.gif , kas nepatinka mamai atiduodu ta pacia ismiera nesioja ax.gif ne neturiu atskiro kambario nesu tokia atsigavus lotuliukas.gif sudejus i dezutes tvarkingai, ant spintos. Su maudymusi ir pas mus buvo problemu tiek vonioj, tiek prie juros neprinesi prie vandens tuoj klykia, paskiui sugalvojom i baseina leisti, tai nunesu instuktoriai ir pati iseinu galvoju klyk tu kiek nori. N ustojo klykti dabar megsta vandeni istraukti neimanoma smile.gif vasara juroj iki pamelynavimo maudosi biggrin.gif

nu cia gerai sugalvota,turbut prie svetimu nenorejo rekt biggrin.gif
o del batu tai suprantu kad ligonis esi lotuliukas.gif mano viena drauge tokia tai kai as nueinu pas ja jauciu kad pati tuoj susirgsiu nu gi labai faina grazius batukus apsimaut wub.gif wub.gif gerai kad ten pas tavy nebrangu thumbup.gif thumbup.gif
o kaip benukas ar padeda tau apsipirkt? ar parodo savo nuomone?
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 16, 22:38)
nu jus ir plepat ,NESPEJU  doh.gif  karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif

zinok jauciu panos uzeina pamato kiek prirasem ir susinervina kad skaityt reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kaip tavo mergiotes? ar mazoji naktim rami?
Cezi nu zinok cia daugelio vaiku problema as su marija visada vakare aaaaukstais decibelais turiu pakalbet kad isgirstu jog reikia nusipraust g.gif g.gif tingi zinok tingi doh.gif
Grek zinok uzsikreciau tapukus mezgu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Labai prašau nepykti,jog čia užsukau.Tikrai neskaičiau temukės, tiesiog reikalinga jūsų nuomonė.Darytas pilvo rentgenas, kai vaisiui pilvukyje buvo viena savaitė.Ar galėtų tai turėti įtakos vaikiuko vystymuisi ir kt.
Kiek skaičiau internete, rentgenas negaklimas, bet gal jūs ką galite pakomentuoti.
Dar kartą prašau nepykti, jei sutrukdžiau 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2011 01 16, 23:35)
Sveikos mamytės,
Labai prašau nepykti,jog čia užsukau.Tikrai neskaičiau temukės, tiesiog reikalinga jūsų nuomonė.Darytas pilvo rentgenas, kai vaisiui pilvukyje buvo viena savaitė.Ar galėtų tai turėti įtakos vaikiuko vystymuisi ir kt.
Kiek skaičiau internete, rentgenas negaklimas, bet gal jūs ką galite pakomentuoti.
Dar kartą prašau nepykti, jei sutrukdžiau  4u.gif  ax.gif

labu del pakenkimo gali pasakyti tik daktarai genetikai ir laikas bet tykek kad viskas bus gerai,zinau daug istoriju kai mamytes turejo ne viena rengena bet vaikuciai sveiki taigi 4u.gif 4u.gif laikykis ir malonaus nestumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2011 01 16, 19:19)
Visus nesioju pagal nuotaika, tiksliau turiu labai mylimus tai paras is ju  neislipu, bet stengiuosi visus nesioti, nes MB man plaukus nuo galvos nurautu, kas nepatinka mamai atiduodu ta pacia ismiera nesioja ne neturiu atskiro kambario nesu tokia atsigavus sudejus i dezutes tvarkingai, ant spintos.

Gal pas tave koja coliukes ir randi sau batu laisvai biggrin.gif pas mane kadangi 42 dydis tai patikek ieskot Lt batu su zyburiu reik o jei randi tai fasonai pencininkem labiau taikyti doh.gif uztat cia kaifas besprablem 42dydi gaunu thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Oho mamos,jus duodat. Tuoj ir tena teks uzdaryti lotuliukas.gif

Ramunka,kad ir pas mane koja 36d,be pakilimo,o batu visiskai negaliu rasti. doh.gif Man kaip tik atrodo,jog dabar didesne paklausa didesnems ismieroms..

