Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(Žuvelė @ 2011 02 14, 22:08)
Aš jau senai vizualizuoju pavasarį... kai sėždiu terasoj ir uodžiu pavasarinio vakaro kvapus, kaip grėbiu sausą žolę nuo pievos, tiesiog matau žydinčias tulpes... kapstausi savo daržiukyje...

thumbup.gif vizija
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 14, 22:17)
Na ir aš ne iškart į VMI važiuosiu, pirmiausiai į darbą dokumentų pasiimti...Matyt, reikės apsitūloti kaip arabei biggrin.gif

ir veidą išsitaukuot kaip eskimosei biggrin.gif nors dieną bus saulėta, tai netaip ir baisu. o va apie 7 ryto pats linksmumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Largo @ 2011 02 14, 22:23)
ir veidą išsitaukuot kaip eskimosei  biggrin.gif nors dieną bus saulėta, tai netaip ir baisu. o va apie 7 ryto pats linksmumas  doh.gif

O taip, jau matau save kaip arabę ir dar taukais veidą išsitepusią hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 02 14, 21:37)
užjaučiu Mirabella, aš taip neišsikapsatu iš savo emocijų, jau pasiekiau tokį lygį, kad mano svajonė nejausti nieko, nes jos jau mane baigia suvalgyti iš vidaus  doh.gif tiesiog labai sunku ir užeina toks jausmas, kad viskas... nebegaliu, nebepadeda nei knygos protingos, nei saulė, nei kava nerealiais kiekiais  doh.gif

Va va lygiai taip pat jauciuosi, ir kava rynu nesveikais kiekiais doh.gif O knygos padeda tik tam momentui kol skaitau, kai padedu vel apninka ikyrios mintys. O norai isgrauze jau visa sveikata, svoris tik krenta... Tik dar kazkur giliai giliai zinau, kad laikas viska isspres nesvarbu kiek nusikamuosiu, ateis diena kai visi negerumai bus uzmirsti...
Eiks console.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 14, 22:58)
Va va lygiai taip pat jauciuosi, ir kava rynu nesveikais kiekiais  doh.gif O knygos padeda tik tam momentui kol skaitau, kai padedu vel apninka ikyrios mintys. O norai isgrauze jau visa sveikata, svoris tik krenta... Tik dar kazkur giliai giliai zinau, kad laikas viska isspres nesvarbu kiek nusikamuosiu, ateis diena kai visi negerumai bus uzmirsti...
Eiks  console.gif

Mergaitės, jūs čia ką, depresijai meldžiatės? blink.gif Baikit, ką...
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2011 02 14, 22:08)
Oi... ir VMI... ir dar visuomeniniu.. br...  doh.gif
Aš jau senai vizualizuoju pavasarį... kai sėždiu terasoj ir uodžiu pavasarinio vakaro kvapus, kaip grėbiu sausą žolę nuo pievos, tiesiog matau žydinčias tulpes... kapstausi savo daržiukyje...

Kokia grazi vizija, taip vaizdziai apraset, kad mintyse iskilo tas vaizdas terasoj... ax.gif kaip neramiai spurda sirdis pagalvojus apie pavasario kvapus...
Tiek daug graziu dalyku , kurie per ziema pasimirsta...

Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 14, 23:00)
Mergaitės, jūs čia ką, depresijai meldžiatės?  blink.gif  Baikit, ką...

blush2.gif nesimeldziam, kai issipasakoji pamazu lengveja lengveja atlegsta... as toks zmogus megstu issakyti kas man ant sirdies guli
jei kazkas jauciasi taip pat, supranti, kad esi ne vienas su savo jausmais ir norais...
na viskas kitom spalvom nusvinta, suvoki, kad visi tie procesai naturalus, pamokantys...
Atsakyti
AS snd taip pat nusivyliau SB. Atsitrenkiau i kita masina. Praleidau esanti sankryzoje ir triju sekundziu atsitrenkiau i ji. Dar bandziau stabdyti, bet masina paciuoze ir ...-didelis trenksmas. As pagalvojau, kad tos masinos bagazine i salona sulindo. BEt nieko, tik ibrezimas, o mano masinos tik numerio stiklas suduzo. KAs nustebino, kad islipes pagyvenes vyras man padekojo, kad ji praleidau, ir pasake, kad pagal trenksmo garsa atrode, kad jo puse masinos sudauziau, o cia nieko-tik ibrezimas, ir, kad pries ji vaziaves labai staigiai uztrauke rankini (cia jie megejai staigiai kirsti ant stabdziu netgi jei nera rimtos priezasties) ir jis pats vos neivaziavo. MAno masina dvigubai didesne uz jo, tai dar is inercijos ji i prieki pasinese.
Nu zodziu, rankos pradejo drebeti, ramiau pasidare, kai pamaciau zmogu besisypsanti. UZ poros min griztu namo ir MB apziurejes masina, sako "vaziuok surink ikalcius nuo kelio" doh.gif , tikejausi, kad nuramins, pats pasisiulys nuvaziuoti surinkti....apsizliumbiau verysad.gif , bet supratau, kad eilini karta gavau per nosi uz savo idealizacijas smile.gif
Atsakyti
Mes turim i viska klaidinga poziuri, kai galetume dekoti Dievui ar visatai (nesvabru kuo tikim), kad avarija (jusu atveju) nebuvo rimta ir pasidziaugti, kad niekas nesusizalojo, vistiek randam kuo nusivilti. Ypac mes nepatenkinti aplinkiniu zmoniu elgesiu, norim , kad jie elgtusi pagal musu scenariju. Deja taip nera. Labai sunku su tuo susitaikyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 14, 23:58)
Va va lygiai taip pat jauciuosi, ir kava rynu nesveikais kiekiais  doh.gif O knygos padeda tik tam momentui kol skaitau, kai padedu vel apninka ikyrios mintys. O norai isgrauze jau visa sveikata, svoris tik krenta... Tik dar kazkur giliai giliai zinau, kad laikas viska isspres nesvarbu kiek nusikamuosiu, ateis diena kai visi negerumai bus uzmirsti...
Eiks  console.gif

