Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 15, 11:12)
Geras poziuris  thumbup.gif Man vakar vienas "filmakeris" isgirdes ko as "sriubauju" liepe pagalvot apie kitu problemas. Sake tavo problemos palyginus su pasaulio negandom yra liukso klases  biggrin.gif 

o kas tas filmakeris? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 02 15, 20:30)
o kas tas filmakeris?  ax.gif

biggrin.gif Zmogus, kuris kuria filmus. Ten jis kazkokius klipus meninius klijuoja ka as zinau, tiesiog man tokia asociacija apie ji pirma atejo i galva taip ir uzvadinau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(dinazaure @ 2011 02 15, 17:41)
Vizualizavot, vizualizavot..o problemos kaip buvo, taip ir tebera.
Gal ne tas kelias. Ar budas.

O kai kas tik garsiai snekejo kaip vizualizuos, bet to nedare su pilnu tikejimu ir uzsispyrimu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 15, 18:24)

Žinot, netvirti kartais tie vyrų stogai  hihihi.gif  Tai va šypsausi ir mąstau.

Zinom, aciu, kad primenat doh.gif doh.gif doh.gif
Pas mane jausmu srityje totalus chaosas, viskas keiciasi kas valanda, poelgiai nesuprantami ...kosmaras doh.gif
Nebezinau kaip pataisyt padeti...
Papildyta:
QUOTE(Largo @ 2011 02 15, 19:22)
Nu tarkim suvizualizavau  bigsmile.gif  veido procedūrą už pusę kainos. kažkaip praėjusią savaitę apžiūrinėjau savo papilkėjusį snukutį veidrodyje ir su pasipiktinimu mąsčiau, už ką mokėti tokius pinigus pas kosmetologą...veido valymo jau verkiant reiktų, o va atliekamų 130 lt nėra...tai šiandien tiesiai į e-mailą gavau beta.lt pasiūlymą už pusę kainos  thumbup.gif
toks malonus netikėtumas mane šiandien ištiko  tongue.gif

bigsmile.gif kaip miela...
Atsakyti
Pas mane jausmu srityje totalus chaosas, viskas keiciasi kas valanda, poelgiai nesuprantami ...kosmaras doh.gif
Nebezinau kaip pataisyt padeti...
Papildyta:
bigsmile.gif kaip miela...
[/quote]

tu mano draugė doh.gif aš jau imu galvoti, kad tie trys aukštai knygų yra mano chaoso kaltininkai, skaičiau, kad būtų geriau, o toks jausmas, kad tos knygos tik dar labiau viską sujaukė, jau nieko nebežinau, nei ką jaučiu, nei ko noriu ir išvis alc.gif
Atsakyti
o as jauciu, net perdaug... dabar taip skauda sirdi, kad net sunku kvepuoti, nebezinau kaip gyvent toliau ... paluzau galutinai, atrodo lyg nebuciau nieko girdejus apie tas teorijas...

beprotiskai skauda, beptoriskai....
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 16, 00:37)
o as jauciu, net perdaug... dabar taip skauda sirdi, kad net sunku kvepuoti, nebezinau kaip gyvent toliau ... paluzau galutinai, atrodo lyg nebuciau nieko girdejus apie tas teorijas...

beprotiskai skauda, beptoriskai....

tai nejau su italu viskas baigta? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 02 15, 23:39)
tai nejau su italu viskas baigta?  unsure.gif

Kad nelabai kas ten ir buvo.. Bent jau man tokia nuomone susidare smile.gif
Kaip bebutu, Mirabella, laikykis! 4u.gif
Atsakyti
Kai tikėjimą, optimizmą, gerą nuotaiką palaiko tik kažkieno parašytos knygos,- menkas pagrindas... Kai tikėjimą palaiko Meilė Dievui- pagrindas kitoks...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 16, 10:49)
Kai tikėjimą, optimizmą, gerą nuotaiką palaiko tik kažkieno parašytos knygos,- menkas pagrindas... Kai tikėjimą palaiko Meilė Dievui- pagrindas kitoks...

tai jau taip unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Proud_Mommy @ 2011 02 16, 09:52)
Kad nelabai kas ten ir buvo.. Bent jau man tokia nuomone susidare smile.gif
Kaip bebutu, Mirabella, laikykis! 4u.gif

buvo ar nebuvo, bet jei skauda tai skauda... console.gif
Atsakyti
Niekada dar nebuvau taip pazeminta, bet gyvenimas tuo nesibaigia .
Neusprantu kodel man ir kodel prie pavasari...
As tokiu dalyku nenusipelniau... cray.gif cray.gif angel_sadangel.gif

Neisivaizduoju kaip reikes parasyti magistro darba, kaip vel imti svajoti ir tiketi...
Sirdis sudraskyta i gabalus ir sutrypta su zemem verysad.gif

Aciu tau skm...
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 16, 13:31)
Niekada dar nebuvau taip pazeminta, bet gyvenimas tuo nesibaigia .
Neusprantu kodel man ir kodel prie pavasari...
As tokiu dalyku nenusipelniau...  cray.gif  cray.gif  angel_sadangel.gif

Neisivaizduoju kaip reikes parasyti magistro darba, kaip vel imti svajoti ir tiketi...
Sirdis sudraskyta i gabalus ir sutrypta su zemem  verysad.gif 

Aciu tau skm...

Mire Marcinkevicius. Paverkti gali del to, nors cia jau nieko nepakeisi jokiomis vizualizacijomis. verkti del filmakerio trukciojancia juosta doh.gif - verk, tik pazeminti kita, nezeminant saves - neimanoma. Vizualizuok bedugne, kurioje sedi zemintojas ir uzdenk ja metaliniu dangciu. Kai kurie tik absoliucioje tamsoje praregi. Jei vis dar norisi verkti, gali paverkti ir uz mane. Paskutini kart tai dariau daugiau nei pries dvidesimt metu, kai keite vystiklus, baisu, kad is akiu nepradetu akmenys kristi. O tau sitoje srityje gerai sekasi. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vizualizuok sau kelione apie Baltijos jura, kol iki Svedijos datrauksi - kojas nutrins, turesi konkreciu rupesciu. 4u.gif

P. S. Veido kaukes ir manikiurai? Tustute. Ar gavai plastikiniu sirdeliu per Valentinke? Plastikas nesuyra daugiau kaip du simtus metu. Pasikeisk savaja. Turesi amzina meile.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 16, 12:31)
Niekada dar nebuvau taip pazeminta...

tokiais atvejais aš kažkaip tikiu, kad to patirti daugiau neteks...kad tokie dalykai būna tik vieną kartą gyvenime... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linja @ 2011 02 16, 13:22)

Linksminies?
Papildyta:
QUOTE(Largo @ 2011 02 16, 13:25)
tokiais atvejais aš kažkaip tikiu, kad to patirti daugiau neteks...kad tokie dalykai būna tik vieną kartą gyvenime... g.gif

Nezinau viena ar ne man tai nerupi. Kai as turiu vilti, as negalvoju apie pazeminimus. Kai jie nutinka, beprotiskai skauda, bet as nieko delto nekaltinu. Gaila tik, kad zmones labai ilgai nesusigaudo savo zaidimuose. Bet ir delto as ju nekaltinu...
Toks gyvenimas. Gavau pamoka... ne 100 pamoku, bet pakartociau savo klaidas milijona kartu, kad patirciau ta dziaugsma ir vilti kuria galejau tiek ilgai nesioti sirdyje...
Atsakyti