Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 28, 21:38)
Žinai, jei pabandytum pasverti savas emocijas, kai pyksti ir kai džiaugiesi, garantuoju, kad pirmoji lėkštelė svertų daugiau...Mes apskritai nelabai mokam džiaugtis...O va pykti puikiai mokam.

Sutinku, bet cia jau susije su minciu gausa, emocijomis, energijos intesyvumu... Be to, tas svarstymas labai subjektyvu, yra dalyku, del kuriu dziaugiuosi nesvietiskai biggrin.gif , o negatyvius jausmus stengiuos nesureiksminti... cia daugiau tinka nacionaliniam charakteriui nusakyti ... as nuo to "gydausi" smile.gif
Atsakyti
VAizgante, o kaip tu suzinojai, apie savo praeitus gyvenimus? As kaip tik dbr skaitau knyga, kurioje su psichiatro pagalba mergina hipnozes ir transo budu mato savo praeitus gyvenimus.
Atsakyti
http://psylikbez.at...._sebja/1-1-0-44
neblogas straipsnis, siūlau paskaityti visoms, kas "perdirbinėja" save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2011 01 29, 01:22)
VAizgante, o kaip tu suzinojai, apie savo praeitus gyvenimus? As kaip tik dbr skaitau knyga, kurioje su psichiatro pagalba mergina hipnozes ir transo budu mato savo praeitus gyvenimus.

Įvairiais būdais. Kai kuriuos mačiau pati, būdama prisijungus prie tam tikrų energetinių kanalų, arba regresijos seminarų metu; apie kai kuriuos papasakojo kolegos ezoterikai (gi draugų daug turiu). ax.gif Nesureikšminu to. Gal iš pradžių ir buvo įdomu...
Atsakyti
pries pora dienu neislaikiau svarbaus egzamino, dabar perlaikysiu po keliu dienu, bet niekaip nepavyksta pozityviai nusiteikti ir kazka susivizualizuoti.... verysad.gif Gal buvau per daug tikra savo sekme pirmakart, o kai nepavyko... visai krito upas... galutinio tikslo(del ko tas egzaminas butinas) vizija aiski, net vizualizuoti nereikia, o va su tarpiniais tikslais nesigauna nors tu ka... ka ne taip darau? g.gif
Atsakyti
Ką gi, šiandien ir mane aplankė nerealus sutapimas.
Vakar pagalvojau, kad reikia nuvažiuoti pas gydytoją, kurio vizitinę kažkur nukišau ir gauti jo tel. vizitams - šeštadienis net nežinojau ar dirbs.
Važiuoju miestan ir........... į tą patį transportą įlipa mano gydytojas rolleyes.gif , gavau duomenis vietoje. thumbup.gif
Atsakyti
kiek daug lelijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geltonkase_ @ 2011 01 29, 21:53)
kiek daug lelijų  smile.gif

Matyt, ne šiaip sau renkamasi tokį avatarą ax.gif
Atsakyti
Na aš irgi pasidalinsiu patirtimi..
Pastaruoju laiku vis mąsčiau, kad nesu patyrusi netekties skausmo..nesu net lietusi mirusio žmogaus.. Vakar mirė tėtis..ir savo noru.
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2011 01 30, 12:01)
Pastaruoju laiku vis mąsčiau, kad nesu patyrusi netekties skausmo..nesu net lietusi mirusio žmogaus.. Vakar mirė tėtis..ir savo noru.

Užuojauta console.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2011 01 30, 14:01)

Uzuojauta....

Is tikruju musu mintys stipriai veikia... Kazkurioj temoj jau rasiau, bet dar cia pasidalinsiu taip pat liudna istorija. Buvo tiriamas vaikino nuzudymas. Nuzudytas buvo labai keistomis aplinkybemis, tarsi atsitiktinai, be jokios priezasties. Lyg su kazkuo supainiotas buvo, lyg siaip ne toj vietoj blogu laiku atsidure. veliau jo sesuo rado jo uzrasus. Pasirodo, kad mokykloj buvo uzduotis parasyti rasineli apie mirti. Jis aprase savo paties nuzudyma, smulkiai ir su visomis detalemis. Realybej peilio duriai buvo tose paciose vietose kaip aprasyta... Uz ta rasineli net gavo didziausia pagyrima, nes buvo labai itikinamas, tikroviskas ir emociskai isjaustas. Cia tikra istorija, per TV maciau. Laida buvo kriminalinio tipo, tokiu baisybiu siaip neziuriu, bet uzkabino tas momentas apie rasineli...

Rinkimes geras ir teigiamas mintis, isjauskim jas visa sirdimi! Tegul skleidziasi ir zydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2011 01 30, 13:01)

Uzuojauta ... Mano brolis savo noru pasitrauke is gyvenimo verysad.gif
Atsakyti