Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 16, 13:32)
Nezinau viena ar ne man tai nerupi. Kai as turiu vilti, as negalvoju apie pazeminimus. Kai jie nutinka, beprotiskai skauda, bet as nieko delto nekaltinu. Gaila tik, kad zmones labai ilgai nesusigaudo savo zaidimuose. Bet ir delto as ju nekaltinu...
Toks gyvenimas. Gavau pamoka... ne 100 pamoku, bet pakartociau savo klaidas milijona kartu, kad patirciau ta dziaugsma ir vilti kuria galejau tiek ilgai nesioti sirdyje...

Nu nežinau nežinau... g.gif čia jau mazochizmu atsiduoda...man ir vieno karto užtenka (nu maximum 2-3), suprasti, kad reikia kažką keisti, kad tokios situacijos nesikartotų...o kartoti klaidas milijoną kartų dėl trumpalaikio malonumo schmoll.gif o kada tada gyventi? ar tai ir vadinama gyvenimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Largo @ 2011 02 16, 14:47)
Nu nežinau nežinau... g.gif  čia jau mazochizmu atsiduoda...man ir vieno karto užtenka (nu maximum 2-3), suprasti, kad reikia kažką keisti, kad tokios situacijos nesikartotų...o kartoti klaidas milijoną kartų dėl trumpalaikio malonumo  schmoll.gif o kada tada gyventi? ar tai ir vadinama gyvenimu  g.gif

na įsivaziduojam sutinki žmogų ir įsimyli, skraidai ant sparnų, mėgaujiesi ir staiga tas žmogus tave palieka (tu jo nekaltini, suvoki, kad negali priversti mylėti ir t.t.t, bet vis tiek skaudu, o gal būna kam neskauda? ), kurį laiką bijai, kad tai nepasikartotų, meilės jausmas saldus, bet skausmas irgi buvo net "saldus". Praeina kažkiek laiko, nusiramini, bet meilės jausmo, artimo žmogaus vėl ilgiesi... na ir vėl sutinki, vėl skraidai, gal net stipriau nei praeitą kartą, bet situacija vėl ta pati, bet skausmas šį kartą dar stipresnis... ką tada galvoji? kad daugiau niekada nebeįsimylėsi, daugiau nekartosi tos klaidos, daugiau niekada niekada....

Aišku, parašiau tik vieną viso šito reikalo pusę, kita yra tai, kad niekaip neišmoksti pamokos, nes sutikti žmonės tave vėl ir vėl skaudina, vėl ir vėl palieka, kažką darai ne taip, kažko nesupranti. Va čia ir yra tos pačios klaidos. Kaip sakoma jei skauda tau, tai tavo pamoka, o ne to žmogaus, kuris tave įskaudino. Jis tik buvo įrankis, priemonė sužadinti tavyje tai ko turi atsikratyti, ką turi suvokti ir pakeisti, nes kiekvienas sekantis kartas bus skaudesnis ir skaudesnis doh.gif
Atsakyti
Kai viskas klostosi ne taip, kaip mums noretusi, yra labai gera "maldele". Bent jau man tai nerealiai praskaidrina nuotaika tokiais atvejais:
"Kaip tik dabar vyksta kazkas labai gera man. Kaip tik dabar man kuriama kazkas dziaugsmingo ir grandiozisko. Kaip tik dabar del manes vyksta geros permainos".

Viskas, kas vyksta - tik i gera. Ir po kiek laiko mes tai suvokiam. Pats skaudziausias dalykas iki siol mano gyvenime, buvo ir pats geriausias. Jeigu to tada nebutu ivyke, pagal taip kaip siandien yra susikloste aplinkybes, butu tikra tragedija doh.gif

Atsakyti
Jusu zodziai gydantys mergaites, viskas bus gerai...
Skausma didziaja dalimi sukuria egoizmas,sunku suvokti,kad kazkam tu ensi tokia ypatinga, koks ypatingas tau atrodotas kitas zmogus.

Viskas uzgyja... kaipnors kaipnors...
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 16, 15:07)
Jusu zodziai gydantys mergaites, viskas bus gerai...
Skausma didziaja dalimi sukuria egoizmas,sunku suvokti,kad kazkam tu ensi tokia ypatinga, koks ypatingas tau atrodotas kitas zmogus.

