QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 14, 23:58)
Va va lygiai taip pat jauciuosi, ir kava rynu nesveikais kiekiais
O knygos padeda tik tam momentui kol skaitau, kai padedu vel apninka ikyrios mintys. O norai isgrauze jau visa sveikata, svoris tik krenta... Tik dar kazkur giliai giliai zinau, kad laikas viska isspres nesvarbu kiek nusikamuosiu, ateis diena kai visi negerumai bus uzmirsti...
Eiks
man jau ne niolika, jau turiu patyrimų sočiai, kad tai deja ne negerumuose bėda, o manyje
negerumų visada buvo ir bus, vieni susitvarko, kiti atsiranda, bėda ta, kad manyje kažkoks neišsemiamas skausmingų emocijų šaltinis, manau, kad tai atsinešta iš ankstesnių gyvenimų, nes kiek save pamenu, tiek jis manyje yra ir jei tik pavyksta kuriam laikui jį kažkaip užslopinti, tai būtinai kas nors įvyksta, koks nors įvykis, kažkokios aplinkybės kas vėl ir vėl man primena apie tai, kad ėėė, neužsimiršk, tai tavyje yra ir dar iki galo nesutvarkyta, niekur nuo to nepabėgsi kol nesusitvarkysi, viską aš suprantu, bet b... t kartais būna taip sunku, kad atrodo viskas, sprogsiu, viskas , nebenoriu jokių pamokų, jokių sielos tobulėjimų, noriu būt eilinis žemės kirminas, bet supratau, kad Visatoje taip jau yra, jei jau tik plačiau atsimerkei ir daugiau pamatei,viskas, nebėra kelio atgal. Ir taip pat suprantu, kad būdama tokia emociškai jautri aš pritraukiu į savo aplinką viską kas tik dar labiau vis sujautrina ir sukelia
Papildyta:
tikejausi, kad nuramins, pats pasisiulys nuvaziuoti surinkti....apsizliumbiau
, bet supratau, kad eilini karta gavau per nosi uz savo idealizacijas
[/quote]
joo, tokie jau jie yra, vyrai žymiai skausmingiau išgyvena visą kas susiję su materialiuoju pasauliu, o mums moteriškėms dvasiniai dalykai yra skausmingesni.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 14, 22:45)
tai gal tu gali pasakyti ?
gal kokia hipnozė ?