QUOTE(Proud_Mommy @ 2011 01 30, 13:01)
Na aš irgi pasidalinsiu patirtimi..
Pastaruoju laiku vis mąsčiau, kad nesu patyrusi netekties skausmo..nesu net lietusi mirusio žmogaus.. Vakar mirė tėtis..ir savo noru.
Uzuojauta...
As kaip tik snd buvau pradejusi rasyti, kad skaitau knyga "Praeiti gyvenimai, sutikti mokytojai", kurioje apie mirti daug rasoma. Tiesa pasakius, po sios knygos, suvokiau, kad nebijau mirti, bet dabar dar nenoreciau...
Soje knygoje aprasomas merginos ivairiu baimiu ir panikos priepuoliu gydymas hipnozes, transo budu. Mokytoju perduodamos zinios per KAterina, apstulbino psichiatra:
"MAn po truputi itikint KAterinos perduodamomis zinutemis, gyvenimas tapo paprastesnis ir teiske daugiau pasitenkinimo. Supratau, kad nera prasmes apsimetineti, zaisti atlikineti ivairius vaidmenis, ar buti tuo, kuo nesu. Santykiai su zmonemis tapo atviresni, nuosirdesni, o seimyninis gyvenimas ne toks sudetingas ir itempas."
Taip pat dar karta tarsi patvirtino tai, kuo tikiu-reinkarnacija egzistuoja ir apie tai buvo rasyta NT ir ST,
"Pries susitikima susiradau lyginamosios religijotyros vadoveli, gulejusi mano spintoje nuo pirmo kurso Kolumbijos universitete laiku, Ji pervertes suzinojau, kad ir Senajame ir NAujajame testamentuose is pradziu reinkarnacija buvo minima. 325 metais po Kristaus imperatorius Konstantinas Didysis drauge su savo motina Helena tas uzuominas istryne, o 553 metais Konstantinopolio II susirinkimas ju poelgi patvirtinoir paskelbe reinkarnacijos ideja erezija. Manoma, kad to metai patriarchai galvojo, kad sis poziuris, zmonems palikdamas pernelyg daug daug laiko uzsitarnauti isganyma, gali sustiprinti tuo metu sparciai augusia Baznycios galia."
Na issipleciau