Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 31, 23:01)

nejuokauju. beje, ne taip seniai tai suzinojau. sako:uzsimerkite ir pamatykite ta gele ant palanges, iki smulkmenu ir tt.
kokiu ten smulkmenu, as net jos seselio negaliu pamatyti, net konturu..na, visi labai nustebo-kaip galima nematyti, as dar labiau nustebau, kad galima matyti..ir pan.
Atsakyti
Pabandyk prisiminti pvz. savo namu lauko duris. Kad prisiminti kaip jos atrodo, jas reikia isivaizduot. Labai nustebciau jei pasakytum, kad nepavyko prisimint g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2011 01 31, 23:21)
Pabandyk prisiminti pvz. savo namu lauko duris. Kad prisiminti kaip jos atrodo, jas reikia isivaizduot. Labai nustebciau jei pasakytum, kad nepavyko prisimint g.gif

nustebk 4u.gif

tiesa, karta pavyko pamatyti spalva. trumpam.
nusprendem, kad ne visiems duota.
Atsakyti
Pradzioje vizualizuoti man nelabai gaudavosi, bet dabar aiskiau ir aiskiau matau. Tik man reikia laiko isijausti i tai smile.gif o vaizgante cia apie tas plokstes. Ar Danija ant geresnes ? nes siuo metu cia gyvenu.
Dekoju
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 31, 15:15)
Trumpai, nes ne į temą: Lietuva, Latvija, dalis Baltarusijos yra ant tektoninės plokštės, į kurią nukreiptas dvasinio Mėnulio spindulys. Dėl šios priežasties čia gimsta ir gyvena žmonės, turintys tam tikrą paskirtį.

kurį laiką labai stebėjausi kodėl tiek daug dvasinių mokytojų lankosi tokioje mažoje Lietuvoje ...
Papildyta:
QUOTE(Vifsla @ 2011 01 31, 23:09)
nejuokauju. beje, ne taip seniai tai suzinojau. sako:uzsimerkite ir pamatykite ta gele ant palanges, iki smulkmenu ir tt.
kokiu ten smulkmenu, as net jos seselio negaliu pamatyti, net konturu..na, visi labai nustebo-kaip galima nematyti, as dar labiau nustebau, kad galima matyti..ir pan.

tai reikia lavinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 01 31, 22:26)
nustebk 4u.gif

tiesa, karta pavyko pamatyti spalva. trumpam.
nusprendem, kad ne visiems duota.

Kadangi man daug žmonių teko mokyti vizualizuoti, įsitikinau, kad tie, kurie sako, kad jiems neišeina, visą tą procesą tiesiog klaidingai įsivaizduoja.
Paklausiu ūkiškai (persiprašau): ar tu niekada nesi įsivaizdavus, kaip myliesi su vyru?
Papildyta:
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 01 31, 22:52)
Pradzioje vizualizuoti man nelabai gaudavosi, bet dabar aiskiau ir aiskiau matau. Tik man reikia laiko isijausti i tai smile.gif o vaizgante cia apie tas plokstes. Ar Danija ant geresnes ? nes siuo metu cia gyvenu.
Dekoju

Nei geresnės, nei blogesnės. Bet ji ne Vandenio šalis ir ne ant tektoninės plokštės. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(skm @ 2011 01 31, 23:06)
kurį laiką labai stebėjausi kodėl tiek daug dvasinių mokytojų lankosi tokioje mažoje Lietuvoje ...

O aš nesistebiu- jie čia atvažiuoja pasimokyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje ka reiskia tiek ant jusu Vaizgante tiek ant kitos dalyves paveikslelis su ziedu, nes kaip suprantu gilesne prasme cia. Uzsidejau dabar zieda ant dekstopo. Ir dar noreciau paklausti jusu, vaizgante, ar tikite fengsui ? Nors cia galbut ne i tema bet visos norime grazesnio gyvenimo.
Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 01 31, 23:45)
Beje ka reiskia tiek ant jusu Vaizgante tiek ant kitos dalyves paveikslelis su ziedu, nes kaip suprantu gilesne prasme cia. Uzsidejau dabar zieda ant dekstopo. Ir dar noreciau paklausti jusu, vaizgante, ar tikite fengsui ? Nors cia galbut ne i tema bet visos norime grazesnio gyvenimo.
Dekoju 4u.gif

Didelių prasmių neieškau- lotosas yra lotosas, o rožinė spalva man paskutiniu metu patinka. ax.gif Spalvos mano gyvenime vaidine didesnį vaidmenį nei formos.
Kiek domėjausi, lietuviams feng šui yra svetimas. Jie turėjo kažką savą, bet tai yra pamiršta. Rimčiau šiuo klausimu nesidomėjau.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 31, 22:01)

Kodėl netiki?
Aš taip pat negaliu pamatyt. Jau daug "mokytojų" bandė mane išmokyt- deja beviltiškai. Matau tik pilkų atspalvių visumą. Netgi formos (be spalvų ) nepavyksta atgamint. Tie žmonės galų gale apkaltindavo mane apsimetinėjimu. Džiaugiuosi kad yra dar kažkas toks pat kaip aš. Vifsla, 4u.gif Vadinasi, vis dėlto tai ne apsimetinėjimas. Nes tokie kaltinimai mane labai įskaudino.
Va pabandžiau savo buto duris įsivaizduot - pasirodo misija neįmanoma.
Kaip tada su ta kuriamąja vizualizacija? Iš tikro tai labai labai reikia išmokti vizualizuoti.
Ką patartumėt? Kaip lavinti tą matymą? Aš jau buvau praradusi viltį. Bet gal jūsų patarimai padės.
Papildyta:
QUOTE(Vifsla @ 2011 01 31, 22:09)
visi labai nustebo-kaip galima nematyti, as dar labiau nustebau, kad galima matyti..ir pan.

