Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(Ajurweda @ 2011 02 07, 10:20)
Pastebėjau, kad ir nepalankios mintys greitai išsipildo, ypač jei pagalvoju apie kitų ligas ar net mirtį. Arba ateina mintis, kad negalėsim nuvykti į svečius ar į kitą suplanuotą vietą, nes susirgs vaikai, arba suges mašina - 99proc. taip ir būna doh.gif . Tokios mintys aplanko visai netikėtai, neieškau jų ir kontroliuoti negaliu.

Man atrodo, tai paprasčiausia nuojauta, intuicija.
Atsakyti
QUOTE(Largo @ 2011 02 06, 20:59)
ir dar kaip tyčia draugė davė pažiūrėti filmą The Secret...tai gal, sakau, čia ženklas, kad reikia tuo rimčiau pasidomėti ir imtis praktikuot. Beje, o filmas tai toks sakyčiau...nu beveik įtikino  blink.gif

Ziurejau si filma, ir patiko, ir ne. Ir patikejau, ir ne. Apie kurybine vizualizacija suzinojau is savo gerb. Destytojos, paskaitu metu, universitete. Kiek zinau, ji kurybine vizualizacija naudojo saves tobulinimui, ne materialiniu istekliu siekimui.
As kol kas to nepraktikuoju.
Pastaruoju metu skaitineju tai vienas, tai kitas nuomones. Kad ir pvz. http://www.lksb.lt/s...aipsnis-619.htm bei to pagrindu ateinancia kritika. Nuomoniu dvikova pastebejau ir jusu forume.
Pati esu tikinti, negaliu pasakyti, kad esu labai praktikuojanti katalike, taciau tikiu Dievu ir nezadu tikejimo keisti.
Todel mintis, kad kurybine vizualizacija ir reiki priskiriami ,,new age'' vadinamam tikejimui ir pan. truputi trikdo. Mano nuomone, tikrai reiketu saugotis saves ,,sudievinimo'' (apie ka eina kalba ,,new age'' sekeju gretose), o tai ypac gresia pradedantiesiems vizualizuotojams (na cia mano nuomone).
Is cia manyciau isplaukia visos gresmes su visomis neigiamomis vizualizavimo pasekmemis. Kaip ir visur kitur, atitrukimas nuo realybes, atsisakymas perzvelgti savo jausmus ir veiksmus, gali tureti labai neigiamu pasekmiu.

Iplaukiau as cia i jusu temele kaip is ,,oro'', bet manau, kad zmones, pradedami kazka praktikuoti, pirmiausia turetu padaryti daugiau nei paziureti viena sensacinga filma ar perskaityti viena knyga, isgirsti viena nuomone. 4u.gif

Papildyta:
O Jusu, vizualizuotojos ir reiki praktikuotojos, noriu paklausti ar kuri nors skaitete Vladimiro Megre ,,Anastasija'' (visas tris dalis) ??? klausiu, nes labai idomu. smile.gif

Beje, visoms produktyviu minciu ir vizualizaciju smile.gif
Atsakyti
Saves sureiksminimas (jusu zodziais tariant "sudievinimas" budingas daugeliui individu ivairiose gyvenimo situacijose, tad kodel tai siejama su kurybine vizualizacija ar "paslaptimi". Nei vienoje teorijoje nesakome "sureiksminkite save, ziurekite tik saves, lipkite per kitu galvas, saule sukasi del tik del jusu" ...nesuprantu kaip zmones visa tai sugeba istraukti is konteksto rolleyes.gif (cia turiu galvoje jusu nurodyta straipsni)
kur prasoma ir kas liepia keisti tikejima? g.gif

Is kitos puses dziugu,kad reiskiate savo nuomone. Taip del atitrukimo nuo realybes tokia rizika yra. Taciau tokia pat rizika islieka kai zmones laimi dideles sumas pinigu, pakyla i aukstus postus arba tampa "zvaigzdemis" smile.gif
Kv tik irankis, o kaip zmones ji panaudos tai tik ju asmeninis reikalas. Jei rinksis neteisinga kelia, gaus atitinkamas pasekmes, viskas gana paprasta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 08 vasario 2011 - 22:54
QUOTE(Sidabrija @ 2011 02 08, 22:44)
Ziurejau si filma, ir patiko, ir ne. Ir patikejau, ir ne. Apie kurybine vizualizacija suzinojau is savo gerb. Destytojos, paskaitu metu, universitete. Kiek zinau, ji kurybine vizualizacija naudojo saves tobulinimui, ne materialiniu istekliu siekimui.
As kol kas to nepraktikuoju.
Pastaruoju metu skaitineju tai vienas, tai kitas nuomones. Kad ir pvz. http://www.lksb.lt/s...aipsnis-619.htm bei to pagrindu ateinancia kritika. Nuomoniu dvikova pastebejau ir jusu forume.
Pati esu tikinti, negaliu pasakyti, kad esu labai praktikuojanti katalike, taciau tikiu Dievu ir nezadu tikejimo keisti.
Todel mintis, kad kurybine vizualizacija ir reiki priskiriami ,,new age'' vadinamam tikejimui ir pan. truputi trikdo. Mano nuomone, tikrai reiketu saugotis saves ,,sudievinimo'' (apie ka eina kalba ,,new age'' sekeju gretose), o tai ypac gresia pradedantiesiems vizualizuotojams (na cia mano nuomone).
Is cia manyciau isplaukia visos gresmes su visomis neigiamomis vizualizavimo pasekmemis. Kaip ir visur kitur, atitrukimas nuo realybes, atsisakymas perzvelgti savo jausmus ir veiksmus, gali tureti labai neigiamu pasekmiu.

