Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

Oho, vos kelios dienos, o kiek įdomybių prisiskaičiau smile.gif

Vaižgante, gal galima daugiau apie tai sužinoti? Kaip tai įmanoma išsiaiškinti?

QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 14, 19:31)
Vėliau išsiaiškinom, kad paskutinį kartą, kai buvom susitikę, jis iš tikrųjų buvo mano brolis.

Labai įdomu g.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 14, 23:49)
Todėl, kad nuodai veikia. Paprašyk savo kūno, kad jis apsivalytų nuo toksinų, tada atsisakyk visų E. Šiandien sužinojau, kad mūsų kankorižines liaukas nuodija fluoras, esantis dantų pastoje.
Kuo daugiau visokių nuodų kūne, tuo sunkiau su intuicijos lavinimu. Savo juodą darbą atlieka ir skiepai, ir mobilieji telefonai ir t.t.

Labai pritariu drinks_cheers.gif Kol nesusidomėjau vizualizacija, aš iš viso nesvajojau. Net nenorėjau. Na, buvo keli norai: siuvimo mašina, pakeliauti... Net nesvajojau daugiau pinigų uždirbti lotuliukas.gif Tiesiog nedrįsau. Pamiršau.
Ir dabar nieko per daug netrokštu. Bet tiesiog jaučiuosi ramesnė. Linksmesnė. Matau daugiau, negu iki šiol. Džiugina net mažmožiai. Ir tikrai nežadu prisiimti Dievo vaidmens. Nes tikiu, kad visa tai - jo dėka. Ir nuolat dėkoju jam.

QUOTE(eupforia @ 2011 01 16, 03:49)
Nes nuo tos dienos, kai pradejau dirbti su vizualizacija, mano akys svyti, sirdis dainuoja ir aplink mane eme vykti stebuklai... smile.gif Siame fiziniame gyvenime mes per daug pavarge, vis lekiam ir lekiam, neturim laiko sustoti ir pagalvoti, isiklausyti i savo sirdi, i savo siela... mes pametame savo tikraja esybe civilizacijos triuksme.... del to ir nesuprantame ko norim. Del to ir tampame nelaimingais... bandom tai kompensuoti kazkuo kitu. Deja deja....

Pritariu. Negaliu eiti į bažnyčias, išpuoštas auksu. Negaliu, nes per daug purvo išplaukė apie kunigus. O ir ko ten eiti? Juk Dievas - visur. Kalbėtis su juo, melstis jam - galima ir ne bažnyčioje. Sunku šiais laikais atskirti, kur tiesa, o kur melas. Iš viso ko gero neįmanoma suprasti, kaip reikia gyventi, auklėti vaikus, kuo tikėti ir kuo - ne. Tiesiog reikia pasikliauti intuicija... Atradusi vizualizaciją, aš nesijaučiu bloga daranti.

QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 16, 13:46)
Krikščionys yra tarsi kaspervizininkai, kurie atitraukė lietuvius nuo jų tėvų, protėvių tikėjimo ir daugybę metų visais įmanomais kanalais toliau pudrina smegenis...Ir daugybei žmonių užpudrino, nes bet kuri religija pirmiausia yra komercinė religija.

Atsakyti
Mes tik norime būti laimingos 4u.gif nemanau, kad kuri čia iš mūsų siekia užvaldyti pasaulį.
Sėkmingos kitos savaitės, tegu norai pradeda pildytis !!!
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 16, 17:44)
Antra diena vizualizuoju statybininką, sudedantį gipskartonio sienas ir įdedantį duris  biggrin.gif

Kaip cia man santechnika sussivizualizavus.... g.gif biggrin.gif Turiu bedele... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Žuvelė @ 2011 01 16, 23:54)

Pritariu. Negaliu eiti į bažnyčias, išpuoštas auksu. Negaliu, nes per daug purvo išplaukė apie kunigus. O ir ko ten eiti? Juk Dievas - visur. Kalbėtis su juo, melstis jam - galima ir ne bažnyčioje. Sunku šiais laikais atskirti, kur tiesa, o kur melas. Iš viso ko gero neįmanoma suprasti, kaip reikia gyventi, auklėti vaikus, kuo tikėti ir kuo - ne. Tiesiog reikia pasikliauti intuicija... Atradusi vizualizaciją, aš nesijaučiu bloga daranti.

