Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 09, 10:55)
Geriausias sprendimas ignoruoti  thumbup.gif  Bet jei nepades organizuosim kolektyvine vizualizacija kaip sie nenustygstantys vietoje zmones isvaziuoja ilsetis i havajus, o grize buna kupini tolerancijos ir taikos  biggrin.gif

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 08, 23:12)
Skaičiau. Šią knygą į lietuvių kalbą išvertė mano Reiki Mokytoja.
Jeigu Reiki prisikiriama "new age", vadinasi, "new age" tęsiasi jau keletą tūkstančių metų  biggrin.gif

Kaip pradejau skaityti, labai atsainiai ziurejau i tai kas rasoma. Knyga padejau salin. Veliau vel isitraukiau, dabar baigineju (nezinau ar daugiau daliu yra).
Pati knyga man atsiskleide visai kitomis spalvomis.
Tai, ka desto V.Megre knygoje, perteikdamas Anastasijos, mintis labai panasu i KV.

Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2011 02 09, 09:22)
Jo... gal iš ties vėl pilnatis?
Buvo tylu ir gera, lyg prieš audrą (visur), ir vėl prasidėjo. Žinot, kažkaip buvau pakanti tokio pobūdžio diskusijoms, bet jau kažkaip pabodo. Nusprendžiau tiesiog ignoruoti tokio pobūdžio postus smile.gif

Patarkit, gal kuri vizualizavot verslą?  ax.gif Kaip tai darėte? Ar žingsnis po žingsnio? Ar tiesiog jau viską sukurtą ir gerą rezultatą? Čia mano pusės gyvenimo svajonė - turėti savo verslą, kad tuo pačiu būčiau nepririšta prie "valdiško" darbo ir galėčiau daugiau skirti laiko šeimai (tikiuosi, tai ne utopija?).
Dabar reikia internetinės parduotvės, bet nors tu ką - visai neįsivaizduoju, kaip ji turėtų atrodyti...  schmoll.gif

Vaižgante, kokia nuomonė apie ją?
Aš tai baigiau tą apie maistą. Labai gilų įspūdį paliko. Trečia diena be mėsos natūraliai  lotuliukas.gif

Aš vizualizavau verslą, nors negaliu sakyti, kad dariau viską taip kaip reikėtų vadovaujantis KV, gal jei būčiau darius greičiau viskas būtų atėję ax.gif tiesiog visada norėjau savo verslo, visada.. labai daug apie tai galvojau, pirmiausia koncentravausi į idėją. O dėl parduotuvės, tiesiog nusiraminkite, atsipalaiduokite ir nuolat nespaudžiant savęs ir nekankinat galvokite apie tai ir fiksuokite kokios mintys atkeliauja, o jos būtinai atkeliaus mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif
Džiaugiuosi, kad knyga paliko įspūdį 4u.gif
Atsakyti
Šiandien neaktyvios? Nevizualizuojat?
Atsakyti
As filmukus ziuriu, ir savo ir svetimus smile.gif O daugiau vizualizuoju pries miega, diena nelabai iseitu nurimt , susikaupt, pasalines mintys lenda o filmuka ijungus nereik specialiai jokiu atsipalaidavimo pratimu, pats vaizdas ir muzika itraukia i savo energetini sukuri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 09 vasario 2011 - 21:52
Vizualizuojam vizualizuojam smile.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 09, 22:26)
Šiandien neaktyvios? Nevizualizuojat?

Atsakyti
gal galit patart kaip geriau vizualizuot del vaiko sveikatos? atsirado demeliu ant odos. ar tiesiog vizualizuot svaria oda ar yra dar kokia technika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2011 02 10, 14:38)
gal galit patart kaip geriau vizualizuot del vaiko sveikatos? atsirado demeliu ant odos. ar tiesiog vizualizuot svaria oda ar yra dar kokia technika? g.gif

Kažin, ar tokiu atveju vizualizacija tinka... Moku vizualizaciją, skirtą randams gydyti...Bet čia yra vaikas ir jo sveikata...
Atsakyti
QUOTE(Sidabrija @ 2011 02 08, 22:44)