Iplaukiau as cia i jusu temele kaip is ,,oro'', bet manau, kad zmones, pradedami kazka praktikuoti, pirmiausia turetu padaryti daugiau nei paziureti viena sensacinga filma ar perskaityti viena knyga, isgirsti viena nuomone.  4u.gif
Papildyta:
O Jusu, vizualizuotojos ir reiki praktikuotojos, noriu paklausti ar kuri nors skaitete Vladimiro Megre ,,Anastasija'' (visas tris dalis) ??? klausiu, nes labai idomu.  smile.gif

Beje, visoms produktyviu minciu ir vizualizaciju  smile.gif

Skaičiau. Šią knygą į lietuvių kalbą išvertė mano Reiki Mokytoja.
Jeigu Reiki prisikiriama "new age", vadinasi, "new age" tęsiasi jau keletą tūkstančių metų biggrin.gif
Atsakyti
gal ir nuskambes kazkam juokingai, bet mano supratimu Dievas ir vizualizacija is esmes tas pats.
Kaip ir Dievo krikscionys praso gero gyvenimo bei swajoja taip ir vizualizuotojos kuria sawo svajoniu gyvenima su tos aukstesnes jegos pagalba.
Tik ta aukstesne jega turi visokiu pavadinimu, ivairiose kulturose skirtingais vardais vadinama ir pagal sawo nuopelnus mes ta svajoniu issipildyma gauname.
Atsakyti
beje patiems krikscionims tik blogiau kad i vizualizacijas ziuri neigiamai.
,,Jeigu klausomės tokių mokymų, kurie įkalbinėja prisiminti vien savo gerumą, tai pasiekiame ne savęs pažinimą, o įsmunkame į patį baisiausią savęs nepažinimą''

kaip tik atrandu savyje dar neatrastus lobius 4u.gif ir gyvenimas is tiesu mielas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 02 09, 01:20)
gal ir nuskambes kazkam juokingai, bet mano supratimu Dievas ir vizualizacija is esmes tas pats.
Kaip ir Dievo krikscionys praso gero gyvenimo bei swajoja taip ir vizualizuotojos kuria sawo svajoniu gyvenima su tos aukstesnes jegos pagalba.
Tik ta aukstesne jega turi visokiu pavadinimu, ivairiose kulturose skirtingais vardais vadinama ir pagal sawo nuopelnus mes ta svajoniu issipildyma gauname.

O labai mėgstama tema))
Krikščionys prašo pvz "nuo staigios ir bepramės mirties ,apsaugok mus Viešpatie" Čia gal kas pas jus ilgą ir prasmingą mirtį Vizualizuoja? Nea?- norėtau susipažintiDD

QUOTE(Sidabrija @ 2011 02 08, 23:44)

Ten be saves sudievinimo yra da atviras satanizmas. ne tik su katalikizmu net su budizmu tai nesuderinama, teks rinktis vieną iš jų.

O nėra teigiamų new age pasekmių - va kas keisčiausia, ta prasme yra- bet menkniekučiai tokie, nėr ir istorijoj pavyzdžių kad ten kas kazka susivizualizavo, visi tie super mokytojai tik paskaitom ir knygelėm gyvi buvo.

QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 09, 00:12)
Jeigu Reiki prisikiriama "new age", vadinasi, "new age" tęsiasi jau keletą tūkstančių metų  biggrin.gif

O ką protestantų pastorius Mikao Usui jau kaip tai savo gimimo datą keletą tukstančių metų atgal perkelė? da ir po mirties?
Atverk jau tuos išminties klodus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dekor: 09 vasario 2011 - 01:34
Jo... gal iš ties vėl pilnatis?
Buvo tylu ir gera, lyg prieš audrą (visur), ir vėl prasidėjo. Žinot, kažkaip buvau pakanti tokio pobūdžio diskusijoms, bet jau kažkaip pabodo. Nusprendžiau tiesiog ignoruoti tokio pobūdžio postus smile.gif

Patarkit, gal kuri vizualizavot verslą? ax.gif Kaip tai darėte? Ar žingsnis po žingsnio? Ar tiesiog jau viską sukurtą ir gerą rezultatą? Čia mano pusės gyvenimo svajonė - turėti savo verslą, kad tuo pačiu būčiau nepririšta prie "valdiško" darbo ir galėčiau daugiau skirti laiko šeimai (tikiuosi, tai ne utopija?).
Dabar reikia internetinės parduotvės, bet nors tu ką - visai neįsivaizduoju, kaip ji turėtų atrodyti... schmoll.gif

Vaižgante, kokia nuomonė apie ją?
Aš tai baigiau tą apie maistą. Labai gilų įspūdį paliko. Trečia diena be mėsos natūraliai lotuliukas.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 09, 00:12)
Skaičiau. Šią knygą į lietuvių kalbą išvertė mano Reiki Mokytoja.
Jeigu Reiki prisikiriama "new age", vadinasi, "new age" tęsiasi jau keletą tūkstančių metų  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2011 02 09, 01:33)

O ką protestantų pastorius Mikao Usui jau kaip tai savo gimimo datą keletą tukstančių metų atgal perkelė? da ir po mirties?
Atverk jau tuos išminties klodus.

