QUOTE(Largo @ 2011 02 06, 20:59)
ir dar kaip tyčia draugė davė pažiūrėti filmą The Secret...tai gal, sakau, čia ženklas, kad reikia tuo rimčiau pasidomėti ir imtis praktikuot. Beje, o filmas tai toks sakyčiau...nu beveik įtikino
Ziurejau si filma, ir patiko, ir ne. Ir patikejau, ir ne. Apie kurybine vizualizacija suzinojau is savo gerb. Destytojos, paskaitu metu, universitete. Kiek zinau, ji kurybine vizualizacija naudojo saves tobulinimui, ne materialiniu istekliu siekimui.
As kol kas to nepraktikuoju.
Pastaruoju metu skaitineju tai vienas, tai kitas nuomones. Kad ir pvz.
http://www.lksb.lt/s...aipsnis-619.htm bei to pagrindu ateinancia kritika. Nuomoniu dvikova pastebejau ir jusu forume.
Pati esu tikinti, negaliu pasakyti, kad esu labai praktikuojanti katalike, taciau tikiu Dievu ir nezadu tikejimo keisti.
Todel mintis, kad kurybine vizualizacija ir reiki priskiriami ,,new age'' vadinamam tikejimui ir pan. truputi trikdo. Mano nuomone, tikrai reiketu saugotis saves ,,sudievinimo'' (apie ka eina kalba ,,new age'' sekeju gretose), o tai ypac gresia pradedantiesiems vizualizuotojams (na cia mano nuomone).
Is cia manyciau isplaukia visos gresmes su visomis neigiamomis vizualizavimo pasekmemis. Kaip ir visur kitur, atitrukimas nuo realybes, atsisakymas perzvelgti savo jausmus ir veiksmus, gali tureti labai neigiamu pasekmiu.
Iplaukiau as cia i jusu temele kaip is ,,oro'', bet manau, kad zmones, pradedami kazka praktikuoti, pirmiausia turetu padaryti daugiau nei paziureti viena sensacinga filma ar perskaityti viena knyga, isgirsti viena nuomone.
Papildyta:
O Jusu, vizualizuotojos ir reiki praktikuotojos, noriu paklausti ar kuri nors skaitete Vladimiro Megre ,,Anastasija'' (visas tris dalis) ??? klausiu, nes labai idomu.
Beje, visoms produktyviu minciu ir vizualizaciju