Viskas uzgyja... kaipnors kaipnors...

deja, bet tai tiesa doh.gif
Atsakyti
Kokios mes, moterys, vis delto skirtingos g.gif

Vat as saves net neisivaizduoju atsiduriancios situacijoj, kai turi speliot, laukt, tiketis. mane tai zemintu...

Pas mane turi buti aiskiai ir konkreciai: nori - nenori? Myli - nemyli? biggrin.gif
As net nemoku isileisti jausmo sau i sirdi, jei nematau labai aiskaus ketinimo is priesingos puses.

Bet kuriuo atveju, viskas praeis. Tik gerai butu neilipti vel i ta pacia upe g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2011 02 16, 15:31)

Vat as saves net neisivaizduoju atsiduriancios situacijoj, kai turi speliot, laukt, tiketis. mane tai zemintu...

Pas mane turi buti aiskiai ir konkreciai: nori - nenori? Myli - nemyli? biggrin.gif
As net nemoku isileisti jausmo sau i sirdi, jei nematau labai aiskaus ketinimo is priesingos puses.

Bet kuriuo atveju, viskas praeis. Tik gerai butu neilipti vel i ta pacia upe g.gif

skirtingos tai skirtingos, bet niekad nereikia niekuo stebėtis ar neisivaizduoti kaip taip galima, nes Dievulis tuoj padės patirti tai savu kailiu, kad zinotumete ka tai reiskia ir kaip tai galima biggrin.gif Juk atejom i zeme visko patirti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 02 16, 15:45)
skirtingos tai skirtingos, bet niekad nereikia niekuo stebėtis ar neisivaizduoti kaip taip galima, nes Dievulis tuoj padės patirti tai savu kailiu, kad zinotumete ka tai reiskia ir kaip tai galima  biggrin.gif Juk atejom i zeme visko patirti  ax.gif

Tingiu skaityti nuo pradziu, ka ten tokio egoistisko iskrete Mirabela?
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2011 02 16, 14:31)

Sirdele, buvo ir tie ketinimai ir grazus zodziai ir pazadai... juk ne is oro pameciau galva...
Ir man patinka aiskumas myli nemyli, bet i ,mano klausimus budavo atsakoma "tu mano svajone"
O vakar kaip is giedro dangaus buvau uzblokuota ir jokio atsakymo... siandien isgirdau atsakyma atsiprasau, tai mano galutinis sprendimas... linkiu tau paties geriausio. kaip apmaudu!
Papildyta:
QUOTE(Linja @ 2011 02 16, 14:54)
Tingiu skaityti nuo pradziu, ka ten tokio egoistisko iskrete Mirabela?

Ilga laika nesiojau rozinius akinius, paskendus vaikiskam naivume, virtualiam pasauly, absoliucioj nerealybej. Grauzdama save o kita zmogu maitindama savo energija...
Nesuprantu kaip galejo viskas tiek ilgai uzsitesti (taip as leidau tam testis), bet kodel tas zmogus tese... kaip nesuprato... kokios gali buti pasekmes kitam zmogui...juk mate kaip nerimauji, kaip jis man rupi... kaip dziaugiuos...
Atsakyti
Viskas logiska ir numatoma. Kas norejo pamatyt.....
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 16, 16:32)
Nesuprantu kaip galejo viskas tiek ilgai uzsitesti (taip as leidau tam testis), bet kodel tas zmogus tese... kaip nesuprato... kokios gali buti pasekmes kitam zmogui...juk mate kaip nerimauji, kaip jis man rupi... kaip dziaugiuos...

tese tol , kol atsibodo zaidimas cool.gif.Nesuprantu tik kaip tu ,tokia protinga mergina, jo zaidima priemei uz rimta g.gif?
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 16, 16:32)
Ilga laika nesiojau rozinius akinius, paskendus vaikiskam naivume, virtualiam pasauly, absoliucioj nerealybej. Grauzdama save o kita zmogu maitindama savo energija...

Nesupratau kur cia egoizmas. Ne savo akinius nesiojo? Felmanizmas kazkoks. sunglasses2.gif
Atsakyti