Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(pepilota @ 2011 01 13, 22:44)
O tas tikslas "suzinoti ko noriu", yra labai geras thumbup.gif  As taip iskojau savo mylimos veiklos. Lyg ir radau. 100% galesiu pasakyti, kai jau pradesiu dirbti sioj srity. Kol kas paruosiamieji darbai vyksta.

Reiks pabandyti ir man si metoda ax.gif Jau gerus metus bandau susirasti geresni darba, tiksliai zinau, kokio nenoriu, o tokiu darbo skelbimu kokiu noreciau randu labai retai unsure.gif Galiausiai isvis pasimetu ir nezinau ko noriu is Visatos blush2.gif
Matyt del to ir nepasiekiu savo tikslo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2011 01 13, 23:01)
Reiks pabandyti ir man si metoda  ax.gif Jau gerus metus bandau susirasti geresni darba, tiksliai zinau, kokio nenoriu, o tokiu darbo skelbimu kokiu noreciau randu labai retai  unsure.gif Galiausiai isvis pasimetu ir nezinau ko noriu is Visatos  blush2.gif
Matyt del to ir nepasiekiu savo tikslo  doh.gif

Va va, man toks pats chaosas del santykiu su vyrais doh.gif Tiesa placiaja prasme jie mane tenkina, kas liecia bendravima is toliau, bet kas liecia artimus santykius... kolkas tiksliai zinau tik ko nenoriu... biggrin.gif Paskutiniu metu dar Karmos fenomenas mane kazkaip pradejo dominti... anakart knygyne netycia vienoj knygoj perskaiciau apie draugu santykius ir paaiskinima, o po to grizus suvedziau galus del to bendradarbio, kur mane primygtinai kviecia kartu dirbt. Niekaip nerandu paaiskinimo tokiam jo elgesiui... dabar pradejau galvoti - gal cia yra koks karminis rysys tarp musu? Gal kazkuriame is praeitu gyvenimu buvom susitike ir esu jam labai padejusi??g.gif, ir jis dabar nori man atsidekoti... Nes jo elgesys stipriai prasilenkia su mano nuomone apie ji(gana savanaudis yra). Juo labiau, kad ir susitikimas musu pirmas buvo toks kaip zaibo blyksnis pasamonej.... Ir dabar kiek pasiduodu jo itakai, visada viskas iseina i gera. Svarstau ir niekaip nesuprantu...Gal kas galetu paaiskinti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eupforia: 14 sausio 2011 - 12:37
QUOTE(eupforia @ 2011 01 14, 13:10)
Gal kas galetu paaiskinti? g.gif

tie karminiai ryšiai ir mane domina, bet čia gal vaižgantė galėtų pasisakyti šiuo klausimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 01 14, 13:00)
tie karminiai ryšiai ir mane domina, bet čia gal vaižgantė galėtų pasisakyti šiuo klausimu  ax.gif

Aga, ir as taip galvoju, palaukim jos 4u.gif jei patvirtins mano versija, reikes rimtai pasidomet tais reiskiniais, nes yra ir daugiau gyvenime su logika prasilenkianciu momentu... sakykim atvirkstinis variantas, kai noris padeti kitam zmogui, nors niekaip nerandu logisko paaiskinimo kodel tureciau tai daryti... smile.gif Arba jauti priesiskuma tam zmogui, kuri sakykim pagal giminystes rysi turetum kaip ir myleti.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eupforia: 14 sausio 2011 - 13:09
QUOTE(eupforia @ 2011 01 14, 14:04)
Aga, ir as taip galvoju, palaukim jos 4u.gif jei patvirtins mano versija, reikes rimtai pasidomet tais reiskiniais, nes yra ir daugiau gyvenime su logika prasilenkianciu momentu... sakykim atvirkstinis variantas, kai noris padeti kitam zmogui, nors niekaip nerandu logisko paaiskinimo kodel tureciau tai daryti...  smile.gif Arba jauti priesiskuma tam zmogui, kuri sakykim pagal giminystes rysi turetum kaip ir myleti.... g.gif

tik tai šie dalykai prasilenkia su vizualizacija, reikėtų kitoje temoje apie tai padiskutuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 01 14, 13:52)
tik tai šie dalykai prasilenkia su vizualizacija, reikėtų kitoje temoje apie tai padiskutuoti  ax.gif