Ir as nesiajuciu daranti nieko blogo drinks_cheers.gif O kas liecia baznycias - aplinka ramina, nors ir lankausi ten tik per laidotuves. Aciu Dievui tai vyksta nedaznai... Del kunigu - nesakau, kad visi tokie, bet.... pazinojau viena vairuotoja, dirbusi ekskursiju klube, pasakojo karta vezes grupeje viena labai gerai Lietuvoj zinoma kuniga(pavardes gal neviesinsiu) Tai tokiu vaizdeliu prisiziurejo.... doh.gif Nieko svento nera sioje zemeleje...

Papildyta:
okultizmas

okultizmas [lot. occultus — slaptas, paslaptingas], pseudomokslinė doktrina, teigianti, kad žmoguje ir gamtoje slypi paslaptingos antgamtinės jėgos, su kuriomis žmonės gali sąveikauti specialiais metodais ir atitinkamai psichiškai išsitreniravę;
su ja susijusi veikla — stengimasis panaudoti tas jėgas žmogui ir gamtai paveikti.

g.gif g.gif g.gif Radau internete toki apibrezima. Ka manote?
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 01 17, 10:57)
Kaip cia man santechnika sussivizualizavus.... g.gif  biggrin.gif Turiu bedele... doh.gif

Na va, čia paprastos moteriškos vizualizacijos bigsmile.gif

Žuvele, viskam ateina savas laikas mirksiukas.gif Labai norėjau žinoti, kas praėjusiuose gyvenimuose buvo aplink mane esantys žmonės, ir turiu tą galimybę dabar. Išties įdomu, nes ta praeitis išties nemažai įtakoja dabartį...Tarkim, mane dabar siutina vienas žmogus, bet nesugebu aš ant jo pykti ir žinau kodėl biggrin.gif Jis ant manęs rėkia, o aš šypsausi biggrin.gif
Atsakyti
IR dar labiau jį siutini mirksiukas.gif
Atsakyti
vaižgante, jūs turite galimybę praeituose gyvenimuose pasikapstyti smile.gif norėjau paklausti ar tikrai tą vadinamą savąją paskirtį atsinešame iš praeitų gyvenimų? Na tarkim jei buvai koks nors bankininkas tai šiame gyvenime nebūsi menininkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2011 01 17, 14:20)
vaižgante, jūs turite galimybę praeituose gyvenimuose pasikapstyti smile.gif norėjau paklausti ar tikrai tą vadinamą savąją paskirtį atsinešame iš praeitų gyvenimų? Na tarkim jei buvai koks nors bankininkas tai šiame gyvenime nebūsi menininkas smile.gif

Įsivaizduok bičių korį. Kiekviename gyvenime mes užpildome po keletą korio akelių. Pvz, jau užpildei darbininko, kalinio, mokytojo, gydytojo, aktoriaus, architekto gardeles (aš čia ūkiškai, nepriimkit tiesiogiai). Kituose gyvenimuose pildysi kitas gardeles (vaikų namų auklėtinio, užaugusio išsiskyrusioje šeimoje, mafiozo, lakūno...) ir naudosiesi jau užpildytomis. Jauteisi laiminga, būdama dailininke? Galbūt tau leis tą laimę pakartoti, bet gausi pildyti ir kažkokias kitas korio akeles. Tarkim, praėjusį kartą gimei vargingoje šeimoje ir tapti dailininku tau buvo labai sudėtinga, o šiame gyvenime gimsi dailininkų šeimoje ir tavo talentas bus anksti pastebėtas. (Akiane taip piešia tarsi iš atminties, nes ji dailininko gardelę jau yra užpildžius.) Mes kiekvieną dieną naudojamės tomis jau užpildytomis akelėmis ir net nepastebime...Pvz., man lengvai sekasi vadovauti, organizuoti, stovėdama prieš žmones ir jiems kalbėdama jaučiuosi puikiai- gimiau su jau užpildytomis tam tikromis akelėmis ir dabar jomis naudojuosi.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 17, 13:00)
Išties įdomu, nes ta praeitis išties nemažai įtakoja dabartį...Tarkim, mane dabar siutina vienas žmogus, bet nesugebu aš ant jo pykti ir žinau kodėl  biggrin.gif Jis ant manęs rėkia, o aš šypsausi  biggrin.gif