Audratum,ir ko gi tu liudi? Kaip tik pasidziauk ramibe,negadink sau nervu lasteliu.

Medute, o tu nebandei kiekviena maitinima vaikiukui,kitokioj padetyj maitinti? Kai as maitinau,tai migle gerai istraukdavo,bet pieno beproto daug turejau,kardais iskildavo koks skauduliukas,gydytoja patare maitinimo padetis keitalioti,tada is skirtingu vietu istraukia. Pabandyk,o gal pades. O kaip dukriuko sveikatyte?
Miglute jau sveiksta,ne dienom,o valandom...Bet uztad as jau tik lovoje guliu...Pasikeliu tik pamaitinti ir pavalgidinti...Tik ant arbatu gyva nuo vakar. Kosmaras kazkoks verysad.gif

Kai miglute bijojo maudytis,man mama parode isukti i vystikliuka,ar merliuka,ir tada kisti i vandeni,sako,kad taip saugiau vaikas jauciasi,o paskui pradedi prausti ir nuvynioji,tik kol ikisi i vandeni,ir kol apsipranta kunelis,lai pabuna suvynioti.Pabandykite mirksiukas.gif

Grek,kad zinok su tuo maitinimusi...ryte pasikeli,arbata su sumustiniais...diena ta,ana ir ner kada pavalgyt,o vakare vel arbata ir sumustiniai smile.gif Dar sriubas labai megstu thumbup.gif
Atsakyti
Laba ryta, Jolita pas mane koja isvis 35 ismiera, vasara turiu pirkti basutes per pirsta, nes kojyte siaura kulnas kaba, ziema truputi geriau. cia pas mane kaip tik visa dideles isperka tik mazos ismieros lieka, zodziu nesunku rasti mazakojoms batu. tai valgyk daugiau sriubu taip skranduka sugadinsi.
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2011 01 16, 23:56)
Papildyta:
zinok jauciu panos uzeina pamato kiek prirasem ir susinervina kad skaityt reikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kaip tavo mergiotes? ar mazoji naktim rami?

na daug rasom ..... bet manau linksmiau ,tik ciutuot galiu nespeti lotuliukas.gif tai jei ka sakykit rasysiu pasiaskinim anr 2 biggrin.gif
hm.... mazoji su tuo kaku viduriu kietejimas ire bezdejimas tai sunkiai ,bet naktys na puse bedos ,o dienos rammios doh.gif galetu atvirskciai but:D
o didziajai kazkas ytariu vel saknis nauja auga temp 37.1 nakty nerami labai galva sukioja verkia .... sysius pagal tyrima geras doh.gif na tikiuosi gerit praeis g.gif
QUOTE(audratum @ 2011 01 17, 11:36)
Laba ryta, Jolita pas mane koja isvis 35 ismiera, vasara turiu pirkti basutes per pirsta, nes kojyte siaura kulnas kaba, ziema truputi geriau. cia pas mane kaip tik visa dideles isperka tik mazos ismieros lieka, zodziu nesunku rasti mazakojoms batu. tai valgyk daugiau sriubu taip skranduka sugadinsi.

nu geras mano 35,5 -36 biggrin.gif galim batais keistis biggrin.gif

mano MB atsikvosejo lotuliukas.gif sako ale tu maza ,ir su nyktuku rankose dar lotuliukas.gif vakar Oze atsimerke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 17 sausio 2011 - 11:37
Labas rytas 4u.gif

Pas mus siandien koks oras grazus wub.gif silta kaip pavasari rolleyes.gif

QUOTE(joolita @ 2011 01 17, 06:29)
Man kaip tik atrodo,jog dabar didesne paklausa didesnems ismieroms..

