Vaižgante, gal galima daugiau apie tai sužinoti? Kaip tai įmanoma išsiaiškinti?
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 14, 19:31)
Vėliau išsiaiškinom, kad paskutinį kartą, kai buvom susitikę, jis iš tikrųjų buvo mano brolis.
Labai įdomu
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 14, 23:49)
Todėl, kad nuodai veikia. Paprašyk savo kūno, kad jis apsivalytų nuo toksinų, tada atsisakyk visų E. Šiandien sužinojau, kad mūsų kankorižines liaukas nuodija fluoras, esantis dantų pastoje.
Kuo daugiau visokių nuodų kūne, tuo sunkiau su intuicijos lavinimu. Savo juodą darbą atlieka ir skiepai, ir mobilieji telefonai ir t.t.
Kuo daugiau visokių nuodų kūne, tuo sunkiau su intuicijos lavinimu. Savo juodą darbą atlieka ir skiepai, ir mobilieji telefonai ir t.t.
Labai pritariu Kol nesusidomėjau vizualizacija, aš iš viso nesvajojau. Net nenorėjau. Na, buvo keli norai: siuvimo mašina, pakeliauti... Net nesvajojau daugiau pinigų uždirbti Tiesiog nedrįsau. Pamiršau.
Ir dabar nieko per daug netrokštu. Bet tiesiog jaučiuosi ramesnė. Linksmesnė. Matau daugiau, negu iki šiol. Džiugina net mažmožiai. Ir tikrai nežadu prisiimti Dievo vaidmens. Nes tikiu, kad visa tai - jo dėka. Ir nuolat dėkoju jam.
QUOTE(eupforia @ 2011 01 16, 03:49)
Nes nuo tos dienos, kai pradejau dirbti su vizualizacija, mano akys svyti, sirdis dainuoja ir aplink mane eme vykti stebuklai... Siame fiziniame gyvenime mes per daug pavarge, vis lekiam ir lekiam, neturim laiko sustoti ir pagalvoti, isiklausyti i savo sirdi, i savo siela... mes pametame savo tikraja esybe civilizacijos triuksme.... del to ir nesuprantame ko norim. Del to ir tampame nelaimingais... bandom tai kompensuoti kazkuo kitu. Deja deja....
Pritariu. Negaliu eiti į bažnyčias, išpuoštas auksu. Negaliu, nes per daug purvo išplaukė apie kunigus. O ir ko ten eiti? Juk Dievas - visur. Kalbėtis su juo, melstis jam - galima ir ne bažnyčioje. Sunku šiais laikais atskirti, kur tiesa, o kur melas. Iš viso ko gero neįmanoma suprasti, kaip reikia gyventi, auklėti vaikus, kuo tikėti ir kuo - ne. Tiesiog reikia pasikliauti intuicija... Atradusi vizualizaciją, aš nesijaučiu bloga daranti.
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 16, 13:46)
Krikščionys yra tarsi kaspervizininkai, kurie atitraukė lietuvius nuo jų tėvų, protėvių tikėjimo ir daugybę metų visais įmanomais kanalais toliau pudrina smegenis...Ir daugybei žmonių užpudrino, nes bet kuri religija pirmiausia yra komercinė religija.