Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 16, 21:25)
sau man misias uzsipirkt?  blink.gif

Taip, sau. Pvz., dėl sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2011 02 16, 19:28)
Taip, sau. Pvz., dėl sėkmės.

Na mane gyvenime sekme lydi, nemanau, kad kazkas blogai su ja... O situo atveju truko pasitikejimo savimu, perdaug viska sureiksminau, perdaug naiviai i viska zvelgiau...
Nzn. ar meiles reikaluose gelbsti misios ax.gif
Be to as megstu sakyti "kas tavo tas pro sali nepraies" ...todel dabar nors ir sopa sirdele ir nzn kiek ilgai dar sopes, visviena viena diena si busena baigsis...
kazko pati ismokau, kazko gal ir tas zmogus ismoko...
apmaudu, kad nepanoro draugiskai graziai issaiskint, kad kazkaip na viska su tiesa atvira sirdim... ir likt draugais...aisku tai skausmo man nenumalsintu, bet po 5 metu gal miela butu pasisneketi be jokiu nuoskaudu prisimint grazius dalykus...

o dabar kaip koki nereikalinga daikta "ismete" lyg nebuciau tuos visus metus egzistavus, lyg nebutu tiek pokalbiu, tiek laiko sugaista aiskinantis kas ir kaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 16 vasario 2011 - 19:34
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 16, 13:31)
Niekada dar nebuvau taip pazeminta, bet gyvenimas tuo nesibaigia .
Neusprantu kodel man ir kodel prie pavasari...
As tokiu dalyku nenusipelniau...  cray.gif  cray.gif  angel_sadangel.gif

Neisivaizduoju kaip reikes parasyti magistro darba, kaip vel imti svajoti ir tiketi...
Sirdis sudraskyta i gabalus ir sutrypta su zemem  verysad.gif 

aš magistrinį rašiau palaidojus abu tėvus. Ir parašiau. O čia verkti dėl kažkokio vyro, kuris gal net ne jum buvo skirtas...
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2011 02 16, 19:28)
va kodėl man cerkvės labai patinka. NOrs į jas neinu dažnai.
O katalikų bažnyčios biolauko nevalo?  g.gif

Ne. Tai tas pats, kas pabuvimas muziejuje.
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2011 02 16, 19:33)
aš magistrinį rašiau palaidojus abu tėvus. Ir parašiau. O čia verkti dėl kažkokio vyro, kuris gal net ne jum buvo skirtas...

jus labai stipri (apkabinimas)

verkiu tikriausiai ne del vyro, verkiu del idejos, del svajones kuria nesiojau sirdyje... mokslai i pabaiga, norisi kaip visom normaliom moterim galvoti apie ateiti, kazka myleti kazkuo rupintis,kad ir manes pasiteirautu "na kaip tau siandien praejo diena"
tame vyre izvelgiau labai nuostabiu savybiu , atrode, kad mano ir jo vertybes sutampa...
jameizvelgiau savo vyro ideala atrodo zmogus nulipes is mano sapno is mano giliausios svajones... tokio grazaus zmogaus nebuvau sutikus ir niekur macius...
viska pernelyg sureiksminau...
norejau elementarios mergaitiskos laimes (pasaka: atvaziuoja grazuolis uzsenietis pas blondine lietuvaite ir jie nepaprastai isimyli vienas kita, bendrauja, lietuvaite mokosi kalba, jie nusprendzia kad lietuvaitei butu geriau vaziuoti i it. su juo, ir prasideda naujo gyvenimo kurimas prie juros...) Ar gali buti nuostabesne vizija?
As tikra durnele tupele, zinau zinau....
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 16, 20:35)
Ne. Tai tas pats, kas pabuvimas muziejuje.

o kodėl? Juk abiejuose - Dievo namai.
Klausiu ne iš smalsumo - tiesiog noriu žinoti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 16, 20:39)
jus labai stipri (apkabinimas)

verkiu tikriausiai ne del vyro, verkiu del idejos, del svajones kuria nesiojau sirdyje... mokslai i pabaiga, norisi kaip visom normaliom moterim galvoti apie ateiti, kazka myleti kazkuo rupintis,kad ir manes pasiteirautu "na kaip tau siandien praejo diena"
tame vyre izvelgiau labai nuostabiu savybiu , atrode, kad mano ir jo vertybes sutampa...
jameizvelgiau savo vyro ideala atrodo zmogus nulipes is mano sapno is mano giliausios svajones... tokio grazaus zmogaus nebuvau sutikus ir niekur macius...
viska pernelyg sureiksminau...
norejau elementarios mergaitiskos laimes (pasaka: atvaziuoja grazuolis uzsenietis pas blondine lietuvaite ir jie nepaprastai isimyli vienas kita, bendrauja, lietuvaite mokosi kalba, jie nusprendzia kad lietuvaitei butu geriau vaziuoti i it. su juo, ir prasideda naujo gyvenimo kurimas prie juros...)  Ar gali buti nuostabesne vizija?
As tikra durnele tupele, zinau zinau....