vaižgante, o ką daryt, jei nesusikalbame su mama? Artimiausi žmonės, bet jei kalbam, tai abi liekam nesuprastančios viena kitos. Abi viena kitą "mokinam". Kaip paaiškint? Čia koks karminis mazgas, ar kas? Nėra problemų su vyru, tai va... problemos su Mama. wub.gif
Bandau visaip, vizualizuoju supratimą, atlaidumą, meilę. Bet niekas nesikeičia. unsure.gif

sveikos,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijurka: 17 sausio 2011 - 18:31
eupforia, galiu duoti gero santechniko koordinates. Labai paprasta...
Zmogus - kurejas. Bet ar tik ne Vaizgante kazkada sake, kad mes marionetes ir viskas jau sudeliota ir numatyta?
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 01 17, 18:41)
eupforia, galiu duoti gero santechniko koordinates. Labai paprasta...
Zmogus - kurejas. Bet ar tik ne Vaizgante kazkada sake, kad mes marionetes ir viskas jau sudeliota ir numatyta?

Tikrai nėra numatyta, kokį megztinį numegsiu ar kokį paveikslą nupiešiu; ir kai kuriame tarpusavio santykius su kitais žmonėmis, mes turime pasirinkimą- ar su meile juos kursime, ar su neapykanta...Taigi pasirinkimų turime.
Atsakyti
Žmogus yra Meilės kūrėjas, Dvasios kūrėjas, tas, kuris kiekvieną akimirką, kiekvieną sekundę kuria patį nuostabiausią meną - Sapnų Meną. Gyvenimas tėra sapnas, o jeigu esame menininkai, vadinasi, galime savo gyvenimą kurti su Meile, ir mūsų sapnas taps tikru meno kūriniu. (Menas mylėti. aut. Don Miguel Ruiz)

Rekomenduoju paskaityti šią knygą... šilta, paprasta, bet labai aiškiai išdėstanti kokiais marazmais dauguma mūsų gyvenime užsiima doh.gif

p.s. Mirabella, tai dar viena iš tų knygų apie meilę apie kurias kalbėjau, kad būtų verta paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 17, 17:15)
Įsivaizduok bičių korį. Kiekviename gyvenime mes užpildome po keletą korio akelių. Pvz, jau užpildei darbininko, kalinio, mokytojo, gydytojo, aktoriaus, architekto gardeles (aš čia ūkiškai, nepriimkit tiesiogiai). Kituose gyvenimuose pildysi kitas gardeles (vaikų namų auklėtinio, užaugusio išsiskyrusioje šeimoje, mafiozo, lakūno...) ir naudosiesi jau užpildytomis. Jauteisi laiminga, būdama dailininke? Galbūt tau leis tą laimę pakartoti, bet gausi pildyti ir kažkokias kitas korio akeles. Tarkim, praėjusį kartą gimei vargingoje šeimoje ir tapti dailininku tau buvo labai sudėtinga, o šiame gyvenime gimsi dailininkų šeimoje ir tavo talentas bus anksti pastebėtas. (Akiane taip piešia tarsi iš atminties, nes ji dailininko gardelę jau yra užpildžius.) Mes kiekvieną dieną naudojamės tomis jau užpildytomis akelėmis ir net nepastebime...Pvz., man lengvai sekasi vadovauti, organizuoti, stovėdama prieš žmones ir jiems kalbėdama jaučiuosi puikiai- gimiau su jau užpildytomis tam tikromis akelėmis ir dabar jomis naudojuosi.

Cia idomi versija... smile.gif Taip iseina viskas, kas siame gyvenime gaunasi lyg savaime(pvz. man asmeniskai vairuoti. Bet koki transporta), yra atsinesta is ankstesniu gyvenimu ir ten jau ismokta? Gerai, o kaip tada su genais, paveldetais sugebejimais? Turiu ir daugiau sugebejimu, kuriu nereikejo kazkaip specialiai mokytis, bet sakykim galiu nesunkiai gimines medyje rasti dar viena moteri(savo teta), kuri buvo gimusi vairuoti... kaip cia yra? g.gif Atsitiktinumu juk gyvenime nebuna... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eupforia: 18 sausio 2011 - 08:36