Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

Oi žinokit, skaitau čia pokalbius, ir nežinau - ar verkti man, ar juoktis...
Grįžtant namo užmečiau akį į dangų, o ten pilnatis kaupiasi... ir pamąsčiau, ką gi mes čia rasime... ir radau.

Mirabella, saulyte, laikykis 4u.gif Suprantu tave, kaip tau skaudu - pati daug kartų per tai perėjau. Paatvirausiu, bet į AŽ, kartu su ištauka iš Traukos dėsnio. Tik galiu pasakyti tiek: tu laiminga, nes išgyveni meilę, kokia ji bebūtų. Juk pati matai, kiek čia parašė, kad myli protu ir pan. Užmėtykit mane žodžiais, bet tikras, beprotiškas meilės jausmas yra nerealus, ir net jei žinai, kuo tai gali baigtis. Skaudu dabar, bet džiaukis, kad gali taip mylėti... vėliau... iš ties pradedi mylėti protu...

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 16, 00:37)
beprotiskai skauda, beptoriskai....

Vaižgante lenkiu galvą prieš jus...

QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 16, 10:49)
Kai tikėjimą, optimizmą, gerą nuotaiką palaiko tik kažkieno parašytos knygos,- menkas pagrindas... Kai tikėjimą palaiko Meilė Dievui- pagrindas kitoks...

Panašu, kad kažką kažkada kažkas užgavo. Gan skaudžiai...

QUOTE(Linja @ 2011 02 16, 14:22)
P. S. Veido kaukes ir manikiurai?  Tustute. Ar gavai plastikiniu sirdeliu per Valentinke? Plastikas nesuyra daugiau kaip du simtus metu. Pasikeisk savaja. Turesi amzina meile.

Vėl lenkiu galvą. Man yra dar viena vieta: Bernardinų bažnyčia.

QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 16, 20:35)
Ne. Tai tas pats, kas pabuvimas muziejuje.

Vat man įdomu, matot mes savo vizualizacijm pritraukiam Mirabellos temą, bet tik įdomu, kodėl ta tema taip traukia kitus, kurie čia nesilanko (gal ir klystu) ir nebendrauja????

gryda iš ties stipri esat. Aš nebūčiau parašiusi. Magistrinis gali ir palaukti...
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2011 02 16, 21:19)
Oi žinokit, skaitau čia pokalbius, ir nežinau - ar verkti man, ar juoktis...
Grįžtant namo užmečiau akį į dangų, o ten pilnatis kaupiasi... ir pamąsčiau, ką gi mes čia rasime... ir radau.

Mirabella, saulyte, laikykis  4u.gif Suprantu tave, kaip tau skaudu - pati daug kartų per tai perėjau. Paatvirausiu, bet į AŽ, kartu su ištauka iš Traukos dėsnio. Tik galiu pasakyti tiek: tu laiminga, nes išgyveni meilę, kokia ji bebūtų. Juk pati matai, kiek čia parašė, kad myli protu ir pan. Užmėtykit mane žodžiais, bet tikras, beprotiškas meilės jausmas yra nerealus, ir net jei žinai, kuo tai gali baigtis. Skaudu dabar, bet džiaukis, kad gali taip mylėti... vėliau... iš ties pradedi mylėti protu...

gryda iš ties stipri esat. Aš nebūčiau parašiusi. Magistrinis gali ir palaukti...

Aciu palaikyma, kokios jus nuostabios 4u.gif Jauciuos cia kaip namuciuose, todel ir atvirauju. Man negeda atrodyti tokiai kokia esu... O pikti sveciai ne mano reikalas smile.gif P. Coelo yra pasakes "ne jusu reikalas ka kiti apie jus galvoja"
Butinai nepamirskit israukeles mirksiukas.gif

Jausmas neapsakomas, todel ir nesigailiu, nedurninu, kad galejau pasielgti kitaip, galejau bet nenorejau... man tai tiko... Nesvarbu kokios dabar pasekmes...

