Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

Aš irgi apie ją girdėjau... Labai noriu nueiti...

QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 16, 23:12)
Na, cerkvė cerkvei irgi nelygu... ax.gif  Stipriausia Vilniuje yra šalia Aušros Vartų esanti cerkvė.

Atsakyti
esu tokia laiminga, kad pavyko gauti tai, ko ir norejau:) linkiu kiekvienai is jusu nestokoti tikejimo ir viskas issipildys:)
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2011 02 16, 22:19)

Vat man įdomu, matot mes savo vizualizacijm pritraukiam Mirabellos temą, bet tik įdomu, kodėl ta tema taip traukia kitus, kurie čia nesilanko (gal ir klystu)  ir nebendrauja????

O čia tokia privati tema, kad užklyst, paskaityt ar patart negalima blink.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2011 02 17, 00:57)
esu tokia laiminga, kad pavyko gauti tai, ko ir norejau:) linkiu kiekvienai is jusu nestokoti tikejimo ir viskas issipildys:)

nuostabu 4u.gif
Atsakyti
Kuri kursite naują temą?
Atsakyti
thumbup.gif

QUOTE(jegele @ 2011 02 17, 00:57)

Ne, ne privati ir visos, kurias domina KV - laukiamos. Tik nesuprantu tų, kurios čia nesilanko, nebendrauja, o po to reiškia pretenzijas, mat mus Mirabelos bėdos įtraukė ir pan.
Jei jau taip nepatinka KV, tai lai susikuria atskirą temą tuo pavadinimu ir ten diskutuoja smile.gif

QUOTE(Lorette @ 2011 02 17, 01:01)
O čia tokia privati tema, kad užklyst, paskaityt ar patart negalima blink.gif  cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvelė: 17 vasario 2011 - 08:27
As galesiu sukurti...

Emociskai siandien sunku jau nuo pat ryto...turejo siektiek palengveti...gaila, kad nelengveja, kakzoks beprotnamis...elgiuosi kaip psichine ligone, rasau jo draugam ir rpasau su juo pakalbeti, nors jis akivaizdziai padejo visus taskus. Kaip sopa...kosmaras

Damušam temą ir žengiam į šviesų rytojų? Jis prasideda nuo šios akimirkos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 17 vasario 2011 - 09:35
Damušam smile.gif ir lai su ta nauja tema ateina pas tave ramybė... wink.gif
Atsakyti
Pagalvojau, kad visai norėčiau susitikti su čia rašančiomis vilnietėmis ir gyvai paplepėti, gal kokį fraktaliuką kartu nupiešti ar pamedituoti...Ar nebūtų norinčių šį šeštadienį?
Atsakyti
Labai labai būtų norinčių... ax.gif tik kad nedrąsu ax.gif
bet nebent vakare, gi dirbam šeštadienį... sad.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 17, 11:38)
Pagalvojau, kad visai norėčiau susitikti su čia rašančiomis vilnietėmis ir gyvai paplepėti, gal kokį fraktaliuką kartu nupiešti ar pamedituoti...Ar nebūtų norinčių šį šeštadienį?

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti