Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(skm @ 2011 02 02, 23:44)
ne, apie saldumynus ten nieko įdomaus nėra  tongue.gif apie saldumynus kiek pamenu įdomiai parašyta knygelėje "kaip numesti svorį" ar kažkaip panašiai, jau senai skaičiau nepamenu, na to paties autoriaus, kuris parašė įžymią knygą "kaip mesti rūkyti"  mirksiukas.gif

Na, nuo mano 55 kg nėra ką mesti hihihi.gif
Atsakyti
O kas čia tokio ta agresija pasąmonės?
Na, šiaip aš nesu jau tokia stora, 74kg ant 171cm smile.gif ir tikrai nekompleksuoju... tik norėtūsi truputį numesti, nes jau pačiai nepatogu, o ir gaila drabužių lotuliukas.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 03, 00:06)
Jei žmogus storėja todėl, kad storumas žmoguje sumažina pasąmonės agresiją (ar pastebėjot, kokie storuliukai būna geriečiai? ), vizualizacija gali ir nepadėti, nes reikia dirbti su priežastimi- mažinti pasąmonės agresiją.

Jau jieškau, ačiū 4u.gif

QUOTE(skm @ 2011 02 03, 00:32)
tai jums reikėtų paskaityti Žarskaus knygutę "Mityba virsmo laikotarpiu"  mirksiukas.gif

Atsakyti
Kartais pagalvoju, kodel nieko panasaus per tv nerodo. Kazka kaip tobulinti save, padeti sau buti laimingam.
Dabar dauguma zmoniu pilni pykcio ir visokio kitokio blogio.
Nors is kitos puses daug bizniu zlugtu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 02 03, 00:39)
Kartais pagalvoju, kodel nieko panasaus per tv nerodo. Kazka kaip tobulinti save, padeti sau buti laimingam.

Rodoma viskas priešingai, kad žmonės būtų baimėje, įtampoje, klusniai sektų reklamas ir pirktų maximose bei vaistinėse ax.gif
Atsakyti
Todėl kad blogis, bėdos tarsi traukia, intriguoja. Iš jų daugiau pinigų galima uždirbti...
Aš sąmoningai TV nežiūriu. Net kartais nuo žinių atsilieku... Tiesiog nenoriu programuotis. Ir taip neigiama informacija tiesiog iš visur plūsta. Kartais užeina tokia nusivylimo banga, kad kiek daug pasaulyje neteisybės, žiaurumo ir pan., tačiau suvokiu, kad aš viso to pakeisti negaliu. Jei galiu - tik mažą dalelytę savo rate. Tai ir darau, pradėdama nuo savęs smile.gif

QUOTE(_Demetra_ @ 2011 02 03, 01:39)

Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2011 02 03, 08:39)
Todėl kad blogis, bėdos tarsi traukia, intriguoja. Iš jų daugiau pinigų galima uždirbti...
Aš sąmoningai TV nežiūriu. Net kartais nuo žinių atsilieku... Tiesiog nenoriu programuotis. Ir taip neigiama informacija tiesiog iš visur plūsta. Kartais užeina tokia nusivylimo banga, kad kiek daug pasaulyje neteisybės, žiaurumo ir pan., tačiau suvokiu, kad aš viso to pakeisti negaliu. Jei galiu - tik mažą dalelytę savo rate. Tai ir darau, pradėdama nuo savęs smile.gif

Informacija, gaunama per ivairias ziniasklaidos priemones, padeda nenuklysti per daug i svajones ir matyti realia situacija cia ir dabar smile.gif Jei rimtai - nezinau kodel, bet manes neveikia jokia bloga informacija is TV laikrasciu ar kt. Nors skaitau ir ziuriu(zinios, publicistines laidos...), kad neatsilikt nuo gyvenimo tekmes, bet kazkaip pavyksta neapsikrauti jokiom su ta gauta info susijusiom negatyviom emocijom... kazkaip savaime gaunasi atsiriboti nuo dalyku, kurie manes tiesiogiai neliecia. Nezinau, gal cia nuo zmogaus priklauso, kiti ziuri ir pergyvena del visko... man idomu, uzfiksuoju, atsirenku kas man naudinga, paanalizuoju trumpai sau, susidarau nuomone apie kazkoki fakta ar reiskini ir pasidedu i "stalciuka". Ir viskas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 02, 13:19)
Galim. Kad ir kitą savaitę. Patalpas tam turiu. Centre.

Man patiko ši mintis dėl gyvo susitikimo.
Bet kaip supratau nelabai yra norinčių

Mirabella, gražūs darbai 4u.gif
Atsakyti
Prieš keletą dienų pradėjau vizualizuoti šviesiai rudą kiliminę dangą. Jos reikia man darbui. Pinigų tam yra minimaliai. Ir ką- šiandien ją jau patiesiau. Tarsi netyčia SM radau skelbimą apie parduodamą kiliminę dangą, parduodančioji gyvena už kelių namų...Nuėjau, tiko, jau guli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 03, 14:33)
Prieš keletą dienų pradėjau vizualizuoti šviesiai rudą kiliminę dangą. Jos reikia man darbui. Pinigų tam yra minimaliai. Ir ką- šiandien ją jau patiesiau. Tarsi netyčia SM radau skelbimą apie parduodamą kiliminę dangą, parduodančioji gyvena už kelių namų...Nuėjau, tiko, jau guli  biggrin.gif

thumbup.gif

As nieko nevizualizuoju, bet gyvenimas irgi idomiai klostosi... Kai issipildys papasakosiu smile.gif Gal visdelto reik nepaliaut su tom vizualizacijom g.gif
Atsakyti
Tikrai nerealiai išsipildė smile.gif Džiugu smile.gif

Aš už susitikimą smile.gif Nes nelabai galiu SM būti darbo metu, o vakare jau yra kiti darbeliai... O gyvai būtų tikrai įdomu pabendrauti smile.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 03, 15:33)
Prieš keletą dienų pradėjau vizualizuoti šviesiai rudą kiliminę dangą. Jos reikia man darbui. Pinigų tam yra minimaliai. Ir ką- šiandien ją jau patiesiau. Tarsi netyčia SM radau skelbimą apie parduodamą kiliminę dangą, parduodančioji gyvena už kelių namų...Nuėjau, tiko, jau guli  biggrin.gif

Atsakyti
Kuriu vizualizacini filmuka, bandysiu diena is dienos ziureti vis progai pasitaikius be pertrauku. Uzsibreziau toki tiksla, ziuresiu ar veikia ax.gif

Bet pats kurybos procesas kaip maloniai veikia thumbup.gif Vien tinkamu paveiksleliu paieskos ir afirmaciju rasymas jiems wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 03 vasario 2011 - 19:45
ka pradedu vizualizuot tas issipildo 4u.gif bet kazko manau mazus norus galvoju.
Svarbiausia niekam negaliu prasitart, nes kitaip tada nebeissipildo. Kiek kartu jau jau beveik issipilde tik jau kaip ir pasakai ir wiskas isyra.
Planuoju artimiausiu metu knyga sau ir filmuka susikurt wub.gif
Atsakyti