Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 23, 21:33)
Mano pamatas yra meilė Dievui...Nekliba... schmoll.gif

Tai turbut as nuo juo nutolus, ar per mazai pasikliauju g.gif
Atsakyti
Pamenat, rašiau, kad vizualizavau statybininką?
Šiandien atvažiavau priimti darbo, radau išplautas grindis, patiestą kilimą, viskas sutvarkyta. Ilgokai šnektelėjom- pasirodo, statybininkas mokęsis teologijos lotuliukas.gif Man visą pamokslą apie Jėzų pasakė. Toks fainas, akys švytinčios, pozityvizmo nors vežimu vežk. (Jei kada kuriai reikėtų statybininko, elektriko, santechniko, galiu duoti tel nr. ) Likau labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 27, 17:27)
Pamenat, rašiau, kad vizualizavau statybininką?
Šiandien atvažiavau priimti darbo, radau išplautas grindis, patiestą kilimą, viskas sutvarkyta. Ilgokai šnektelėjom- pasirodo, statybininkas mokęsis teologijos  lotuliukas.gif  Man visą pamokslą apie Jėzų pasakė. Toks fainas, akys švytinčios, pozityvizmo nors vežimu vežk. (Jei kada kuriai reikėtų statybininko, elektriko, santechniko, galiu duoti tel nr. ) Likau labai patenkinta  biggrin.gif

Matyt iš teologijos nepragyvena biggrin.gif
Atsakyti
O aš šiandien supratau, kad pritraukimas to, apie ką galvoji labiausiai, tikrai veikia doh.gif Deja, kai galvoji apie tai, ko nenori, būtent tą ir gauni doh.gif
Minėjau šioj temoj, kad dabar mano vizualizacijos tikslas yra naujas darbas , konkrečiau, tai noriu darbo toje pačioje srityje , tik aukštesnių pareigų, didesnės savirealizacijos galimybės, didesnės kompetencijos and etc. blush2.gif
Tai va paskutinį mėnesį niekaip nesugebėdavau susikoncentruoti vizualizacijai, kažkas rodos smegenyse užsiblokuoja ir tiek verysad.gif O vat mintys apie tai kaip man nepatinka dabartinis darbas vis lindo ir lindo ...
Ir ką jūs sau galvojat, per šias dvi dienas jau gavau 2 pasiūlymus iš tų vietų, kur esu siuntus ar dabar siunčiau CV, bet siūlė būtent tokias pareigas, kurių aš jau nebenoriu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2011 01 28, 11:54)
O aš šiandien supratau, kad pritraukimas to, apie ką galvoji labiausiai,  tikrai veikia  doh.gif Deja, kai galvoji apie tai, ko nenori, būtent tą ir gauni  doh.gif
Minėjau šioj temoj, kad dabar mano vizualizacijos tikslas yra naujas darbas , konkrečiau, tai noriu darbo toje pačioje srityje , tik aukštesnių pareigų, didesnės savirealizacijos galimybės, didesnės kompetencijos and etc.  blush2.gif
Tai va paskutinį mėnesį niekaip nesugebėdavau susikoncentruoti vizualizacijai, kažkas rodos smegenyse užsiblokuoja ir tiek  verysad.gif O vat mintys apie tai kaip man nepatinka dabartinis darbas vis lindo ir lindo ...
Ir ką jūs sau galvojat, per šias dvi dienas jau gavau 2 pasiūlymus iš tų vietų, kur esu siuntus ar dabar siunčiau CV, bet siūlė būtent tokias pareigas, kurių aš jau nebenoriu  cool.gif

Nieko nuostabaus- juk mūsų negatyvios mintys yra kur kas stipresnės už pozityvias...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 28, 12:30)
Nieko nuostabaus- juk mūsų negatyvios mintys yra kur kas stipresnės už pozityvias...

O kaip nuo jų išsivalyti ? g.gif Man padeda buvimas gamtoje, bet paskutiniu metu sirgo vaikas, tai kaip ir nerasdavau tam laiko doh.gif
Atsakyti
gal kam pravers http://www_koob_ru/simoron/
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2011 01 28, 14:03)
O kaip nuo jų išsivalyti ?  g.gif Man padeda buvimas gamtoje, bet paskutiniu metu sirgo vaikas, tai kaip ir nerasdavau tam laiko  doh.gif

Kartok jėgos žodelius: Meilė yra Šviesa, Meilė apšviečia mane, aš myliu save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 28, 12:30)

g.gif kuo paremtas toks pasisakymas? as manu minciu gausa, emocijos susijusios su tomis mintimis lemia, kurios yra stipresnes... negatyvumas kaip toks savaime vargu ar turi didesne galia.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 01 28, 14:49)
g.gif kuo paremtas toks pasisakymas? as manu minciu gausa, emocijos susijusios su tomis mintimis lemia, kurios yra stipresnes...  negatyvumas kaip toks savaime vargu ar turi didesne galia.

Paremtas skaudžia asmenine patirtimi. ax.gif
Atsakyti
Baisiai nemegstu abstrakciju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 01 28, 21:11)
Baisiai nemegstu abstrakciju  biggrin.gif

Žinai, jei pabandytum pasverti savas emocijas, kai pyksti ir kai džiaugiesi, garantuoju, kad pirmoji lėkštelė svertų daugiau...Mes apskritai nelabai mokam džiaugtis...O va pykti puikiai mokam.
Atsakyti