Įkraunama...
Įkraunama...

Užmokestis už darželį

Kažkur buvau radusi info., kad po ligos vaiko dar galima į darželį nevesti 3 dienas. Už tas 3 d. dienas mokėti tik už ugdymą (kitur rašė, kad tai kaip ir pateisinama priežastis (na kad vaikas po ligos neatkristų), ir nereikia mokėti apskritai unsure.gif
Ar čia sena informacija, ar šiaip forumo mamų pamąstymai, ir kaip yra iš tiesų? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2013 01 28, 18:49)
Kažkur buvau radusi info., kad po ligos vaiko dar galima į darželį nevesti 3 dienas. Už tas 3 d. dienas mokėti tik už ugdymą (kitur rašė, kad tai kaip ir pateisinama priežastis (na kad vaikas po ligos neatkristų), ir nereikia mokėti apskritai  unsure.gif
Ar čia sena informacija, ar šiaip forumo mamų pamąstymai, ir kaip yra iš tiesų?  4u.gif

Na tai tiesiog prasykit gydytojos pazymos ilgesniam laikui ir tiek.
Atsakyti

Taip, tai taip ir darome, kol siaučia epideminis gripas ir kitos zarazos, nes kol galimybę turime - sukamės iš padėties neleisti į darželį, tačiau sudomino tai, ką perskaičiau googlindama. Na gal dar kažkas pakomentuos...

Atsakyti
Sveikos mamytes,

Gal kuri nors zinote, ar reikia moketi pilna kaina uz darzeli, kai yra paskelbtas karantinas?
Mazyles nevedu, nes sveika. Bet kodel tureciau moket, jei ne seip sau, o del karantino nevedu? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanabela @ 2013 02 14, 10:52)
Sveikos mamytes,

Gal kuri nors zinote, ar reikia moketi pilna kaina uz darzeli, kai yra paskelbtas karantinas?
Mazyles nevedu, nes sveika. Bet kodel tureciau moket, jei ne seip sau, o del karantino nevedu? g.gif

nereikia uz tas dienas visai moketi
Atsakyti
QUOTE(Sanabela @ 2013 02 14, 10:52)
Sveikos mamytes,

Jei Jūsų lankomame darželyje paskelbtas karantinas - mokėti nereikia.
Atsakyti
Nuo balandžio didėja įkainiai Kauno vaikų darželiuose

Atsakyti
bet tai čia rašo, kad jei su pateisinama priežastim nelankai-tai mokėt to abonentinio nereikia.
Atsakyti
Sveikos mamos, norėjau palausti, jei aš ir vyras nedirbam, esam po kolkas socialiai remtina šeima, tai ar reikia mokėti už darželį vistiek? pilna kaina, ar 50proc mažiau? vaikas eis nuo rugsejo. klausiau pačios direktorės, bet ji konkrečiai neatsakė, sako reikia pas buhaltere klausti, bet ir tai tik nuo rugsėjo mėnesio, kada jau vaikas pradės lankyti.
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2013 06 27, 15:34)
Sveikos mamos, norėjau palausti, jei aš ir vyras nedirbam, esam po kolkas socialiai remtina šeima, tai ar reikia mokėti už darželį vistiek? pilna kaina, ar 50proc mažiau? vaikas eis nuo rugsejo. klausiau pačios direktorės, bet ji konkrečiai neatsakė, sako reikia pas buhaltere klausti, bet ir tai tik nuo rugsėjo mėnesio, kada jau vaikas pradės lankyti.

nieko nereiks moketi.
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2013 06 27, 16:34)

reikia pristatyti pazyma kad gaunat socialine pasalpa, tuomet reiks moketi 1 lt uz diena. cia vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2012 02 06, 07:48)
Jei du vaikai lanko darželį, mokestis mažinamas 20 proc.

kuriam mieste?
Atsakyti