Vienos dienos kaina 7 Lt ikimokyklinio ugdymo grupėje (pusryčiai, pietūs ir vakarienė). Jei 22 darbo dienas vaikas lanko 154 Lt. Lopšelyje dienos kaina 6,30 Lt, nes porcijos mažesnės ir šiek tiek skiriasi meniu.
Kiekvienoje savivaldybėje dienos mokestis skiriasi. Teiraukitės savo įstaigoje.
Mokam 7.16lt uz 3 maitinimus ir 2.50lt uz ugdyma, viena diena Vilniuj mums kainuoja 3 metu grupej 9.66lt.
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 01 06, 14:01)
tai kaip minimuma gauni eina susitvarkyti remtinuma,tada ji pamazeja ta suma...bet vistiek. kraupu,as nedirbu vyras gauna 600lt y rankas,darzelis dar mum pakolkas 200lt beveik.aisku neilgai uz ka gyvent? juk yra tokiu kuriem tenka is keliu simtu pragyvent...aisku yra gudriu zmoniu kurie moka valstybe durnyt,kaip ir jie mus durnina juk popierei dar nieko nepasako...dabar jau toki laikai kad kas kaip moka tas taip sukasi...juk neisi vokt is kitu...
uz ka gyvent????????? eikit dirbti arba auklekit vaika namuose
QUOTE(JM @ 2012 01 06, 22:54)
vat galva ant peciu turim ir mokam gyventi puikei pragyvenam,net gaudami minimuma vienos algos jau ant buto sutaupem as sia tema uzvedziau jog pasidomeciau kaip kainos kaune,nera mum daug,tiesiog viena mesesy atejo 80lt kita jau 160...nustebau kodel taip,sekretore aiskina kad taip turi but...todel ir sugalvojau pasidometi kokios realios kainos kaune. dar cia manau mikro rajonai daug ka pasako,nes vien mes tik silainiuose vos gavome darzely.
Papildyta:
QUOTE(rutax @ 2012 01 06, 17:48)
Mes tiek pat mokam Kaune
Ir, atleiskit, jei papiktinsiu, bet man tai neatrodo kosminė suma. Ypač jei palygini kiek reikėtų mokėti auklei . Jei šeimoje abu žmonės dirba, apie 160 lt. darželiui nėra protu nesuvokiama suma. O jei dirba tik vienas, tai, mano galva, ir darželis nereikalingas.
Na, o prie savo vaikučio paėmus dar kokį kitą prižiūrėt, būtų ir šioks toks pliusas šeimai
Ir, atleiskit, jei papiktinsiu, bet man tai neatrodo kosminė suma. Ypač jei palygini kiek reikėtų mokėti auklei . Jei šeimoje abu žmonės dirba, apie 160 lt. darželiui nėra protu nesuvokiama suma. O jei dirba tik vienas, tai, mano galva, ir darželis nereikalingas.
Na, o prie savo vaikučio paėmus dar kokį kitą prižiūrėt, būtų ir šioks toks pliusas šeimai
teisingai pasakete..esme dar ta jog darba ne taip lenga rasti,juk mokaisi ne tam kad kasoj sedetai ar valytoja butai todel ir pasirinkimo darbo nelabai yra..noretusi kazka ir geriau.
As uz lopseli Kaune moku virs 60 lt - cia be pusryciu, nes einam nuo 10 val ir su 50% nuolaida, nes esu dieninio kurso studente . Siaip pilna kaina musu darzelyje vien uz maitinima 150lt + ugdymo reikmems, be pusryciu 120lt mazdaug. Tai manau temos autorei panasiai iseina -30lt be vakarienes, nelabai suprantu kame problema
As Kaune uz darzeli moku apie 158 na iki 160lt, bet cia tik uz maitinima nes priesmokyklinukams ugdymo reikmems jau nereik moket.
QUOTE(JM @ 2012 01 06, 21:54)
Va va
Kaina kaip kaina,mes panašiai mokam.
Aš niekaip nesuprasiu kam vaiką leisti i daržiuką,kai motina nedirbanti?
Augini sau vaiką namie ir vargo nematai,nereiks ir nebus kada užvedinėt temų,kad darželiai brangūs,kad kelnės nusmukusios.
Ir išvis geriausia sėdėt mokesčių mokėtojams ant sprando
Su tokia "puikia" gramatika reiktų džiaugtis,jei koks darbdavys sutikų,kad jo parduotuės kasoj sėdėtai ar valytojos darbą dirbtai.
QUOTE(Silvy @ 2012 01 27, 14:18)
Su tokia "puikia" gramatika reiktų džiaugtis,jei koks darbdavys sutikų,kad jo parduotuės kasoj sėdėtai ar valytojos darbą dirbtai.
Kam tie asmeniskumai, kam dergtis ir kita mokyti gyventi? Kokia yra ta gramatika, tokia yra, tema ne apie tai, o apie darzelio kainas!
QUOTE(Kartu_Kartu @ 2011 12 15, 14:49)
negauna už vaikutį krepšelio
Ikimokyklinėse įstaigose mokinio krepšelis skiriamas pagal rugsėjo 1 d. duomenis. Jei vaikas pradėjo eiti nors diena vėliau, darželis už jį krepšelio negauna. (Išimtis gali būti tuomet, kai 09-01 išpuola šeštadienį ar sekmadienį.) Praktiškai vaikas gali pradėti eiti ir vėliau, tačiau duomenų bazė turi rodyti, kad jis lanko nuo rugsėjo 1 d. Jei vaikas pradėjo lankyti vėliau nei rugsėjo 1 d., darželis krepšelį gaus jau tik nuo sausio 1 d., nes tokia yra Mokinio krepšelio skirstymo metodika.
QUOTE(klopedija @ 2012 01 29, 12:34)
Gal galima visą cituojamo įst. straipsnį pamatyti?
Galima, bet nežinau kur. Reikia giliai knaisiotis. Pabandysiu rytoj paieškoti.