Zinau, as ieskau cia tokiu temu smile.gif O vizualizacija jau baigia man isvis susukt galva, vakar mama paskambino, pradejo dalintis ivairiom savo bedom, o as jai kad pradejau skaityti moralus - "tu ne taip galvoji, viska prisisauki savo mintimis"... ir t.t. doh.gif Tiesiog paskutiniu metu baisu pasidare stebeti kaip zmones neteisingai masto, kalba ir ka po to turi savo gyvenime... Net atrodo geriau buciau nieko nesuzinojus apie vizualizacija... ramiau gyvent butu buve smile.gif Nors man ir dabar gerai, turiu galimybe savo mintis tvarkyti, bet del kitu zmoniu baisu... verysad.gif Vakar su vienu pazistamu kalbejau, skundesi, kad meiles neranda, vienisas.... bet paklausius kaip jis apie moteris kalba, kiek jame neapykantos ir pykcio apskritai visai zmoniu giminei... abejoju ar kas nors jo gyvenime gali pasikeisti igera. Gaila jo ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eupforia: 14 sausio 2011 - 14:07
QUOTE(eupforia @ 2011 01 14, 14:59)
O vizualizacija jau baigia man isvis susukt galva, vakar mama paskambino, pradejo dalintis ivairiom savo bedom, o as jai kad pradejau skaityti moralus - "tu ne taip galvoji, viska prisisauki savo mintimis"... ir t.t.  doh.gif

ji tiesiog negali kitaip galvoti, nes tai stipriau uz ja.
zmones apskritai gali nieko negalvoti, bet sulaukti sau nemaloniu ir nenoretu situaciju, nes jie yra savo stresu marionetes.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 01 14, 14:35)
ji tiesiog negali kitaip galvoti, nes tai stipriau uz ja.
zmones apskritai gali nieko negalvoti, bet sulaukti sau nemaloniu ir nenoretu situaciju, nes jie yra savo stresu marionetes.

Zinau.... verysad.gif Aciu Dievui, kad pati jau turiu buda issivaduoti is blogu minciu. Aisku dar visko buna, bet zinant isejimus is tokiu busenu, kazkaip lengviau gyventi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eupforia @ 2011 01 14, 14:59)
Zinau, as ieskau cia tokiu temu smile.gif O vizualizacija jau baigia man isvis susukt galva, vakar mama paskambino, pradejo dalintis ivairiom savo bedom, o as jai kad pradejau skaityti moralus - "tu ne taip galvoji, viska prisisauki savo mintimis"... ir t.t.  doh.gif Tiesiog paskutiniu metu baisu pasidare stebeti kaip zmones neteisingai masto, kalba ir ka po to turi savo gyvenime... Net atrodo geriau buciau nieko nesuzinojus apie vizualizacija... ramiau gyvent butu buve smile.gif Nors man ir dabar gerai, turiu galimybe savo mintis tvarkyti, bet del kitu zmoniu baisu... verysad.gif Vakar su vienu pazistamu kalbejau, skundesi, kad meiles neranda, vienisas.... bet paklausius kaip jis apie moteris kalba, kiek jame neapykantos ir pykcio apskritai visai zmoniu giminei... abejoju ar kas nors jo gyvenime gali pasikeisti igera. Gaila jo ir tiek.

tas tiesa, aš irgi mažiau žinodama atrodo ramiau gyvenau, o dabar visus briedus aplink girdžiu doh.gif ir lygiai taip pat jautriai reaguoju doh.gif ir nevisada žmogui gali pasakyiti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 01 14, 13:00)
tie karminiai ryšiai ir mane domina, bet čia gal vaižgantė galėtų pasisakyti šiuo klausimu  ax.gif

Ką konkrečiai norėtumėt žinoti?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 14, 19:23)
Ką konkrečiai norėtumėt žinoti?

