Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 13, 17:59)
Nagi nagi pasidalinkit ispudziais placiau jeigu nera labai privatu  4u.gif

Na, čia darbiniai reikalai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 13, 18:56)
Pasidžiaugsiu, kad mano vizualizacijos toliau pildosi...Šiandien buvau tiesiog nustebinta...

dziaugiames kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 13, 18:00)
Na, čia darbiniai reikalai  ax.gif

Kaip daznai vizualizuojat? Ir taip sau "daydreaminat" ar stengiates aiskiai pamatyt detales, idet emocijos i savo vizijas?
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 13, 18:23)
Kaip daznai vizualizuojat? Ir taip sau "daydreaminat" ar stengiates aiskiai pamatyt detales, idet emocijos i savo vizijas?

Sukuriu paveikslėlį, pasakau norą ir visa tai paleidžiu. Viskas. Kas sutampa su Dievo valia, viskas materializuojasi...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 13, 20:22)
Sukuriu paveikslėlį, pasakau norą ir visa tai paleidžiu. Viskas. Kas sutampa su Dievo valia, viskas materializuojasi...

O kaip pvz. su sveikata, gera nuotaika... ?
Dabar gal kvailą klausimą užduosiu, bet tas "paveikslėlio sukūrimas" vyksta tik vaizduotėje ar ant popieriaus/kompiuteryje ar pan.?

Nes kas liečia gerą savijautą, nuitaiką, tai man tarsi kaip blokas koks, sunku kažką "išspausti".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 13 vasario 2011 - 19:43
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 02 13, 19:41)

Nes kas liečia gerą savijautą, nuitaiką, tai man tarsi kaip blokas koks, sunku kažką "išspausti".

Bandymas "isspausti" duoda priesinga rezultata, nes tu pradedi tarsi kovoti su esama nuotaika jai priesintis ir kuo daugiau tu "rankom mosikuoji" tuo gilesne ta busena buna...
Geriau pasistengti nurimti, ar nuslopinti busena. Nes nebus taip, kad is liudesio galetum staigiai persokti i dziaugsma... O tam padeda pokalbiai, inspirtuojancios knygos, filmai... isejimas i lauka, sporta ir pan, visa kas nukreiptu tavo demesi nuo to i ka tu susikoncentravus.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 02 13, 19:41)
O kaip pvz. su sveikata, gera nuotaika... ?
Dabar gal kvailą klausimą užduosiu, bet tas "paveikslėlio sukūrimas" vyksta tik vaizduotėje ar ant popieriaus/kompiuteryje ar pan.?

Su sveikata užsiimu kitokiais metodais, nuotaiką pagerina 20 pritūpimų, pasivaikščiojimas lauke ir pan.
Paveikslėlį sukuriu savo vaizduotės ekrane. Man tai lengva. Į detales nesikoncentruoju.
Atsakyti
Dėl nuotaikos tai aš darau taip: jei tik pajuntu, kad ji bloga, priklausomai nuo vietos - metu žvilgsnį į gamtą: dangų, peizažą ir įžvelgiu jame grožį - tai veikia, klausausi muzikos, ar tiesiog prisimenu kažką malonaus. Kažkaip su nuotaika man nėra sunku dirbti wink.gif
Man sunkiau minsti suvaldyti. Ima kartais ir išlenda kokia nesąmonė... schmoll.gif Ypač jaučiu kažkokią nepaaiškinamą baimę dėl mažės.
Dėl sveikatos - tiesiog kartoju sau, kad esu sveika, graži (dabar dar ir - liekna) ir laiminga, kad man nieko neskauda ir visas mano organizmas funkcionuoja puikiai ir darniai...
Labai noriu antro mažiaus, tad reik būt sveikai wink.gif
Atsakyti
Dėkui už atsakymus smile.gif

Žuvele, man irgi pakankamai sunku valdyti savo mintis, turiu daug nepagrįstų baimių, dėl ko negaliu atsipalaiduoti... Dirbu su savimi, bet kol kas tos nesąmonėlės vis išlenda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 13 vasario 2011 - 20:50
QUOTE(Žuvelė @ 2011 02 10, 23:36)
Kračiausi šito reikalo visom išgalėm....
...ir tikiu, ir ne. Ir patinka, ir nervina...

man tas pats dabar blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 02 13, 20:46)
Dėkui už atsakymus smile.gif

Žuvele, man irgi pakankamai sunku valdyti savo mintis, turiu daug nepagrįstų baimių, dėl ko negaliu atsipalaiduoti... Dirbu su savimi, bet kol kas tos nesąmonėlės vis išlenda smile.gif

Man irgi sunku suvaldyti mintis...tiksliau, jos lenda į galvą nesustapdomu srautu schmoll.gif išjungti pavyksta tik įsijungus ausinuką su muzika. tinka European hit radio thumbup.gif idealiu atveju sunkioji klasika...su muzika man net vizualizuoti lengviau gaunasi nei be jos g.gif
Atsakyti
vizualizuotojoms geros savaites bei kuo greiciau ta valentina susirasti ieskancioms 4u.gif[QUOTE]
Atsakyti
Gal vizualizuokim atšilimą? biggrin.gif
Atsakyti