Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 01, 13:53)
Visiskai nesupratau kas ir ka cia ramsto  blush2.gif  doh.gif 

Kas tamstai yra puikus gyvenimas? Tai labai salygine savoka  smile.gif

pvz. temperatūros numušimas vaizdiniais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 01, 12:53)
Visiskai nesupratau kas ir ka cia ramsto  blush2.gif  doh.gif 

Kas tamstai yra puikus gyvenimas? Tai labai salygine savoka  smile.gif

Vaistu namuose nera.
O del antro atsakymo, tai zinoma, kad salygine. Nesutikt negaliu. Kas gerai man, nebutinai gerai tamstai. smile.gif viskas gludi prioritetuose, suvokimuose, gyvenimo prasmej.
Beje, krypstam nuo temos.

Papildyta:
QUOTE(skm @ 2011 02 01, 13:07)
pvz. temperatūros numušimas vaizdiniais  ax.gif

Tai tik pavyzdys. Cia siek tiek skiriasi nuo vizualizacijos, nes tai jau yra organizmo programavimas. Regejimo korekcijos, skausmai ir panasiai. Sioj vietoj skirtumas tas, kad ivedinejami ilgalaikiai algoritmai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AtroxStalker-NeverDie: 01 vasario 2011 - 13:16
QUOTE(AtroxStalker-NeverDie @ 2011 02 01, 12:34)
Ok. Kas tau yra vizualizacija? Sita dalyka puikiausiai mokejai budamas vaikas. Vaikai labai dideli? (aprase matau kad "dideli"). smile.gif

Vaikai tikrai labai dideli. biggrin.gif Patys galėtų vaikų turėt jau. biggrin.gif
Va dar įdomu. Vaikystėj tikrai neturėjau fantazijos (kiek save pamenu), ir nemačiau to ką matė mano vaikai maži būdami. Taip kad... tongue.gif Manau tai gerokai įsisenėjusi problema. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 02 01, 12:43)
Parsisiusk sau mielu vaizdu i kompa. Jei du zmones - tai issivaizduok kad ten tu, jei koks sokoladas - isivaizduok kad jis tavo ir tu ji walgai. Manau po kiek laiko daugiau sugebesi matyt. sekmes 4u.gif

Ačiū, gal ir neblogas patarimas.
Bet irgi...galiu pajausti kad ten aš, bet pamatyti -ne.
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 02 01, 13:29)

Zodziu, nieko nebus. smile.gif
Isiziurek i vaizda pro langa, o tada ji perpaisyk ant popieriaus lapo. Ka atsiminsi, kaip atsiminsi. Isiziurek i kambario vaizda, atvaizduok popieriuje.
Ir taip savaitele laiko. smile.gif Lauksiu ziniu.
O siaip, tokio tipo darbai nepavyks tol, kol bus abejoniu, nesamoningu pasiteisinimu ieskojimu. Taip, kad sypsena i veida, pozytivumas ir "as - galiu". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AtroxStalker-NeverDie @ 2011 02 01, 13:34)
Lauksiu ziniu.

Na ir užduotį davei. lotuliukas.gif Piešimas visada buvo mano silpnoji pusė. lotuliukas.gif O ir vaizdas pro langą -medis ir sniego krūva. lotuliukas.gif
OK, bandysiu. biggrin.gif Noriu, vadinasi -galiu. Patinka man tas šūkis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AtroxStalker-NeverDie @ 2011 02 01, 13:10)

Papildyta:

Tai tik pavyzdys. Cia siek tiek skiriasi nuo vizualizacijos, nes tai jau yra organizmo programavimas. Regejimo korekcijos, skausmai ir panasiai. Sioj vietoj skirtumas tas, kad ivedinejami ilgalaikiai algoritmai.

Viskas i tema.

Kokiu budu pavyzdziui galima pasigerinti regejima?Ka vizualizuot, nuo ko pradet? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(skm @ 2011 02 01, 13:07)
pvz. temperatūros numušimas vaizdiniais  ax.gif

Na persalimo simptomus panaikint sau as moku... tik va noreciau pasigerinti regejima taciau nzn nuo ko pradet...kazkaip neturiu ideju.
Papildyta:
AtroxStalker-NeverDie,

O tiesa, kaip jus manot meile susivizualizuot galima ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 01 vasario 2011 - 13:54
QUOTE(AtroxStalker-NeverDie @ 2011 02 01, 14:10)
Vaistu namuose nera.
O del antro atsakymo, tai zinoma, kad salygine. Nesutikt negaliu. Kas gerai man, nebutinai gerai tamstai. smile.gif viskas gludi prioritetuose, suvokimuose, gyvenimo prasmej.

Papildyta:

gal galima plačiau apie tuos algoritmus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 01, 13:56)

PM.

O del meiles - nenuprotekit.
Atsakyti
QUOTE(AtroxStalker-NeverDie @ 2011 02 01, 14:18)
PM.

O del meiles - nenuprotekit.

Kodel? Ka cia turit galvoj? Tai reiskia, kad negaliu isivaizduot, kad turiu antra puse? Laukt kol Dievulis susimils? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 01, 14:35)
Kodel? Ka cia turit galvoj? Tai reiskia, kad negaliu isivaizduot, kad turiu antra puse? Laukt kol Dievulis susimils?  verysad.gif

Kodel manai, kad tu Dievuliui rupi? smile.gif
Cia musu supratimas issiskiria.
Papildyta:
QUOTE(skm @ 2011 02 01, 14:16)
gal galima plačiau apie tuos algoritmus  ax.gif

Nelabai verta apie tai kalbet.
Dirbant, vidus atpazysta ir iprasta busena, ir irasinejama programa. Prievartaujant kuna, su laiku jis ta programa priima, kaip tikraja, vienintele ir nepakartojama. Bet organizmas gali remtis algoritmu, ir atmesti iki tol buvusi dalyka tik tada, jei yra tam tikros salygos, stabilumas. O tada visa beda ir sunkumas, islaikyti statika, kas yra praktiskai neimanoma del tukstanciu veiksniu itakos. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AtroxStalker-NeverDie @ 2011 02 01, 14:37)
Kodel manai, kad tu Dievuliui rupi? smile.gif
Cia musu supratimas issiskiria.

Todel, kad visu zmoniu (na gerai beveik visu) ego nukreiptas i save. As - visatos centras. Viskas sukasi apie mane. Aisku taip nera, bet ar ne taip mes paprasti zmogeliai mastom?
Vistiek galioja kazkokie jo desniai, visata taip sutvarkyta...

Ir pvz kodel ties sveikata padirbet galima, o ties santykiais ne? (as cia nekalbu apie konkretu zmogu, kad imi ir ji "prievartauji" biggrin.gif "

Tai ka man daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 01 vasario 2011 - 14:55
QUOTE(dera1 @ 2011 02 01, 14:52)
Na ir užduotį davei.  lotuliukas.gif  Piešimas visada buvo mano silpnoji pusė.  lotuliukas.gif  O ir vaizdas pro langą -medis ir sniego krūva.  lotuliukas.gif
OK, bandysiu. biggrin.gif  Noriu, vadinasi -galiu. Patinka man tas šūkis.  biggrin.gif

Jums reiketu isimyleti, o veliau ismokti myleti vyra...ir pasaulis pasikeis jusu akyse, nebebus pilkas ir niurus. rolleyes.gif
Atsakyti