QUOTE(Žuvelė @ 2011 02 01, 08:05)
Aš dėl to neįsivaizdavimo...
Kadangi galiu pasigirti tik antru vizualizacijos laimėjimu - ir vėl ten pat - automobilių akštelėje (vėl skubėjau, vėl tašę tempiau
) - važiuoju, vizualizuoju ją tuščią ir nors tu ką - matau priešais mašiną. Niekaip negaliu jos išmesti iš savo minčių... Atvažiuoju - taip ir yra stovi mašina.
Visa laimė, kad ją mačiau priekyje savosios - tad man užteko vietos pasistatyti...
Aš tai tiesiog susėsiu, susirašysiu tai, ką noriu vizualizuoti. Dar susirašysiu tieginius. Kadangi noriu labai labai į kelionę (o tam tikros sąlygos dabar neleidžia išvažiuoti su vyru), tai dar ir paveiksliukų prisidėti.
Teiginiai ir paveiksliukai stato is karto i remus. Remina mastyma.
Vertetu vizualizuojant pabandyti vasara miske prisirinkti zemuogiu krepseli. Jos raudonos, ryskios zoleje.. kvepiancios, saldzios. Labai daug pojuciu vienoje vietoje.
Neskaiciau visos temos, tad nezinau ar sis pasiulymas buvo. Tiems kuriems itin sunku, startuot patarciau tik nuo agresyviu vaizdiniu. T.y., kur organizmas greiciausiai reaguoja i vizualizacija - kad ir citrina.
Gelnona, rugsti, perpjauta pusiau.. paspaudus, sultys sunkiasi ir ir pamazu lasa zemyn. Laseli lyztelk. Kunas is karto sureaguos isskirdamas dideli kieki seiliu burnoje.
Bent jau pamatysit kokiu principu veikia vizualizacija/programavimas.