Va aš irgi vis stebiuosi - na kaip jūs pamatote? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 02 01, 07:27)
Kodėl netiki?
Aš taip pat negaliu pamatyt. Jau daug "mokytojų" bandė mane išmokyt- deja beviltiškai. Matau tik pilkų atspalvių visumą. Netgi formos (be spalvų ) nepavyksta atgamint. Tie žmonės galų gale apkaltindavo mane apsimetinėjimu. Džiaugiuosi kad yra dar kažkas toks pat kaip aš. Vifsla4u.gif Vadinasi, vis dėlto tai ne apsimetinėjimas. Nes tokie kaltinimai mane labai įskaudino.
Va pabandžiau savo buto duris įsivaizduot - pasirodo misija neįmanoma.
Kaip tada su ta kuriamąja vizualizacija? Iš tikro tai labai labai reikia išmokti vizualizuoti.
Ką patartumėt? Kaip lavinti tą matymą? Aš jau buvau praradusi viltį. Bet gal jūsų patarimai padės.
Papildyta:

Va aš irgi vis stebiuosi - na kaip jūs pamatote?  blink.gif

Einam dar paprasciau.
Nesvajoji niekad? kaip kartu su antra puse drypsot papludimy, kopiat i kalnus, ar koki kita idiliska vaizda? m? kai svajoji, kai uzsimerki, samone pati ima paisyti paveikslus tau ne nesistengiant.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 31, 23:23)

Nei geresnės, nei blogesnės. Bet ji ne Vandenio šalis ir ne ant tektoninės plokštės.  ax.gif

Patikslinimas:
Danija vis dar ant Eurazijos plokstes. Viena is 7 didziausiu ploksciu, dengianti zemes pavirsiu.
Gal maisot su Islandija. Ten idomesnis variantas su tektonika.
Atsakyti
Aš dėl to neįsivaizdavimo...
Kadangi galiu pasigirti tik antru vizualizacijos laimėjimu - ir vėl ten pat - automobilių akštelėje (vėl skubėjau, vėl tašę tempiau smile.gif) - važiuoju, vizualizuoju ją tuščią ir nors tu ką - matau priešais mašiną. Niekaip negaliu jos išmesti iš savo minčių... Atvažiuoju - taip ir yra stovi mašina. doh.gif Visa laimė, kad ją mačiau priekyje savosios - tad man užteko vietos pasistatyti... lotuliukas.gif

Aš tai tiesiog susėsiu, susirašysiu tai, ką noriu vizualizuoti. Dar susirašysiu tieginius. Kadangi noriu labai labai į kelionę (o tam tikros sąlygos dabar neleidžia išvažiuoti su vyru), tai dar ir paveiksliukų prisidėti.
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2011 02 01, 08:05)
Aš dėl to neįsivaizdavimo...
Kadangi galiu pasigirti tik antru vizualizacijos laimėjimu - ir vėl ten pat - automobilių akštelėje (vėl skubėjau, vėl tašę tempiau smile.gif) - važiuoju, vizualizuoju ją tuščią ir nors tu ką - matau priešais mašiną. Niekaip negaliu jos išmesti iš savo minčių... Atvažiuoju - taip ir yra stovi mašina.  doh.gif  Visa laimė, kad ją mačiau priekyje savosios - tad man užteko vietos pasistatyti...  lotuliukas.gif

Aš tai tiesiog susėsiu, susirašysiu tai, ką noriu vizualizuoti. Dar susirašysiu tieginius. Kadangi noriu labai labai į kelionę (o tam tikros sąlygos dabar neleidžia išvažiuoti su vyru), tai dar ir paveiksliukų prisidėti.

Teiginiai ir paveiksliukai stato is karto i remus. Remina mastyma.
Vertetu vizualizuojant pabandyti vasara miske prisirinkti zemuogiu krepseli. Jos raudonos, ryskios zoleje.. kvepiancios, saldzios. Labai daug pojuciu vienoje vietoje.

Neskaiciau visos temos, tad nezinau ar sis pasiulymas buvo. Tiems kuriems itin sunku, startuot patarciau tik nuo agresyviu vaizdiniu. T.y., kur organizmas greiciausiai reaguoja i vizualizacija - kad ir citrina.
Gelnona, rugsti, perpjauta pusiau.. paspaudus, sultys sunkiasi ir ir pamazu lasa zemyn. Laseli lyztelk. Kunas is karto sureaguos isskirdamas dideli kieki seiliu burnoje.
Bent jau pamatysit kokiu principu veikia vizualizacija/programavimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AtroxStalker-NeverDie: 01 vasario 2011 - 08:27