galiu suprasti 4u.gif Bet mes skirtingos. MAt aš myliu daugiau protu, nei aklai širdimi ir užsidėjus rožinius akinius. Aišku, gal daug prarandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2011 02 16, 19:45)
o kodėl? Juk abiejuose - Dievo namai.
Klausiu ne iš smalsumo - tiesiog noriu žinoti  rolleyes.gif
Papildyta:

galiu suprasti  4u.gif Bet mes skirtingos. MAt aš myliu daugiau protu, nei aklai širdimi ir užsidėjus rožinius akinius. Aišku, gal daug prarandu  doh.gif

sunku pasakyt, turbut islosiat o neprarandant... anokia cia meile, susizavejimas, mylejimas pati jausma kuris glosto savimeile ir nesioja virs zemes : )))
yra kaip yra, galejau tai numatyti, bet nenorejau...buvo gera... nors trumpam...
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 02 16, 16:45)
skirtingos tai skirtingos, bet niekad nereikia niekuo stebėtis ar neisivaizduoti kaip taip galima, nes Dievulis tuoj padės patirti tai savu kailiu, kad zinotumete ka tai reiskia ir kaip tai galima  biggrin.gif Juk atejom i zeme visko patirti  ax.gif

Tikrai nesistebiu ir nesmerkiu. Tik siaip komentaras. gal ir nereikejo mirksiukas.gif Bet kad nesistebiu tai tikrai. Visko yra ir visko reikia.

Mirabella, is to ka perskaiciau, noreciau tiket, kad tai tik jaunystes pasekme ir su amzium praeis. Nors zinau moteru, kurios niekad is to neisauga g.gif Linkiu visko kas geriausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2011 02 16, 19:48)

Linkiu visko kas geriausia 4u.gif

Aciu mieloji 4u.gif , taip ir bus mirksiukas.gif

kazkur dar krebzda ta kvaila viltis, as tokia nepataisoma biggrin.gif turbut ir busiu is tu dundukisku moteru...
reik tvarkytis su savo poziuriu...
Atsakyti
kaip supratau - tas vyras - idealas - italas?
Hm, o gal tika meilė yra visai šalia, tereikia geriau apsidairyti? ax.gif
Nes tai, kas svetima, paslaptinga - labai žavi ir traukia. Bet tai nebūtinai yra tai, kas geriausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gryda: 16 vasario 2011 - 19:59
QUOTE(gryda @ 2011 02 16, 19:58)
kaip supratau - tas vyras - idealas - italas?
Hm, o gal tika meilė yra visai šalia, tereikia geriau apsidairyti?  ax.gif
Nes tai, kas svetima, paslaptinga - labai žavi ir traukia. Bet tai nebūtinai yra tai, kas geriausia.

Laikas parodys kas geriausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 02 16, 14:03)
na įsivaziduojam sutinki žmogų ir įsimyli, skraidai ant sparnų, mėgaujiesi ir staiga tas žmogus tave palieka (tu jo nekaltini, suvoki, kad negali priversti mylėti ir t.t.t, bet vis tiek skaudu, o gal būna kam neskauda? ), kurį laiką bijai, kad tai nepasikartotų, meilės jausmas saldus, bet skausmas irgi buvo net "saldus". Praeina kažkiek laiko, nusiramini, bet meilės jausmo, artimo žmogaus vėl ilgiesi... na ir vėl sutinki, vėl skraidai, gal net stipriau nei praeitą kartą, bet situacija vėl ta pati, bet skausmas šį kartą dar stipresnis... ką tada galvoji? kad daugiau niekada nebeįsimylėsi, daugiau nekartosi tos klaidos, daugiau niekada niekada....

Aišku, parašiau tik vieną viso šito reikalo pusę, kita yra tai, kad niekaip neišmoksti pamokos, nes sutikti žmonės tave vėl ir vėl skaudina, vėl ir vėl palieka, kažką darai ne taip, kažko nesupranti. Va čia ir yra tos pačios klaidos. Kaip sakoma jei skauda tau, tai tavo pamoka, o ne to žmogaus, kuris tave įskaudino. Jis tik buvo įrankis, priemonė sužadinti tavyje tai ko turi atsikratyti, ką turi suvokti ir pakeisti, nes kiekvienas sekantis kartas bus skaudesnis ir skaudesnis  doh.gif

Neįsivaizduoju schmoll.gif man meilė tikrai nėra tas jausmai kai skraidai padebesiais ar lakstai paklaikus išvadinamos laimės. ir iš pat pradžių, kai tik pradedu bendrauti su žmogumi, viršų ima kaip tik protas ir savisaugos instinktas triniti.gif bet mes čia ne apie mane blush2.gif
gal tai ženklas, kad reikia kažkokio kito būdo žmogui prisileisti prie savęs ieškoti...
Atsakyti