QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 18, 12:39)
Kažkodėl ne visus sugebėjimus paveldime? O gal tai, ką manome paveldėję, mes patys jau turėjome? Juk visi esam gyvenę daugybę gyvenimų, turime daugybę patirčių.
Dėl vairavimo. Esu vairavus mašiną, kai gyvenau ne Žemės planetoje ir avarijos metu užmušus berods 5-is žmones. Dėl šios priežasties šiame gyvenime negaliu vairuoti- kai tik atsisėdu už vairo, man tarsi smegeninę kas blokuoja. Tai va ir guli vairuotojo pažymėjimas stalčiuje...O ir kadangi vienas iš užmuštųjų buvo dabartinis mano vyras, jis man neperka mašinos, nors buvo žadėjęs, kai ėjau į vairavimo kursus...
Jau kažkurį laiką skaitau šitą temą, kažkada bandžiau truputi kažką daryt pagal silvos metodą, bet man kažkaip visad būna taip, jog jei ką nors įsivaizduoju tai tas nenutinka, todėl kartais specialiai galvoju jog kažkas bus blogai ir tada būna gerai.
Bet ... kas šioje temoje įdomiausia tai vaižgantė ...noriu paklaust, jeigu jus turit galimybę pasikapstyt buvusiose gyvenimuose gal žinote ir kokia yra viso to prasmė? Nu ok, gyvenam mes, gyvenam, vienam gyvenime tas žmogus yra tavo pikčiausias priešas, kitame jau tavo mama ir kokia prasmė viso to? Vienam gyvenime užpildau aš vieną korio akelę, kitam kitą, ir kam tai?