čia gal eupforią labiau domina ax.gif

Va va, man toks pats chaosas del santykiu su vyrais Tiesa placiaja prasme jie mane tenkina, kas liecia bendravima is toliau, bet kas liecia artimus santykius... kolkas tiksliai zinau tik ko nenoriu... Paskutiniu metu dar Karmos fenomenas mane kazkaip pradejo dominti... anakart knygyne netycia vienoj knygoj perskaiciau apie draugu santykius ir paaiskinima, o po to grizus suvedziau galus del to bendradarbio, kur mane primygtinai kviecia kartu dirbt. Niekaip nerandu paaiskinimo tokiam jo elgesiui... dabar pradejau galvoti - gal cia yra koks karminis rysys tarp musu? Gal kazkuriame is praeitu gyvenimu buvom susitike ir esu jam labai padejusi??, ir jis dabar nori man atsidekoti... Nes jo elgesys stipriai prasilenkia su mano nuomone apie ji(gana savanaudis yra). Juo labiau, kad ir susitikimas musu pirmas buvo toks kaip zaibo blyksnis pasamonej.... Ir dabar kiek pasiduodu jo itakai, visada viskas iseina i gera. Svarstau ir niekaip nesuprantu...Gal kas galetu paaiskinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 14 sausio 2011 - 18:26
QUOTE(skm @ 2011 01 14, 18:26)
čia gal eupforią labiau domina  ax.gif

Va va, man toks pats chaosas del santykiu su vyrais  Tiesa placiaja prasme jie mane tenkina, kas liecia bendravima is toliau, bet kas liecia artimus santykius... kolkas tiksliai zinau tik ko nenoriu...  Paskutiniu metu dar Karmos fenomenas mane kazkaip pradejo dominti... anakart knygyne netycia vienoj knygoj perskaiciau apie draugu santykius ir paaiskinima, o po to grizus suvedziau galus del to bendradarbio, kur mane primygtinai kviecia kartu dirbt. Niekaip nerandu paaiskinimo tokiam jo elgesiui... dabar pradejau galvoti - gal cia yra koks karminis rysys tarp musu? Gal kazkuriame is praeitu gyvenimu buvom susitike ir esu jam labai padejusi??, ir jis dabar nori man atsidekoti... Nes jo elgesys stipriai prasilenkia su mano nuomone apie ji(gana savanaudis yra). Juo labiau, kad ir susitikimas musu pirmas buvo toks kaip zaibo blyksnis pasamonej.... Ir dabar kiek pasiduodu jo itakai, visada viskas iseina i gera. Svarstau ir niekaip nesuprantu...Gal kas galetu paaiskinti?

Aplink mus esantys dauguma žmonių su mumis yra susiję karminiais ryšiais. Visi šeimos nariai, artimiausi giminės, tėvai, geriausi draugai, bendradarbiai, kartais net kaimynai. Tokiems žmonėms, kai tik juos pamatai, paprastai pajunti arba simpatiją, arba antipatiją. Kartais išties jie "nelogiškai" ar neįprastai elgiasi. Pvz., turėjau klientą. Kai jis pirmą kartą pas mane atvažiavo, man buvo tokia savijauta, kad brolis atvažiavo. Ir jis visą laiką kažkodėl jautėsi man skolingas, todėl niekada neatvažiuodavo tuščiomis. Tai medaus kibirėlis, tai kokia gėlytė vazonėlyje, tai dar kas nors, ir visuomet mokėdavo daugiau nei kiti klientai. Vėliau išsiaiškinom, kad paskutinį kartą, kai buvom susitikę, jis iš tikrųjų buvo mano brolis. O prieš tai buvo dar visokių kitokių vaidmenų. ax.gif
Atsakyti