Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(dinazaure @ 2011 01 17, 18:41)
eupforia, galiu duoti gero santechniko koordinates. Labai paprasta...
Zmogus - kurejas. Bet ar tik ne Vaizgante kazkada sake, kad mes marionetes ir viskas jau sudeliota ir numatyta?

jei tikrai geras - parasykit i asmenine smile.gif Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 01 18, 08:02)
Cia idomi versija...  smile.gif Taip iseina viskas, kas siame gyvenime gaunasi lyg savaime(pvz. man asmeniskai vairuoti. Bet koki transporta), yra atsinesta is ankstesniu gyvenimu ir ten jau ismokta? Gerai, o kaip tada su genais, paveldetais sugebejimais? Turiu ir daugiau sugebejimu, kuriu nereikejo kazkaip specialiai mokytis, bet sakykim galiu nesunkiai gimines medyje rasti dar viena moteri(savo teta), kuri buvo gimusi vairuoti... kaip cia yra? g.gif Atsitiktinumu juk gyvenime nebuna... smile.gif

Kažkodėl ne visus sugebėjimus paveldime? O gal tai, ką manome paveldėję, mes patys jau turėjome? Juk visi esam gyvenę daugybę gyvenimų, turime daugybę patirčių.
Dėl vairavimo. Esu vairavus mašiną, kai gyvenau ne Žemės planetoje ir avarijos metu užmušus berods 5-is žmones. Dėl šios priežasties šiame gyvenime negaliu vairuoti- kai tik atsisėdu už vairo, man tarsi smegeninę kas blokuoja. Tai va ir guli vairuotojo pažymėjimas stalčiuje...O ir kadangi vienas iš užmuštųjų buvo dabartinis mano vyras, jis man neperka mašinos, nors buvo žadėjęs, kai ėjau į vairavimo kursus...
Atsakyti
Ačiū, vaižgante, už atsakymą 4u.gif
O kaip ta vadinamoji dharma pagal vedas..ten sakoma, kad ta tikroji mūsų paskirtis šiame gyvenime ugdoma kelis gyvenimus prieš tai.. Na tie dalykai, kurie mums gaunasi, net nesimokant.

Dėl vairavimo, aš irgi kažkaip negaliu vairuoti..buvau pradėjusi laikyti teises,bet viskas susiklostė, kad nebaigiau kursų ir niekaip širdis nelinksta jų užbaigti.. Nors šiuo gyvenimo laikotarpiu labai praverstų tokie įgūdžiai ir automobilis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2011 01 18, 12:33)
Ačiū, vaižgante, už atsakymą  4u.gif
O kaip ta vadinamoji dharma pagal vedas..ten sakoma, kad ta tikroji mūsų paskirtis šiame gyvenime ugdoma kelis gyvenimus prieš tai.. Na tie dalykai, kurie mums gaunasi, net nesimokant.

Interpretacijų yra visokių, o tikros tiesos nežinom niekas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 18, 12:39)
Kažkodėl ne visus sugebėjimus paveldime? O gal tai, ką manome paveldėję, mes patys jau turėjome? Juk visi esam gyvenę daugybę gyvenimų, turime daugybę patirčių.
Dėl vairavimo. Esu vairavus mašiną, kai gyvenau ne Žemės planetoje ir avarijos metu užmušus berods 5-is žmones. Dėl šios priežasties šiame gyvenime negaliu vairuoti- kai tik atsisėdu už vairo, man tarsi smegeninę kas blokuoja. Tai va ir guli vairuotojo pažymėjimas stalčiuje...O ir kadangi vienas iš užmuštųjų buvo dabartinis mano vyras, jis man neperka mašinos, nors buvo žadėjęs, kai ėjau į vairavimo kursus...

Jau kažkurį laiką skaitau šitą temą, kažkada bandžiau truputi kažką daryt pagal silvos metodą, bet man kažkaip visad būna taip, jog jei ką nors įsivaizduoju tai tas nenutinka, todėl kartais specialiai galvoju jog kažkas bus blogai ir tada būna gerai.
Bet ... kas šioje temoje įdomiausia tai vaižgantė ...noriu paklaust, jeigu jus turit galimybę pasikapstyt buvusiose gyvenimuose gal žinote ir kokia yra viso to prasmė? Nu ok, gyvenam mes, gyvenam, vienam gyvenime tas žmogus yra tavo pikčiausias priešas, kitame jau tavo mama ir kokia prasmė viso to? Vienam gyvenime užpildau aš vieną korio akelę, kitam kitą, ir kam tai?
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2011 01 18, 19:07)
Jau kažkurį laiką skaitau šitą temą, kažkada bandžiau truputi kažką daryt pagal silvos metodą, bet man kažkaip visad būna taip, jog jei ką nors įsivaizduoju tai tas nenutinka, todėl kartais specialiai galvoju jog kažkas bus blogai ir tada būna gerai.
Bet ... kas šioje temoje įdomiausia tai vaižgantė ...noriu paklaust, jeigu jus turit galimybę pasikapstyt buvusiose gyvenimuose gal žinote ir kokia yra viso to prasmė? Nu ok, gyvenam mes, gyvenam, vienam gyvenime tas žmogus yra tavo pikčiausias priešas, kitame jau tavo mama ir kokia prasmė viso to? Vienam gyvenime užpildau aš vieną korio akelę, kitam kitą, ir kam tai?

