Įkraunama...
Įkraunama...

Užmokestis už darželį

QUOTE(inieska @ 2012 08 21, 15:10)
kaip ir neturetu reikalaut deklaracijos pazymos nes sitas reikals turetu but centralizuotas o ir priimant i darzeli jau pries 2 metur prase sios pazymos
o ugdymo mokestis kaip suprantu menesisi 50 lt jai nera jokiu lengvatu 3.1 punktas
tik dabar klausimas kiek galutinis iseina 200+50? ir iki keliu metu skaitosi lopselio grupe??

Aš tai supratau taip:

Jei vaikas lanko paprastą darželį, tai galutinis mokestis išeina toks:
1. jei vaikas lanko lopšelinę grupę, tai 6,26 Lt x darbo dienų sk. (pvz. 22) = 137,72 Lt + 50 Lt už ugdymą = 187,72 Lt
2. jei vaikas lanko darželinę grupę, tai 7,16 Lt x darbo dienų sk. (pvz. 22) = 157,52 Lt + 50 Lt už ugdymą = 207,52 Lt

Jei darželis savaitinis, tai mokestis už maistą parai didesnis.

Prie visų šitų sumų papildomi 200 Lt bus mokami tik tada, jei vaikas lankys darželį, pastatytą po 2012 m. rugsėjo 1 d.

Lopšelio grupė skaitosi iki 3 metų. Pvz. jei vaikas gimė 2010 m., tai nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. jis jau eis į darželinę grupę.

Atsakyti
Sveiki,
Norėjau paklausti: ar priklauso 50 procentų nuolaida už darželį esant akademinėse atostogose? Studijos dieniniame skyriuje. Ar tik grįžus į mokslus priklausys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Liepa*** @ 2012 08 22, 14:36)
Sveiki,
Norėjau paklausti: ar priklauso 50 procentų nuolaida už darželį esant akademinėse atostogose? Studijos dieniniame skyriuje. Ar tik grįžus į mokslus priklausys? g.gif

Kažin ar mokymosi įstaiga išduos pažymą, jei nesimokot ax.gif
Atsakyti
išduos, kad esu akademinėse. 4u.gif studento statusą aš tebeturiu...
Atsakyti
QUOTE(***Liepa*** @ 2012 08 22, 18:15)
išduos, kad esu akademinėse.  4u.gif studento statusą aš tebeturiu...

Lengvata taikoma, kai studentas mokosi dieniniam skyriuje ax.gif Akademinės atostogos ir dieninės studijos - skirtingi dalykai.
Atsakyti
Tikrai žinote? 4u.gif Nes visos kitos lengvatos (pvz, viešojo transporto, PSD) išlaikomos...
Atsakyti
QUOTE(***Liepa*** @ 2012 08 22, 22:29)
Tikrai žinote?  4u.gif Nes visos kitos lengvatos (pvz, viešojo transporto, PSD) išlaikomos...

Priklausomai ar Universitetas, kuriame studijuojate isduoda darzeliui pazyma, kad esate studente.
Mes studentams, kurie praso pazymu, parasome, kad siuo metu jie yra studentu sarasuose, bet akademinese atostogose. Nezinau kaip tokias pazymas uzskaito darzeliai...
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 08 23, 16:44)
Priklausomai ar Universitetas, kuriame studijuojate isduoda darzeliui pazyma, kad esate studente.
Mes studentams, kurie praso pazymu, parasome, kad siuo metu jie yra studentu sarasuose, bet akademinese atostogose. Nezinau kaip tokias pazymas uzskaito darzeliai...

Va man tas ir neaišku... g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Liepa*** @ 2012 08 23, 16:51)
Va man tas ir neaišku... g.gif

kreipkites i savo darzeli arba savivaldybes svietimo skyriu ir issiaiskinsite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 24 rugpjūčio 2012 - 09:09
kiek vienam seimos nariui turi iseiti pinigeliu, kad darzelis butu kompensuojamas 100%? cia apie Kauna kalbu, jei yra kazkoks skirtumas
Atsakyti
QUOTE(***Liepa*** @ 2012 08 22, 23:29)
Tikrai žinote?  4u.gif Nes visos kitos lengvatos (pvz, viešojo transporto, PSD) išlaikomos...

9.4. vaikas auga moksleivių ar studentų šeimoje, kurioje vienas iš tėvų mokosi mokymo įstaigos dieniniame skyriuje, pateikus pažymas apie mokslo tęsimą vasario ir rugsėjo mėnesiais.
Akademinių atostogų metu mokslas netęsimas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2012 08 28, 07:59)
9.4. vaikas auga moksleivių ar studentų šeimoje, kurioje vienas iš tėvų mokosi mokymo įstaigos dieniniame skyriuje, pateikus pažymas apie mokslo tęsimą vasario ir rugsėjo mėnesiais.
Akademinių atostogų metu mokslas netęsimas  4u.gif

ačiū už išsamų atsakymą. smile.gif
Atsakyti