Manai, kad prieš Mikao Usui Reiki nebuvo? lotuliukas.gif Kažkodėl būtent jam reklama buvo gera padaryta biggrin.gif Gal tada pasakysi, kokiu būdu Lietuvoje atsirado šventakis, kuriame galima gauti bet kokias Reiki iniciacijas ? Šventakiams yra tūkstančiai metų.
Papildyta:
QUOTE(Žuvelė @ 2011 02 09, 08:22)

Vaižgante, kokia nuomonė apie ją?
Aš tai baigiau tą apie maistą. Labai gilų įspūdį paliko. Trečia diena be mėsos natūraliai  lotuliukas.gif

Yra tiesos, yra pasakų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2011 02 09, 08:22)
Jo... gal iš ties vėl pilnatis?
Buvo tylu ir gera, lyg prieš audrą (visur), ir vėl prasidėjo. Žinot, kažkaip buvau pakanti tokio pobūdžio diskusijoms, bet jau kažkaip pabodo. Nusprendžiau tiesiog ignoruoti tokio pobūdžio postus smile.gif

Patarkit, gal kuri vizualizavot verslą?  ax.gif Kaip tai darėte? Ar žingsnis po žingsnio? Ar tiesiog jau viską sukurtą ir gerą rezultatą? Čia mano pusės gyvenimo svajonė - turėti savo verslą, kad tuo pačiu būčiau nepririšta prie "valdiško" darbo ir galėčiau daugiau skirti laiko šeimai (tikiuosi, tai ne utopija?).
Dabar reikia internetinės parduotvės, bet nors tu ką - visai neįsivaizduoju, kaip ji turėtų atrodyti...  schmoll.gif

Geriausias sprendimas ignoruoti thumbup.gif Bet jei nepades organizuosim kolektyvine vizualizacija kaip sie nenustygstantys vietoje zmones isvaziuoja ilsetis i havajus, o grize buna kupini tolerancijos ir taikos biggrin.gif
Visuomet reikia galvoti apie galutini rezultata, o ne procesa. Kodel nuosavas verslas turetu but utopija? Ir as apie tai pamastau ir turiu konkreciu ideju. Svarbiausia, kad nuolat tos verslo mintys kirbetu tavo galvoje ir tiksliai zinotum jog turesi tai, ko nori.
Jie negali isivaizduot svetaines isivaizduok veiksma ar jausma kaip plaukia uzsakymai o tu nespeji ju tiekti arba siusti arba dar kaipnors panasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 09, 10:55)

Visuomet reikia galvoti apie galutini rezultata, o ne procesa. Kodel nuosavas verslas turetu but utopija? Ir as apie tai pamastau ir turiu konkreciu ideju. Svarbiausia, kad nuolat tos verslo mintys kirbetu tavo galvoje ir tiksliai zinotum jog turesi tai, ko nori.
Jie negali isivaizduot svetaines isivaizduok veiksma ar jausma kaip plaukia uzsakymai o tu nespeji ju tiekti arba siusti arba dar kaipnors panasiai  smile.gif

Man vizualizacijos dėl verslo ilgokai užtruko, nes reikėjo sugalvoti tokį verslą, kurio dar nėra...Jei randi tuščią nišą, tada seksis, o jei darysi tai, ko jau yra ir taip daug, nepadės nei vizualizacijos...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 09, 11:07)
Man vizualizacijos dėl verslo ilgokai užtruko, nes reikėjo sugalvoti tokį verslą, kurio dar nėra...Jei randi tuščią nišą, tada seksis, o jei darysi tai, ko jau yra ir taip daug, nepadės nei vizualizacijos...

Na paprastai didesniems uzmojams visuomet reikia laiko. Nezinau kodel, nes juk laikas visatai neegzistuoja... Gal cia isplaukia is musu vidinio nusistatymo, kad per tiek ir per tiek galiu gauti tai ir tai, pasiekti ta ir ta...
Nebutinai, galima daryti ir tai ka daro kiti, bet jei darysi kitaip, savaip arba geriau negu kiti toje srityje taip pat gali pagauti sekmes banga smile.gif Beja lygiai ta pati ka jus sakiau ir savo brangiems zmonems del parduotuveles. Sakiau turite pardavineti tai, ko kitur nebutu, pagalvokite ko zmonems labai reiketu...
Atsakyti