Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

Jau turiu thumbup.gif Užmečiau akį darbe - labai intriguoja ax.gif
Kaip čia atsispirti pagundai per naktį skaityti lotuliukas.gif
Ačiū labai 4u.gif

QUOTE(skm @ 2011 02 03, 00:32)
tai jums reikėtų paskaityti Žarskaus knygutę "Mityba virsmo laikotarpiu"  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2011 02 04, 18:10)
Jau turiu  thumbup.gif  Užmečiau akį darbe - labai intriguoja  ax.gif
Kaip čia atsispirti pagundai per naktį skaityti  lotuliukas.gif
Ačiū labai  4u.gif

As irgi noreciau. Kur isigijai?
Atsakyti
Kas čia per laikas mano gyvenime? Ko tik įsigeidžiu- tarsi iš dangaus nukrinta? g.gif Šiandien netikėtai gavau mobilų telefoną dovanų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 04, 22:06)
Kas čia per laikas mano gyvenime? Ko tik įsigeidžiu- tarsi iš dangaus nukrinta?  g.gif  Šiandien netikėtai gavau mobilų telefoną dovanų.

Turi ateiti kartais ir toks laikas, vadinasi norai buvo su tinkama vibracija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 04 vasario 2011 - 22:14
www.patogupirkti.lt
Tik ten pristatymas taip nepigiai kainuoja... g.gif

QUOTE(pupux @ 2011 02 04, 18:27)
As irgi noreciau. Kur isigijai?

Atsakyti
Imagine life is just a dream sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 02 05, 01:04)

Mmmmm... Kokia gera daina, taip senai girdėta... good.gif
Atsakyti
Gal butu galima glaustai trumpai papasakot visa procesa ? ka kaip reik daryt? ar bent nukreipkit mane kur apie tai pasiskaityt. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiera @ 2011 02 05, 10:14)
Gal butu galima glaustai trumpai papasakot visa procesa ? ka kaip reik daryt? ar bent nukreipkit mane kur apie tai pasiskaityt. Aciu  4u.gif

Yra knyga "Kuriamoji vizualizacija pradedantiesiems" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiera @ 2011 02 05, 10:14)
Gal butu galima glaustai trumpai papasakot visa procesa ? ka kaip reik daryt? ar bent nukreipkit mane kur apie tai pasiskaityt. Aciu  4u.gif

Svajok, tikek ir norek. Manau pradziai uzteks.
Ypatingai reikia rytes ir vakare smile.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 05, 12:47)
Yra knyga "Kuriamoji vizualizacija pradedantiesiems" mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif isties geriausia pradeti nuo knygu, nes nera tai toks paprastas procesas...teisingiau paprastas, bet apie ji reikia zinoti daug niuansu, kad butu rezultatai ax.gif
Papildyta:
Labai idomus faktas, kad man svarbus zmones planuoja tam tikrus pokycius gyvenime ir viskas vyksta jiems palankia linkme, tarsi kazkokie visatos vartai vertusi...dedasi beveik mistiski dalykai. Netiketai atsiranda reikalingos patalpos, reikalingi daiktai ir tt... bigsmile.gif Tiesa, kv nepraktikuoja, bet troskimas stiprus ir jau seniai tie norai sukasi tu zmoniu galvose. Stebint is sono atrodo beveik nerealu del tu ivykiu... bet vis labiau isitikinu kaip veikia troskimo desniai.
Ir mums visiems duodamos kazkokios galimybes gyvenime tik manau daznai jas praleidziam nepastebedami...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 05 vasario 2011 - 23:34
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 06, 01:33)
Labai idomus faktas, kad man svarbus zmones planuoja tam tikrus pokycius gyvenime ir viskas vyksta jiems palankia linkme, tarsi kazkokie visatos vartai vertusi...dedasi beveik mistiski dalykai.

Saunumelis thumbup.gif O gal galima konkreciai kas atsitiko? Mane "veza" tikri konkretus ivykiai smile.gif Kas ten tokio stebuklingo nutiko g.gif
Atsakyti