O Jusu, vizualizuotojos ir reiki praktikuotojos, noriu paklausti ar kuri nors skaitete Vladimiro Megre ,,Anastasija'' (visas tris dalis) ??? klausiu, nes labai idomu.  smile.gif

Beje, visoms produktyviu minciu ir vizualizaciju  smile.gif

įdomi nuomonė ir knygą skaičiau tik jau seniai, dar mokykloje bigsmile.gif po šios knygos, kurį laiką mano talismanas buvo tuščias kedro kankoriežis, kurį tėtis parsivežė po kariuomenės Rusijos gilumoje. ir turiu pasakyt, kad tuo metu man tikrai viskas labai sekėsi ax.gif bet iš kitos pusės...o kas gi gali nesisekti kai tau net kokie 18-19 brunette.gif taigi jūra iki kelių triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Largo @ 2011 02 10, 22:30)
įdomi nuomonė ir knygą skaičiau tik jau seniai, dar mokykloje  bigsmile.gif po šios knygos, kurį laiką mano talismanas buvo tuščias kedro kankoriežis, kurį tėtis parsivežė po kariuomenės Rusijos gilumoje. ir turiu pasakyt, kad tuo metu man tikrai viskas labai sekėsi  ax.gif bet iš kitos pusės...o kas gi gali nesisekti kai tau net kokie 18-19  brunette.gif taigi jūra iki kelių  triniti.gif

Pagalvojau, kad aš mokykloje skaičiau Fadejevo "Jaunąją gvardiją" ir žavėjausi Olegu Koševojum, o iki Anastasijos oi kiek dar metų turėjo praeiti...Savotiškai pavydžiu dabartinei kartai, kuri nuo vaikystės turi galimybę skaityti ezoterines knygas... g.gif
Atsakyti
gal prieš kokį mėnesį buvau pokalbyje dėl darbo. Labai gero (čia iš mano bokšto žiūrint bigsmile.gif ). viskas sekėsi gerai, bendrą kalbą radom, nebuvo jokios įtampos (bent jau aš nejaučiau kažkokio dikomforto). sutarėm, kad atsakymą gausiu per 2-3 savaites.
atsakymo tikrai laukiau. tiesiog akyse stovėjo (kad suvizualizavau samoningai, man kol kas liežuvis nesiverčia sakyt) kaip paskambina ir pasako "TAIP, JAMAM mes tave į šitą darbą".
Atsakymo sulaukiau tikrai greitai, antros savaitės pačioj pradžioj, anksti ryte. Bet jis, deje, nebuvo toks kokio aš tikėjausi: maždaug, mes pasirinkom kitą žmogų, nes jo patirtis didesnė, bet jūs eilėje iškart po jo, jei ką, mes su jumis susisieksim blink.gif

Kaip manot:
Ar gali būt, kad aš su savo troškimais juos paskubinau ir dėl to jie priėmė tokį sprendimą? Ar man toliau apie juos svajoti ar šioje situacijoje jau viskas prarasta ir geriau telkti mintis į kitą wishlisto objektą?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 10, 22:51)
Pagalvojau, kad aš mokykloje skaičiau Fadejevo "Jaunąją gvardiją" ir žavėjausi Olegu Koševojum, o iki Anastasijos oi kiek dar metų turėjo praeiti...Savotiškai pavydžiu dabartinei kartai, kuri nuo vaikystės turi galimybę skaityti ezoterines knygas... g.gif

Vaikystėje aš buvau kategoriškai nusistačiusi prieš ezoteriką. Tipo marazmai kažkokie. Bet kažkaip su amžium to kategoriškumo vis mažėja... g.gif Ir ši knyga iš pat pradžių pasirodė apie kažkokią šviesiaplaukę durnelę(medicinine prasme) miške gyvenančią. tik po kažkelinto šimto puslapių pradėjau pagauti mintį. o ir tai ką pagaudavau, reikdavo po kelis kartus iš naujo perskaityt. Kai pagalvoji, gera knyga, ne tik makulatūros krūva pasilieka... g.gif reiktų susiveikt ir dar kartą perskaityt...
Atsakyti
Largo, būdama tokioje situacijoje sau pasakyčiau taip: jie manęs neverti...
Atsakyti