Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

Darbe vis pažiūrėdavau į tuščią palangę ir pagalvodavau, kad būtų gerai ten gėlė... Šiandien netikėtai gavau dovanų pinigų medį ax.gif Ir palangė atrodo visai kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 06, 17:06)
Darbe vis pažiūrėdavau į tuščią palangę ir pagalvodavau, kad būtų gerai ten gėlė... Šiandien netikėtai gavau dovanų pinigų medį  ax.gif  Ir palangė atrodo visai kitaip  biggrin.gif

Man reikes dazniau ziureti i spinta i batu deze ir juvelyriniu dirbiniu dezute lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2011 02 06, 12:11)
Saunumelis thumbup.gif  O gal galima konkreciai kas atsitiko? Mane "veza" tikri konkretus ivykiai smile.gif Kas ten tokio stebuklingo nutiko g.gif

Na pavyzdziui planuojama atidaryt parduotuvele ir mergina su kuria dirbo vienas zmogus suprato, kad eina i bankrota pasiule patalpas... Paskui pas ta mergina eina zmones klausineja ir iesko butent tos produkcijos kuria ketinama prekiauti ( na argi jums nebuti keista jei i duonos parduotuve kasnors ateitu ieskoti pavyzdziui tortu ir bankukinu... arba i baldu parduotuve patalynes... arba i kancialiarines prekes ieskoti nutapytu paveikslu ... rolleyes.gif
Detaliu visu ir smulkmeniskai nenoriu pasakot, nes tai ne apie mane ir kolkas dar tik planuojama. Kaip sakant nepersokes griovio nesakyk op...
Bet tokie visokie sutapimai, zenklai ir tt... as tai is salies labai pastebiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 06 vasario 2011 - 18:21
Dar i savo vidu paziuret nepamirsk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 02 06, 18:20)
Dar i savo vidu paziuret nepamirsk smile.gif

Cia man sakot? biggrin.gif Juk juokauju, negi manot, kad pulsiu kontempliuoti prie papuosalu dezutes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiera @ 2011 02 05, 11:14)
Gal butu galima glaustai trumpai papasakot visa procesa ? ka kaip reik daryt? ar bent nukreipkit mane kur apie tai pasiskaityt. Aciu  4u.gif

Jei suprantat rusiskai, rasit cia http://lawofattracti...
Vaizgante, sveikinu su issipildanciomis vizualizacijomis 4u.gif
Mirabella, piesiniai labai grazus wub.gif
Atsakyti
[quote=*Mirabella*,2011 02 06, 18:22]
Cia man sakot? biggrin.gif Juk juokauju, negi manot, kad pulsiu kontempliuoti prie papuosalu dezutes biggrin.gif
[/quote

Įdomu tai, kad šįsyk mano norui išsipildyti nereikėjo nė savaitės...
Atsakyti
dar http://www.youryoga....sualization.htm
Atsakyti
[quote=vaižgantė,2011 02 06, 20:19]
[quote=*Mirabella*,2011 02 06, 18:22]
[/quote

Įdomu tai, kad šįsyk mano norui išsipildyti nereikėjo nė savaitės...
[/quote]

Ne tik idomu, bet ir dziugu thumbup.gif Gal jau igudot, "pagavot" kokia ta jausena, kai tiksliai zinai, kad bus taip kaip nori ir nei laso abejones smile.gif arba mastot visiskai atsipalaidavusi ir atveriat save visatos gausai smile.gif

As kai dziugiai nusiteikusi irgi viskas sekasi, bet man sunku ilgai islaikyti sia busena, pagaunu save kaip braunasi visokie negatyvumai. Kas idomiausia, kad norint buti pakiliai nusiteikus reikia ideti pastangu, o kas negera savaime ateina unsure.gif
Atsakyti

Sveikos merginos, jei Jūs ne prieš ar retkarčiais paskaitinėsiu šią temutę ir gal net ką nors parašysiu, nes tas dalykas - vizualizacija, mane pastaruoju metu labai sudomino... g.gif
nes kai geriau pagalvoju, visi mano norai išsipildo...anksčiau ar vėliau...tai kaip ir suvokiu intuityviai šį reiškinį...bet dabar atėjo toks laikas, kai norai yra rimtesni, bet priemonių kol kas jiems pasiekti nelabai verysad.gif ir dar kaip tyčia draugė davė pažiūrėti filmą The Secret...tai gal, sakau, čia ženklas, kad reikia tuo rimčiau pasidomėti ir imtis praktikuot. Beje, o filmas tai toks sakyčiau...nu beveik įtikino blink.gif

Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 06, 20:58)
Ne tik idomu, bet ir dziugu  thumbup.gif  Gal jau igudot, "pagavot" kokia ta jausena, kai tiksliai zinai, kad bus taip kaip nori ir nei laso abejones smile.gif arba mastot visiskai atsipalaidavusi ir atveriat save visatos gausai smile.gif

Aš išties savo norus paleidžiu atsipalaidavus...Bet man sekasi tik su materialiais daiktais...Dabar pradėjau mąstyti tapie tai, kokios sofos norėčiau.. g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Largo @ 2011 02 06, 20:59)

draugė davė pažiūrėti filmą The Secret...tai gal, sakau, čia ženklas, kad reikia tuo rimčiau pasidomėti ir imtis praktikuot. Beje, o filmas tai toks sakyčiau...nu beveik įtikino  blink.gif

Niekas nenutinka be priezasties. Jei tau duodamas kazkoks filmas ar knyga, tau norima kazkas juo pasakyt, kazkur nukreipt...

Ir tas "beveik" keistai atrodo,arba itikino arba ne... Ir su norais taip pat... jeigu kazko "beveik" noresi nieko nebus 4u.gif
O tema tikrai verta dometis smile.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad ir nepalankios mintys greitai išsipildo, ypač jei pagalvoju apie kitų ligas ar net mirtį. Arba ateina mintis, kad negalėsim nuvykti į svečius ar į kitą suplanuotą vietą, nes susirgs vaikai, arba suges mašina - 99proc. taip ir būna doh.gif . Tokios mintys aplanko visai netikėtai, neieškau jų ir kontroliuoti negaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajurweda: 07 vasario 2011 - 10:23