console.gif man jau ne niolika, jau turiu patyrimų sočiai, kad tai deja ne negerumuose bėda, o manyje doh.gif negerumų visada buvo ir bus, vieni susitvarko, kiti atsiranda, bėda ta, kad manyje kažkoks neišsemiamas skausmingų emocijų šaltinis, manau, kad tai atsinešta iš ankstesnių gyvenimų, nes kiek save pamenu, tiek jis manyje yra ir jei tik pavyksta kuriam laikui jį kažkaip užslopinti, tai būtinai kas nors įvyksta, koks nors įvykis, kažkokios aplinkybės kas vėl ir vėl man primena apie tai, kad ėėė, neužsimiršk, tai tavyje yra ir dar iki galo nesutvarkyta, niekur nuo to nepabėgsi kol nesusitvarkysi, viską aš suprantu, bet b... t kartais būna taip sunku, kad atrodo viskas, sprogsiu, viskas , nebenoriu jokių pamokų, jokių sielos tobulėjimų, noriu būt eilinis žemės kirminas, bet supratau, kad Visatoje taip jau yra, jei jau tik plačiau atsimerkei ir daugiau pamatei,viskas, nebėra kelio atgal. Ir taip pat suprantu, kad būdama tokia emociškai jautri aš pritraukiu į savo aplinką viską kas tik dar labiau vis sujautrina ir sukelia doh.gif
Papildyta:
tikejausi, kad nuramins, pats pasisiulys nuvaziuoti surinkti....apsizliumbiau verysad.gif , bet supratau, kad eilini karta gavau per nosi uz savo idealizacijas smile.gif
[/quote]

joo, tokie jau jie yra, vyrai žymiai skausmingiau išgyvena visą kas susiję su materialiuoju pasauliu, o mums moteriškėms dvasiniai dalykai yra skausmingesni.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 14, 22:45)
O kas galėtų padėti?

tai gal tu gali pasakyti ? ax.gif gal kokia hipnozė ? ax.gif unsure.gif
Atsakyti
viska jie isgyvena taip pat biggrin.gif

na tos teorijos tikrai atveria kazkoki nauja zinojima ir kelio atgal nebera, bet kai tu zinai ir negali to suvaldyti, dar neismokai ir toliau sau kasi duobe doh.gif bet koks paradoksas! as zinau,kad siuo metu man padetu kokia nors raminanti vizualizacija, bet kai sirdis nerami nesinori ir vizualizaciju doh.gif
dabar zelando antra pakopa skaitau... bus matyt kokia istarme jis cia skelbia biggrin.gif pirma knyga nepatiko, gal perdaug viskas aisku buvo...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 14 vasario 2011 - 23:55
Valentinos dienos palinkėjimai tongue.gif
Paulo Coelho
If you don't have someone to say "Happy Valentine's Day" , don't worry; real life does not take place in Disneyworld.
Atsakyti
Siandien jau 15 , aciu dievui ta suk....a valentinke baiges biggrin.gif nebebus ko pergyvent smile.gif
man nemiga, jauciu per nakti skaitysiu knyga nesu to niekad darius reiks pabandyt ....
Atsakyti
dabar zelando antra pakopa skaitau... bus matyt kokia istarme jis cia skelbia biggrin.gif pirma knyga nepatiko, gal perdaug viskas aisku buvo... [/quote]

kaip fizikas jis rašo labai žemiškai, stebūklo ten nėra, jo knygas galiu rekomenduoti žmonėms, kurie nelabai tiki Dievu ir pan.. dalykais, bet nori suprasti kas vyksta.
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 15, 01:07)
Siandien jau 15 , aciu dievui ta suk....a valentinke baiges  biggrin.gif  nebebus ko pergyvent smile.gif
man nemiga, jauciu per nakti skaitysiu knyga nesu to niekad darius reiks pabandyt ....

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 15, 00:00)
Mergaitės, jūs čia ką, depresijai meldžiatės?  blink.gif  Baikit, ką...

aš tai bandau pasiekti dugną tongue.gif įsivaizduoju, kad žmonės pasiekę dugną arba nusižudo, arba į viršų kapstytis pradeda biggrin.gif
Atsakyti