Įkraunama...
Įkraunama...

Užmokestis už darželį

QUOTE(Liutukeee @ 2011 10 21, 08:46)
Vakar ieskojau,bet nebeturejau laiko-tai neradau tikslios sumos,bet norejau pasakyt,kad jei pajamos iki 300 kazkeliu litu-tai tik tada galima pretenduot i socialine pasalpa.o ne 525Lt.
Jei nevirsija 525 Lt-tai vaikams priesmokyklineje grupeje skiriami nemokami pietus,o uz darzeli-lopseli jokiu nuolaidu,jokio nemokamo maitinimo nera(bentjau Vilniaus mieste).

Jei šeima gauna soc. pašalpą - Vln už maitinimą nereikia mokėti, tik už ugdymą po 1 lt.
Atsakyti
DEMESIO !!!
Forume pradeta nauja tema:

mokesčio už darželį didinimas Šiauliuose
(Šiaulių savivaldybės planas)

Galbut jus ir ne visi siaulieciai smile.gif, bet butu labai malonu jog pareikstumete ir jus savo nuomone, aciu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2011 10 20, 16:46)
Aš gavau sąskaitą už rugsėjį, paskaičiuota, kad lankė 22 d., nors iš tiesų savaitę rugsėjo vidury sirgo (gyd. pažymą nešėm). Juk turėjo išminusuot tas dienas, ar dar kitą mėnesį išminusuos?

Pas mus išminusuoja kitą mėnesį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2011 09 16, 22:26)
ar kas galite atsakyti,kiek kainuoja dabar darzeliai pilna kaina.aciu.

Manau priklauso ir nuo miesto,nes mes kauniečiai,lankom valstybinį darželį,pilna kaina(lankė visą mėn.) mokam iki 170 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stopkaime @ 2011 10 21, 10:14)
DEMESIO !!!
Forume pradeta nauja tema:

mokesčio už darželį didinimas Šiauliuose
Kur ta tema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 10 21, 15:41)
Kur ta tema?  g.gif

Cia
Atsakyti
Ačiū. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 10 21, 09:37)
Jei šeima gauna soc. pašalpą - Vln už maitinimą nereikia mokėti, tik už ugdymą po 1 lt.

As tik norejau pasakyti,kad i socialine pasalpa galima pretenduot jei pajamos 1-am seimos nariui nevirsija 350lt. 4u.gif (o ne 525Lt.kaip Jus rasete) 4u.gif
Atsakyti
o jei esi studentas ir plius du vaikai eina i ta darzeli, kokios tada nuolaidos?sumuojasi?
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 10 22, 16:48)
o jei esi studentas ir plius du vaikai eina i ta darzeli, kokios tada nuolaidos?sumuojasi?

Ne, reikia pasirinkti vieną lengvatą.
Atsakyti
Gal kas susiduret? Ar pasinaudojot? Mano mergaite nuo rugsejo 1 eina i darzeli, o su antru sedziu namie. Ar man priklauso kokios lengvatos darzely, jei esu vaiko prieziuros atostogose? Tarkim man aktualu issiimti pazyma del vaiko lankomumo, na, kad galeciau vesti vyresnele i darzeli kada noriu ir uz tas dienas nereiketu moketu. Ar priklauso man tokia pazyma ir jei priklauso, kur ja issiimti?
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2011 10 25, 14:43)
Gal kas susiduret? Ar pasinaudojot? Mano mergaite nuo rugsejo 1 eina i darzeli, o su antru sedziu namie. Ar man priklauso kokios lengvatos darzely, jei esu vaiko prieziuros atostogose? Tarkim man aktualu issiimti pazyma del vaiko lankomumo, na, kad galeciau vesti vyresnele i darzeli kada noriu ir uz tas dienas nereiketu moketu. Ar priklauso man tokia pazyma ir jei priklauso, kur ja issiimti?

Priklauso kokioje savivaldybėje lankote darželį. Nes Vln jokių lengvatų nėra.
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2011 10 25, 14:43)
Kaune taip pat nėra ir niekada nebuvo. schmoll.gif
Atsakyti