Grek,kad zinok su tuo maitinimusi...ryte pasikeli,arbata su sumustiniais...diena ta,ana ir ner kada pavalgyt,o vakare vel arbata ir sumustiniai smile.gif Dar sriubas labai megstu  thumbup.gif

38-40 taip pasirinkimo pilna,bet ne mano lapcei doh.gif

Nu tai ka tu nori kad tavo organizmas nenusilptu jei tu tik ant sumusteku sedi unsure.gif

QUOTE(audratum @ 2011 01 17, 09:36)
Laba ryta, Jolita pas mane koja isvis 35 ismiera,

O nu sakau coliukes koja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2011 01 16, 21:19)
Visus nesioju pagal nuotaika, tiksliau turiu labai mylimus tai paras is ju  neislipu, bet stengiuosi visus nesioti, nes MB man plaukus nuo galvos nurautu lotuliukas.gif ,

Laba diena 4u.gif
tai itariu ir rubu daaaug pas tave,nes pagal batus ir rubus juk derint reikai tad ax.gif
as tai nelabai derintoja,katuriu ta nesioju,viskas tinka svarbu patogu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 17, 02:18)
Gal pas tave koja coliukes ir randi sau batu laisvai  biggrin.gif pas mane kadangi 42 dydis tai patikek ieskot Lt batu su zyburiu reik o jei randi tai fasonai pencininkem labiau taikyti  doh.gif uztat cia kaifas besprablem 42dydi gaunu  thumbup.gif

o mano standartas koja 38 smile.gif aha turiu drauge ir puske su 42 ismiera,tai nu inaa doh.gif vargo vakariene kol randa.......
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2011 01 17, 12:16)
hm.... mazoji su tuo kaku viduriu kietejimas ire bezdejimas tai sunkiai ,bet naktys na puse bedos ,o dienos rammios  doh.gif galetu atvirskciai but:D
o didziajai kazkas ytariu vel saknis nauja auga temp 37.1 nakty nerami labai galva sukioja verkia .... sysius pagal tyrima geras  doh.gif na tikiuosi gerit praeis  g.gif

o nenori to semper misinio pabandyt,pasikonsultuok su gydytoja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2011 01 17, 08:29)
Grek,kad zinok su tuo maitinimusi...ryte pasikeli,arbata su sumustiniais...diena ta,ana ir ner kada pavalgyt,o vakare vel arbata ir sumustiniai smile.gif Dar sriubas labai megstu  thumbup.gif

o tai sriuba kada cia iseina tau pavalgyt,kai diena ta ,ana valgai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 17 sausio 2011 - 13:13
QUOTE(Ramunka:) @ 2011 01 17, 12:50)
Labas rytas  4u.gif

Pas mus siandien koks oras grazus  wub.gif silta kaip pavasari  rolleyes.gif
38-40 taip pasirinkimo pilna,bet ne mano lapcei  doh.gif

Nu tai ka tu nori kad tavo organizmas nenusilptu jei tu tik ant sumusteku sedi  unsure.gif
O nu sakau coliukes koja  biggrin.gif

tai gerai kai zmogus proporcingas pati smulki ir koja maza ,o as dabar pati stora o koja maza biggrin.gif
QUOTE(vikma @ 2011 01 17, 13:51)
Laba diena 4u.gif
tai itariu ir rubu daaaug pas tave,nes pagal barus ir rubus juk derint reikai tad ax.gif
as tai nelabai derintoja,katuriu ta nesioju,viskas tinka svarbu patogu lotuliukas.gif
Papildyta:

o mano standartas koja 38 smile.gif aha turiu drauge ir puske su 42 ismiera,tai nu inaa doh.gif vargo vakariene kol randa.......
Papildyta:

o nenori to semper misinio pabandyt,pasikonsultuok su gydytoja mirksiukas.gif
Papildyta:

o tai sriuba kada cia iseina tau pavalgyt,kai diena ta ,ana valgai? smile.gif

mano gyd apie misisnius nieko nenutuokia doh.gif
Atsakyti