Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

Man tas pats buvo lotuliukas.gif Kračiausi šito reikalo visom išgalėm, o vyresnioji sesuo bruko man Svijašo knygas ir Sinelnikovo berods. Trūko man kantrybė, nuėjau į knygyną ir kad prisipirkau lotuliukas.gif doh.gif
Pradėjau skaityti: ir tikiu, ir ne. Ir patinka, ir nervina... O tada pabendravau su bendradarbe ir ji rekomendavo Transerfingą, Pokalbius su Dievu, papasakojo apie kūrybinę vizualizaciją... taip ir prasidėjo... dabar sustot negaliu smile.gif

QUOTE(Largo @ 2011 02 11, 00:02)

Vaikystėje aš buvau kategoriškai nusistačiusi prieš ezoteriką.

Pritariu Vaižgantei thumbup.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 11, 00:18)
Largo, būdama tokioje situacijoje sau pasakyčiau taip: jie manęs neverti...

Man irgi vakar pavyko gabaliuką suidelizuoti verslo, bet kita idealizacija neveikia sad.gif o man šios labiau reikėtų...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 10, 15:43)
Kažin, ar tokiu atveju vizualizacija tinka... Moku vizualizaciją, skirtą randams gydyti...Bet čia yra vaikas ir jo sveikata...

O gal galėtumėte parašyti, kaip reikėtų vizualizuoti randų gyjimą? Aš turiu 2 labai didelius randus ir jaučiu dėl jų diskomfortą. Gal pasidalintumėte patirtimi mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(GUTA @ 2011 02 11, 09:35)
O gal galėtumėte parašyti, kaip reikėtų vizualizuoti randų gyjimą? Aš turiu 2 labai didelius randus ir jaučiu dėl jų diskomfortą. Gal pasidalintumėte patirtimi mirksiukas.gif ?

Neįmanoma to padaryti čia. Mane išmokė per parapsicholgijos paskaitas.
Atsakyti
kažkada kai norėjau, kad vienas noras labai greit išsipildytų kiekvieną dieną labai daug apie tai galvojau ir kiekvieną dieną apie tą norą daug rašiau, tiesiog ėmiau lapo popierių ir rašiau rašiau, na pvz. aš važiuo ju ten ir ten arba aš dirbu čia ir pan. Tiek buvau įsijautus, kad net atrodė visas kūnas dreba. Bet tai reikalauja daug fizinių ir emocinių jėgų, tad nelabai įsivaizduoju, kad tokio nusiteikimo ir tokių jėgų užtektų kokiam pusei metų, mano atveju tai truko kažkur apie mėnesį. Noras išsipildė, tiksliau tikslas buvo pasiektas, nes tos visos kūrybinės vizualizacijos pastangos buvo suderintos ir su konkrečiais veiksmais. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės

šiandien pradėjau skaityti Traukos dėsnį... net nžn, ką pasakyti g.gif nelimpa man ji... net nežinau, kodėl...
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2011 02 12, 22:21)
Sveikutės

šiandien pradėjau skaityti Traukos dėsnį... net nžn, ką pasakyti  g.gif nelimpa man ji...  net nežinau, kodėl...

Esteros Hicks? O kas konkreciai nelimpa? Galvojau nusipirkti sita knyga unsure.gif
Atsakyti
Taip.
Nu nžn, kas konkrečiai... čia pasirodo Ne Materialios būtybės, tiksliau - būtybių pamokymai, perduoti per Esterą Hicks. Tiesiog negaliu apsakyti, kas nepatinka ar netinka. Perskaityti perskaitysiu.
Bet čia tik mano nuomonė...

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 13, 00:04)
Esteros Hicks? O kas konkreciai nelimpa? Galvojau nusipirkti sita knyga  unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2011 02 12, 23:46)
Taip.
Nu nžn, kas konkrečiai... čia pasirodo Ne Materialios būtybės, tiksliau - būtybių pamokymai, perduoti per Esterą Hicks. Tiesiog negaliu apsakyti, kas nepatinka ar netinka. Perskaityti perskaitysiu.
Bet čia tik mano nuomonė...

Na taip estera svaigsta ten su savo tom butybem ir abrahamais. Kai skaiciau "prasykite ir jums bus duota" tos pacios autores tai pati pradzia knygos man irgi nelipo... doh.gif, bet pagavus ir lengvas rasymo stilius, ivairiausi patarimai nustelbe tai, kas mano proto logikai netiko...
Be to per youtube teko matyti jos itaigias paskaitas, kur gale paskaitos zmones su asarom akyse atsistoja ir jai ploja. Graudinausi ir pati... blush2.gif
Man si autore saraso virsuje...
Atsakyti
Nu gal ir man taip atsitiks smile.gif
Iš ties, pvz transerfinge, aš taip ir nesupratau, kodėl tai, ko nenorime, vis vien įvyksta... O čia aišku ir logiška - traukos dėsnis...
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2011 02 13, 11:14)
Nu gal ir man taip atsitiks smile.gif
Iš ties, pvz transerfinge, aš taip ir nesupratau, kodėl tai, ko nenorime, vis vien įvyksta... O čia aišku ir logiška - traukos dėsnis...

As tai supratau kodel biggrin.gif , delto, kad savo mintimis ir jausmais butent generuojame nenorimo ivykio dazni... Jei nurimtume ir sau iteigtume, kad tai visiskai nereiksminga, mus aplenktu blogas ivykis arba ivyktu laimingas to ivykio scenarijus...
Na pvz yra vyras kuris man patinka. Jei jis man neraso as nervuojuos ir skleidziu negatyvu dazni, tas zmogus masto masto ir ismasto tarkim, kad as ne tai ko jis iesko. As lieku nieko nepesus. Bet jeigu nesureiksminciau to zmogaus, netiketai isimyleciau kita arba sitas suprastu kokia as jam svarbi. Na kazkas panasaus... smile.gif

Bet man Zelandas nepatiko del savo pasikartojimu, argumentu nebuvimo...
Galetum pametet kokia nors minti is "traukos desnio" blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasidžiaugsiu, kad mano vizualizacijos toliau pildosi...Šiandien buvau tiesiog nustebinta...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 13, 17:56)
Pasidžiaugsiu, kad mano vizualizacijos toliau pildosi...Šiandien buvau tiesiog nustebinta...

Nagi nagi pasidalinkit ispudziais placiau jeigu nera labai privatu 4u.gif
Atsakyti