Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(gluosnis @ 2011 02 01, 14:54)
Jums reiketu isimyleti, o veliau ismokti myleti vyra...ir pasaulis pasikeis jusu akyse, nebebus pilkas ir niurus.  rolleyes.gif

Negali įsimylėti kaip toj pasakoj - lydekai paliepus man panorėjus. biggrin.gif Beje, kodėl tinka tik variantas - mylėti vyrą. O mylėti pasaulį, gyvenimą- jau nebegerai?
O pasaulis ir nėra niūrus. Jis tiesiog pilkas. O pilka -labai puiki spalva. smile.gif Ir turi daaaaug atspalvių. smile.gif
Atsakyti
Patarkite, prasau, merginos. Kaip suprantu labai gerai veikia sukurti paveiksleliai. T.y. i sasiuvini suklijuoti vaizdiniai. Pataisykite mane, jei as nusisnekesiu...
Jei noriu automobilio, as randu jo foto ir isiklijuoju i sasiuvini. O ar reikia dar ir save pasodinti i automobili...T.y. iklijuoti savo foto i auto...Jei noriu namo , surandu man patinkancia foto ir save iklijuoju salia...
Atsakyti
QUOTE(saule71 @ 2011 02 01, 17:24)
Patarkite, prasau, merginos. Kaip suprantu labai gerai veikia sukurti paveiksleliai. T.y. i sasiuvini suklijuoti vaizdiniai. Pataisykite mane, jei as nusisnekesiu...
Jei noriu automobilio, as randu jo foto ir isiklijuoju i sasiuvini. O ar reikia dar ir save pasodinti i automobili...T.y. iklijuoti savo foto i auto...Jei noriu namo , surandu man patinkancia foto ir save iklijuoju salia...

Sh.Gawain rekomenduoja iklijuoti wink.gif Tau paciai atrodytu tie ivykiai ir vaizdiniai itikinamesni. Na kaip tavo daiktas, o ne svetimas... Geriausia, kad vizualizacijose isivaizduotum kaip vairuoji savo norima masiniuka, kaip pvz vaziuoji su juo, ka dedi i bagazine ir ttt. Lesik teket savo fantazijai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 01 vasario 2011 - 17:39
Man tik vienas momentas keistai atrodo...Jei jau sugalvoju "isodinti" save i auto, tai zinoma klijuoji tik veida.O nieko tokio , kad tu nuo saves atskiri kuno dalis? Man ir paciai "kanibaliskai" skamba klausimas.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 01, 18:39)
Sh.Gawain rekomenduoja iklijuoti wink.gif Tau paciai atrodytu tie ivykiai ir vaizdiniai itikinamesni. Na kaip tavo daiktas, o ne svetimas... Geriausia, kad vizualizacijose isivaizduotum kaip vairuoji savo norima masiniuka, kaip pvz vaziuoji su juo, ka dedi i bagazine ir ttt. Lesik teket savo fantazijai smile.gif

save automobilyje ar name reikia matyti tarsi iš šono, na aiškiau sakant matyti ne geidžiamo automobilio vairą prieš save, o tiesiog žiūrėti iš šono ir matyti save sėdintį, vairuojantį automobilį.
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 02 01, 17:50)
save automobilyje ar name reikia matyti tarsi iš šono, na aiškiau sakant matyti ne geidžiamo automobilio vairą prieš save, o tiesiog žiūrėti iš šono ir matyti save sėdintį, vairuojantį automobilį.

Tai, kad visur teigiama atvirksciai g.gif Ar nieko nesupainiojot? Tiek "the secret" teorijose, tiek gawain siulo save matyti is vidaus. Matyt vaira pries save, pvz automobilio salono vidu...o ne is sono . Tiesiog "isjausti" taip, lyg butu tikra...

doh.gif Kokie kitu merginu pamastymai?
Papildyta:
QUOTE(saule71 @ 2011 02 01, 17:45)
Man tik vienas momentas keistai atrodo...Jei jau sugalvoju "isodinti" save i auto, tai zinoma klijuoji tik veida.O nieko tokio , kad tu nuo saves  atskiri kuno dalis? Man ir paciai "kanibaliskai" skamba klausimas.

lotuliukas.gif Aisku, kad nieko tokio. Cia butent isryskeja musu ribotumas smile.gif Tuoj pat atsiranda visokie blokai ir prietarai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 01 vasario 2011 - 18:21
QUOTE(AtroxStalker-NeverDie @ 2011 02 01, 07:59)
Patikslinimas:
Danija vis dar ant Eurazijos plokstes. Viena is 7 didziausiu ploksciu, dengianti zemes pavirsiu.
Gal maisot su Islandija. Ten idomesnis variantas su tektonika.

Tai, ką rašau, neturi nieko bendro su geografija mirksiukas.gif Tai arčiau parapsichologijai.
Papildyta:
QUOTE(AtroxStalker-NeverDie @ 2011 02 01, 13:10)
Vaistu namuose nera.
O del antro atsakymo, tai zinoma, kad salygine. Nesutikt negaliu. Kas gerai man, nebutinai gerai tamstai. smile.gif viskas gludi prioritetuose, suvokimuose, gyvenimo prasmej.
Beje, krypstam nuo temos.

