QUOTE(Žuvelė @ 2011 02 03, 08:39)
Todėl kad blogis, bėdos tarsi traukia, intriguoja. Iš jų daugiau pinigų galima uždirbti...
Aš sąmoningai TV nežiūriu. Net kartais nuo žinių atsilieku... Tiesiog nenoriu programuotis. Ir taip neigiama informacija tiesiog iš visur plūsta. Kartais užeina tokia nusivylimo banga, kad kiek daug pasaulyje neteisybės, žiaurumo ir pan., tačiau suvokiu, kad aš viso to pakeisti negaliu. Jei galiu - tik mažą dalelytę savo rate. Tai ir darau, pradėdama nuo savęs
Informacija, gaunama per ivairias ziniasklaidos priemones, padeda nenuklysti per daug i svajones ir matyti realia situacija cia ir dabar
Jei rimtai - nezinau kodel, bet manes neveikia jokia bloga informacija is TV laikrasciu ar kt. Nors skaitau ir ziuriu(zinios, publicistines laidos...), kad neatsilikt nuo gyvenimo tekmes, bet kazkaip pavyksta neapsikrauti jokiom su ta gauta info susijusiom negatyviom emocijom... kazkaip savaime gaunasi atsiriboti nuo dalyku, kurie manes tiesiogiai neliecia. Nezinau, gal cia nuo zmogaus priklauso, kiti ziuri ir pergyvena del visko... man idomu, uzfiksuoju, atsirenku kas man naudinga, paanalizuoju trumpai sau, susidarau nuomone apie kazkoki fakta ar reiskini ir pasidedu i "stalciuka". Ir viskas.