Sakot magistrinis gali palaukti? Nu nu, siandien verkiu krokodilo asarom o mama baubia kaip versis ant manes "tik nepaleisk ranku, turi nusiraminti, prasides cia dabar- juk darba reikia parasyti" o as mintyse ir galvoju, darbas svarbiau nei mano emocine busena. Pati kazkada pasakodavo istorija kaip moteriske nuolat verkdavo ir net darbe prie klientu imdavo sriubauti... paskui isdurnejo...tapo vedziojama uz parankiu... na bet cia tik tarp kitko smile.gif

o as prirasiau tam savo objektui zinuciu, atveriau sirdi... tyla..tiekto nepykstu... ir skype prirasiau... sedejo skaite...nes neuzblokavo, bet ir atsakymo jokio...
o man sazines negrauzia as nieko neiskaudinau , nepadariau nusikaltimo... smile.gif man nors ir sopa bet bent jau moraliskai ramu... issiliejau kaip reikalas smile.gif sita pabaiga gali buti kazko naujo pradzia, bent jau zinau, kad niekad nesigailesiu...
Atsakyti
Žuvele, mano favorituose yra tema, kurioje prekiaujama naudotais baldais. Ten pastoviai 10-20 skaitytojų. Taigi mūsų tema neprilygs niekada biggrin.gif
Atsakyti
nei aš stipri, nei ką. Tiesiog susiėmiau ir parašiau. O jau kaip parašiau, taip biggrin.gif Svarbu, kad nenusipirkau darbo, rašiau pati. Kas būtų pasikeitę, jei būčiau tą magistrinį atidėjus? Ogi nieko. Tik blogiau būtų buvę man pačiai, nes po metų būčiau jau tingėjus sėst prie mokslų. O ir tėvų tai nebūtų sugrąžinę.
Atsakyti
grydaper kiek laiko paraset jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 16, 22:30)
Jausmas neapsakomas, todel ir nesigailiu, nedurninu, kad galejau pasielgti kitaip, galejau bet nenorejau... man tai tiko... Nesvarbu kokios dabar pasekmes...

Jis pasielge teisingai, nes vyrai gal ir kvaili, bet ne visiskai ir ne visi. Jo savisaugos instinktas ji perspejo, kad ne jis pats tau reikalingas... o ieskai is jo naudos, kazko is jo nori. Nuo meiles duodancios jis tikrai nebegtu, niekas nebegtu.
Atsakyti
Tavo atveju - nepalauks wink.gif

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 16, 22:30)
Sakot magistrinis gali palaukti?

Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 16, 20:35)
Ne. Tai tas pats, kas pabuvimas muziejuje.

o kodėl taip skiriasi? cerkvė nuo bažnyčios?
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 02 16, 22:01)
o kodėl taip skiriasi? cerkvė nuo bažnyčios?

Na, cerkvė cerkvei irgi nelygu... ax.gif Stipriausia Vilniuje yra šalia Aušros Vartų esanti cerkvė. Joje yra trijų kankinių kūnai. Va būtent ta vieta, kur tie kūnai, energetiškai yra pati stipriausia. Ilgai ten neišstoviu, nes iš kojų verčia, čakros "užverda". Nuo pat tos cerkvės pastatymo nebuvo nė vienos dienos, kai ten nevyko apeigos. Be to, specifinė yra cerkvių architektūra- būtent kupolai padaro cerkvę energetiškai stipria vieta. Katalikų bažnyčių architektūra yra kitokia. Apeigos kitokios. Be to, jei nueisit į cerkvę, pastebėsit, kad kiekvienas ten rūpinasi tik savimi, o ne stebi, kas kada klaupiasi ar lenkiasi ir pan...
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 02 16, 21:55)
Jis pasielge teisingai, nes vyrai gal ir kvaili, bet ne visiskai ir ne visi. Jo savisaugos instinktas ji perspejo, kad ne jis pats tau reikalingas... o ieskai is jo naudos, kazko is jo nori. Nuo meiles duodancios jis tikrai nebegtu, niekas nebegtu.

Labai idomu nuo ko jis saugojasi. Branginu ji visa sirdimi.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 16, 23:30)
o as prirasiau tam savo objektui zinuciu, atveriau sirdi... tyla..tiekto nepykstu... ir skype prirasiau... sedejo skaite...nes neuzblokavo, bet ir atsakymo jokio...
o man sazines negrauzia as nieko neiskaudinau , nepadariau nusikaltimo...  smile.gif  man nors ir sopa bet bent jau moraliskai ramu... issiliejau kaip reikalas  smile.gif sita pabaiga gali buti kazko naujo pradzia, bent jau zinau, kad  niekad nesigailesiu...

Buk protinga, nesizemink...
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2011 02 16, 22:34)
Buk protinga, nesizemink...

Koks skirtumas, as nesigailiu ir niekuomet nesigailesiu. Mano sazine svari...
As islieju jausmus... o sprendimai ne mano galioje
Atsakyti