Na su ta prasme yra sudėtinga...Atsakymą žino tik Tas, kuris mus sukūrė...
Po savus gyvenimus kapstausi ne iš dyko buvimo ar tuščio smalsumo- ieškau atsakymų į įvairius klausimus ir juos randu...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 18, 20:51)
Na su ta prasme yra sudėtinga...Atsakymą žino tik Tas, kuris mus sukūrė...
Po savus gyvenimus kapstausi ne iš dyko buvimo ar tuščio smalsumo- ieškau atsakymų į įvairius klausimus ir juos randu...

Kartais atrodo kad Kažkas tiesiog linksminasi stebėdamas kaip mes alkieji kurmiai malakuojamės po tuos gyvenimus dry.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 18, 11:39)

na man turbut lygsioliniuose gyvenimuose su vairavimu sekesi(tpfu, tpfu, tpfu... smile.gif ). Nors susidaro ispudis, jog as nieko kito ir nedarau tame tikrajame musu sielu gyvenime tarp gyvenimu zemeje, tik vezioju zmones ir kt... nes siame gyvenime be vairo rankose(turiu galvoje darba uz vairo) jauciuosi taip lyg ne gyvenciau, o tik egzistuociau... Ka bedaryciau dar be vairavimo, kuo beuzsiimciau, niekas negali atstoti to jausmo... Sedus prie vairo atrodo, kad dangus atsiveria... O siaip kas liecia nesekmes - tikriausiai esu kazkuriame gyvenime paskendusi, nes siame niekaip neismokstu ir jau turbut neismoksiu plaukti. kazkokia baime nepaaiskinama jauciu... Ir is aukstai turbut esu kritusi. Nes paniskai bijau aukscio... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eupforia: 18 sausio 2011 - 20:14
QUOTE(Minx @ 2011 01 18, 21:01)
Kartais atrodo kad Kažkas tiesiog linksminasi stebėdamas kaip mes alkieji kurmiai malakuojamės po tuos gyvenimus  dry.gif

idomu ar tau butu linksma stebeti savo vaikus kaip jie vargsta ir makaluojasi per gyvenimus? kad jie patys pasirinko nematyti, negirdeti ir nepriimti tavo meiles? g.gif

viena is priezasciu kodel nematome, nezinome savo praeitu gyvenimu ta, kad dar nepasiruose matyti... nepakankamai protingi, supratingi, kad galetume teisingai suprasti ir teisingai vertinti. jei zmogus laaaabai nori, nors ir nepasiruoses gali su tam tikru techniku pagalba pradeti matyti arba gali kreiptis i ta, kuris mato ir suzinoti is jo, bet tai daznai ne tik kad nepadeda suprasti si gyvenima, bet ji dar labiau apsunkina.
manau, jei nematai, reiskia tau dar ne laikas smile.gif
Atsakyti
aš manau, kad žmonjai kaip tokiai "visai", bendrąja prasme, dar nelaikas viską suprasti iki galo, viską žinoti. Tiesiog neleidžiama gal. Kol žmonija netaps geresnė, nesusitvarkys, ko pridariusi, tol ir malsimės vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gryda: 18 sausio 2011 - 21:20
QUOTE(gluosnis @ 2011 01 18, 21:55)
idomu ar tau butu linksma stebeti savo vaikus kaip jie vargsta ir makaluojasi per gyvenimus? kad jie patys pasirinko nematyti, negirdeti ir nepriimti tavo meiles?  g.gif

viena is priezasciu kodel nematome, nezinome savo praeitu gyvenimu ta, kad dar nepasiruose matyti... nepakankamai protingi, supratingi, kad galetume teisingai suprasti ir teisingai vertinti. jei zmogus laaaabai nori, nors ir nepasiruoses gali su tam tikru techniku pagalba pradeti matyti arba gali kreiptis i ta, kuris mato ir suzinoti is jo, bet tai daznai ne tik kad nepadeda suprasti si gyvenima, bet ji dar labiau apsunkina. 
manau, jei nematai, reiskia tau dar ne laikas  smile.gif

Kad aš ir nenoriu savo jokių gyvenimų matyt, man net bloga darosi pagalvojus jog žmogus kurį praeitam gyvenime mylėjai ir galėjai dėl jo atiduot gyvybė šiam yra tavo didžiausias priešas, arba kuris tave nužudė praeitam šiam yra tavo didžiausia meilė...aš tiesiog prasmės tame jokios nematau...nu taip taip...galima sakyt kad nematau prasmės nes man dar ne laikas..aš tikrai nesu kokia pesimistė kuri visą laiką tik ir galvoja kaip viskas blogai, bet kartais kai susimąstau apie tai, prieinu išvadą kad viskas yra netikra ir beprasmiška
O šiaip dar toks klausimas - kodėl galvojat kad tas kuris mus sukūrė yra geras?
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2011 01 18, 21:00)
aš manau, kad žmonjai kaip tokiai "visai", bendrąja prasme, dar nelaikas viską suprasti iki galo, viską žinoti. Tiesiog neleidžiama gal. Kol žmonija netaps geresnė, nesusitvarkys, ko pridariusi, tol ir malsimės vietoje.

Yra sistema, kuri nesuinteresuota, kad mes mąstytume ir daug žinotume. O kadangi dabar stipriai padaugėjo žmonių su aktyvuota šeštąja čakra, ta sistema deda didžiules pastangas, kad žmonės bent jau lėčiau bustų. Todėl vyksta masiniai skiepijimai, į maistą dedami E ir kitokie nuodai (vien per duoną ir batonus kiek brudo kasdien gaunam), nesirūpinama ekologija, trukdoma bet kokioms reformoms švietimo srityje. Visi tie teršalai ir tai, kas vyksta darželiuose ir mokyklose, trukdo žmogui blaiviai mąstyti ir daugybė žmonių tapo maximų vartotojais...
Atsakyti