Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

iskilo klausimas kiek vizuallizuotoju reiktu Lietuvos masto problemoms spresti ? biggrin.gif pvz kad rinkejai isrinktu teisinga seima ir pan
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 02 14, 12:29)
iskilo klausimas kiek vizuallizuotoju reiktu Lietuvos masto problemoms spresti ? biggrin.gif pvz kad rinkejai isrinktu teisinga seima ir pan

Kokia tauta, toks ir seimas. Tai, ką turim, yra LT vizualizacija.
Atsakyti
O aš pasiguosiu... pikta esu kaip šeškas, tai apie jokias vizualizacijas negali buti ir kalbos...

Tik dar labiau noriu turėti savo versliuką...
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2011 02 14, 13:39)
O aš pasiguosiu... pikta esu kaip šeškas, tai apie jokias vizualizacijas negali buti ir kalbos...

Tik dar labiau noriu turėti savo versliuką...

Tenka kitąsyk ir pikta pabūti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 14, 12:23)
Gal vizualizuokim atšilimą? biggrin.gif

neprisidedu schmoll.gif oras tiesiog tobulas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Largo @ 2011 02 14, 20:08)
neprisidedu  schmoll.gif oras tiesiog tobulas  bigsmile.gif

Tada nuvažiuok rytoj už mane ryte į VMI, ką? Miesto transportu, aišku ax.gif
Atsakyti
Kas pikti, o kas nusivyle ir nusimine ...

Oras vienintelis, kuris manes nenervina... geriau negu kad butu pazliuge ir jokios saules...

Gal kas turi recepta ar ideju kaip kovoti su pavydo jausmu ir nepasitenkinimu esama situacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 14 vasario 2011 - 21:25
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 14, 21:58)
Kas pikti, o kas nusivyle ir nusimine ...

Oras vienintelis, kuris manes nenervina... geriau negu kad butu pazliuge ir jokios saules...

Gal kas turi recepta ar ideju kaip kovoti su pavydo jausmu ir nepasitenkinimu esama situacija?

užjaučiu Mirabella, aš taip neišsikapsatu iš savo emocijų, jau pasiekiau tokį lygį, kad mano svajonė nejausti nieko, nes jos jau mane baigia suvalgyti iš vidaus doh.gif tiesiog labai sunku ir užeina toks jausmas, kad viskas... nebegaliu, nebepadeda nei knygos protingos, nei saulė, nei kava nerealiais kiekiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 02 14, 21:37)
užjaučiu Mirabella, aš taip neišsikapsatu iš savo emocijų, jau pasiekiau tokį lygį, kad mano svajonė nejausti nieko, nes jos jau mane baigia suvalgyti iš vidaus  doh.gif tiesiog labai sunku ir užeina toks jausmas, kad viskas... nebegaliu, nebepadeda nei knygos protingos, nei saulė, nei kava nerealiais kiekiais  doh.gif

O kas galėtų padėti?
Atsakyti
Oi... ir VMI... ir dar visuomeniniu.. br... doh.gif
Aš jau senai vizualizuoju pavasarį... kai sėždiu terasoj ir uodžiu pavasarinio vakaro kvapus, kaip grėbiu sausą žolę nuo pievos, tiesiog matau žydinčias tulpes... kapstausi savo daržiukyje...

QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 14, 21:23)
Tada nuvažiuok rytoj už mane ryte į VMI, ką? Miesto transportu, aišku  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 14, 20:23)
Tada nuvažiuok rytoj už mane ryte į VMI, ką? Miesto transportu, aišku  ax.gif

gėlytės irnesakyk.gif tik prieštai aš už save nuvažiuosiu iš pašilų į aukštuosius panerius tuo pačiu visuomeniniu transportu, ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Largo @ 2011 02 14, 22:13)
gėlytės  irnesakyk.gif tik prieštai aš už save nuvažiuosiu iš pašilų į aukštuosius panerius tuo pačiu visuomeniniu transportu, ok  mirksiukas.gif

Na ir aš ne iškart į VMI važiuosiu, pirmiausiai į darbą dokumentų pasiimti...Matyt, reikės apsitūloti kaip arabei biggrin.gif
Atsakyti