Papildyta:

Tai tik pavyzdys. Cia siek tiek skiriasi nuo vizualizacijos, nes tai jau yra organizmo programavimas. Regejimo korekcijos, skausmai ir panasiai. Sioj vietoj skirtumas tas, kad ivedinejami ilgalaikiai algoritmai.

Sau- taip, iš dalies programavimas, bet jeigu temperatūrą numuši kitam, jei kraujavimą vizualizacija sustabdai kitam?
Atsakyti
Perskaičiau tai, ką šiandien diskutavot ir pasidalinsiu sava nedidele patirtimi. Taip, yra nedidelis procentas žmonių, kurie negali vizualizuoti. Yra. Bet jie turi kažkokį kitą būdą, kažkokį kitą jautrumą, vadinasi, jie kažkaip kitaip "vizualizuoja", gal pojūčiais ar kažkaip kitaip. Man teko sutikti tik du tokius žmones. Bet jie abu turi problemų su 6 čakra.
Man pačiai iš pradžių buvo labai sunku. Dar ir dabar pamenu savo pirmąją vizualizacijos pamokėlę, kai sėdėjau už virtuvinio stalo ir kankinausi, o man sakė, ką turiu įsivaizduoti ir klausinėjo, ką matau...Oi kaip neryšku tada buvo...Tai buvo berods 2006 metai...Nuo tada vizualizacijom užsiimu kasdien, tik dabar jos kitokios...
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 02 01, 12:21)
tongue.gif įsivaizdavusi, bet ne vaizdais, o pojūčiais.
čia kaip su ta citrina-seilės tįsta, bet citrinos nesimato, tik pilkas fonas doh.gif
kaip ir su žemuogėm-jaučiu net pievos kvapą, o fonas tas pats ..
nu kaip nervuoja doh.gif

Vifsla, o jūs pamėginkite vizualizuoti atsimerkusi, juk žinote kaip atrodo citrina, kaip žemuogė ir t.t., man tarkim vizualizuoti patinka tik atsimerkus, greičiau pasamonėje atsiranda vaizdiniai nei užsimerkus matomoje pilkumoje mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 01, 18:14)
Tai, kad visur teigiama atvirksciai  g.gif  Ar nieko nesupainiojot? Tiek "the secret" teorijose, tiek gawain siulo save matyti is vidaus. Matyt vaira pries save, pvz automobilio salono vidu...o ne is sono . Tiesiog "isjausti" taip, lyg butu tikra...
doh.gif  Kokie kitu merginu pamastymai?

Aš taip pat vizualizuoju kaip sėdžiu už vairo, kaip manevruoju, stoviu sankryžoje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 02 01, 17:10)
Negali įsimylėti kaip toj pasakoj - lydekai paliepus man panorėjus.  biggrin.gif Beje, kodėl tinka tik variantas - mylėti vyrą. O mylėti pasaulį, gyvenimą- jau nebegerai?
O pasaulis ir nėra niūrus. Jis tiesiog pilkas. O pilka -labai puiki spalva. smile.gif  Ir turi daaaaug atspalvių.  smile.gif

As kito budo tiesiog nezinau, galbut jis yra rolleyes.gif
Moteris kuri myli savo vyra...
-mato pasauli jo tikroms spalvomis,
-jai nereikia daryti vyrisku darbu,
-ta, kuri moka myleti vyra, gauna viska, ko jai reikia,
-jai gyvenime nieko netruksta, ji turi ypatinga savybe - jai nereikia nieko nereikalingo, nes ji turi tikra brangenybe - meile...
jei ji moka myleti savo vyra, tai ju tobula vienybe pritraukia tik tobulybe - tobulai sveikus vaikus ir tobula sveika gyvenima, o tobulas nereiskia idealus geris, o judanti ir tobulejanti gerio ir blogio pusiausvyra.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 02 01, 20:55)
jei ji moka myleti savo vyra, tai ju tobula vienybe pritraukia tik tobulybe - tobulai sveikus vaikus ir tobula sveika gyvenima, o tobulas nereiskia idealus geris, o judanti ir tobulejanti gerio ir blogio pusiausvyra.

Yra mažas , bet svarbus niuansėlis: jie turi išmanyti astrologiją, kad žinotų, kada geriausias laikas pritraukti šviesias vaikų sielas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 01, 16:02)
Toks ispudis, kad tai nuo musu paciu priklausytu...  doh.gif
Be to, isimylejus be atsako pasaulis anaiptol neatrodys spalvotas  smile.gif

o nuo ko gi daugiau blink.gif
zinau tik viena priezasti meilei be atsako - tai nepilnavertiskumo kompleksas, kai zmogus myli, bet kitos puses jo meile nepasiekia, nes tas kompleksas taip veikia - kad viena ranka duodi, o kita is karto pasiemi atgal. Didelis pasitikejimas savimi - tai to paties komplekso kitas galas smile.gif
Ir jei tai meile, o ne siaip noras tureti gera, turtinga ar koki dar vyra smile.gif
Atsakyti