Grįžtant namo užmečiau akį į dangų, o ten pilnatis kaupiasi... ir pamąsčiau, ką gi mes čia rasime... ir radau.
Mirabella, saulyte, laikykis Suprantu tave, kaip tau skaudu - pati daug kartų per tai perėjau. Paatvirausiu, bet į AŽ, kartu su ištauka iš Traukos dėsnio. Tik galiu pasakyti tiek: tu laiminga, nes išgyveni meilę, kokia ji bebūtų. Juk pati matai, kiek čia parašė, kad myli protu ir pan. Užmėtykit mane žodžiais, bet tikras, beprotiškas meilės jausmas yra nerealus, ir net jei žinai, kuo tai gali baigtis. Skaudu dabar, bet džiaukis, kad gali taip mylėti... vėliau... iš ties pradedi mylėti protu...
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 16, 00:37)
beprotiskai skauda, beptoriskai....
Vaižgante lenkiu galvą prieš jus...
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 16, 10:49)
Kai tikėjimą, optimizmą, gerą nuotaiką palaiko tik kažkieno parašytos knygos,- menkas pagrindas... Kai tikėjimą palaiko Meilė Dievui- pagrindas kitoks...
Panašu, kad kažką kažkada kažkas užgavo. Gan skaudžiai...
QUOTE(Linja @ 2011 02 16, 14:22)
P. S. Veido kaukes ir manikiurai? Tustute. Ar gavai plastikiniu sirdeliu per Valentinke? Plastikas nesuyra daugiau kaip du simtus metu. Pasikeisk savaja. Turesi amzina meile.
Vėl lenkiu galvą. Man yra dar viena vieta: Bernardinų bažnyčia.
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 16, 20:35)
Ne. Tai tas pats, kas pabuvimas muziejuje.
Vat man įdomu, matot mes savo vizualizacijm pritraukiam Mirabellos temą, bet tik įdomu, kodėl ta tema taip traukia kitus, kurie čia nesilanko (gal ir klystu) ir nebendrauja????
gryda iš ties stipri esat. Aš nebūčiau parašiusi. Magistrinis gali ir palaukti...