Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 01 12, 14:49)
Kai jus apie kazka galvojate, ar jums lengva prisiversti apie tai negalvoti? Apskritai ar tai imanoma?  g.gif

Imanoma. As cia nesenai turejau sirdagrauzi del vieno zmogaus. Padejo atsirades kitas rupestis, visai ne sirdies reikalu fronte. Galima sakyti naujos mintys uzpilde praktiskai visa erdve, kuri pries tai buvo uzimta mintimis apie ta zmogu... Viskas kaip ir savaime issisprende. Arba bent jau nuejo i antra plana.biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eupforia: 12 sausio 2011 - 15:30
QUOTE(eupforia @ 2011 01 12, 15:29)
Imanoma. As cia nesenai turejau sirdagrauzi del vieno zmogaus. Padejo atsirades kitas rupestis, visai ne sirdies reikalu fronte. Galima sakyti naujos mintys uzpilde praktiskai visa erdve, kuri pries tai buvo uzimta mintimis apie ta zmogu... Viskas kaip ir savaime issisprende. Arba bent jau nuejo i antra plana.biggrin.gif

Na taip, bet taip susikloste aplinkybes... man tiesiog reikia trupucio laiko. Nera tas sirdagrauzis jau toks baisus pas mane, nesikraustau is proto. Zinau, kad visviena viskas iseis i gera. Dabar rasau tvirtinimus, labai raminamai nuteikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 01 12, 15:36)
Na taip, bet taip susikloste aplinkybes... man tiesiog reikia trupucio laiko. Nera tas sirdagrauzis jau toks baisus pas mane, nesikraustau is proto. Zinau, kad visviena viskas iseis i gera. Dabar rasau tvirtinimus, labai raminamai nuteikia  ax.gif

O, tas tai taip, tikrai geras uzsiemimas, pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 01 12, 16:36)
Na taip, bet taip susikloste aplinkybes... man tiesiog reikia trupucio laiko. Nera tas sirdagrauzis jau toks baisus pas mane, nesikraustau is proto. Zinau, kad visviena viskas iseis i gera. Dabar rasau tvirtinimus, labai raminamai nuteikia  ax.gif

Kita vertus as cia gal per daug sureiksminau tavo situacija blush2.gif .Kol nera to vienintelio ir tikrojo gerai ir tas virtualus bigsmile.gif .Su laiku tikrai viskas issispres .
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 01 12, 14:29)
O jūs nei viena netikite tuo, kad ir žmonės gali keistis? Čia tik mano pamąstymai: jei jis vieną kartą suklydo, nebuvo geras šeimos žmogus, tai nereiškia kad reikia jį nurašyti visam gyvenimui, gal jis jau išmoko savo pamoką.

As ir nesakiau, kad zmones nesikeicia.

QUOTE(eupforia @ 2011 01 12, 14:55)
Jus norite pasakyti, kad vizualizacijos pagalba galima tapti maziau isrankia?

O kodel nenori buti isranki? As manau, kad reikia buti isrankioms, ypac meiles reikaluose. Negi prasidesi su bet kuo biggrin.gif

Dar norejau kazka komentuot del Mirabellos reikalu, bet matau, kad beprasmiska smile.gif Ir cia tikrai nesmerkimas. Tiesiog viskam ateina savas laikas smile.gif

Mirabella, ta pavesine, kuria idejai tai tiesiog fantastiska! dar jeigu ten butu stalelis tik dviems wub.gif

Atsakyti
QUOTE(zemaite @ 2011 01 12, 16:58)
Kita vertus  as cia gal per daug sureiksminau tavo situacija  blush2.gif .Kol nera to vienintelio ir tikrojo gerai ir tas virtualus  bigsmile.gif .Su laiku tikrai viskas issispres .

As pilnai jus suprantu ir zinau kaip viskas is salies atrodo 4u.gif Mokausi pati situaciju nesureiksmint. Mokausi nelaikyt pykcio ir suprast, kad nebutinai viskas pagal mano dudele cia ir dabar... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2011 01 12, 17:28)

Mirabella, ta pavesine, kuria idejai tai tiesiog fantastiska! dar jeigu ten butu stalelis tik dviems wub.gif

Ta pavesine kazkada seniai seniai buvau uzmacius kitoj temoj ir ji man tokia neapsakoma ramybe dvelkia! Daug kur siuloma tureti savo vizualizaciju "oaze", vieta kurioj jautiesi ypac komfortabiliai... Tai tokia pavesine prie juros ir yra tokia vieta ax.gif O keduciu skaicius man patinka, vizualizacijose gali susisodint tiek asmenu kiek patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2011 01 12, 17:28)
As ir nesakiau, kad zmones nesikeicia.
O kodel nenori buti isranki? As manau, kad reikia buti isrankioms, ypac meiles reikaluose. Negi prasidesi su bet kuo biggrin.gif

ta tai suprantu, bet kartais noreciau buti maziau isrankia.... nereiktu po kelis menesius badauti... ax.gif Cia aisku ne i tema... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eupforia: 12 sausio 2011 - 20:54
QUOTE(eupforia @ 2011 01 12, 22:49)
ta tai suprantu, bet kartais noreciau buti maziau isrankia.... nereiktu po kelis menesius badauti... ax.gif Cia aisku ne i tema... smile.gif

Jeigu nori tik tam kartui uzkast, tai tiks ir kas nors paprastesnio kirminiukui nuramint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2011 01 13, 09:51)
Jeigu nori tik tam kartui uzkast, tai tiks ir kas nors paprastesnio kirminiukui nuramint biggrin.gif

Vat butent, kad noriu ne tik tam kartui.... ax.gif Bandau vizualizacijos pagalba pati sau padeti siuo klausimu. Kolkas sekasi sunkiai. Nes tiksliai zinau ko nenoriu, o vis dar niekaip negaliu konkretizuoti kokio zmogaus ir kokiu santykiu noriu... verysad.gif Del to ir pritraukiu daug zmoniu ivairiu, bet nieko konkretaus... nesenai vienoje is knygu perskaiciau, jog tokiu atveju reikia issikelti sau tiksla"noriu zinoti ko noriu". ta ir bandau daryti. Tikiuosi kas nors ims keistis i gera... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eupforia: 13 sausio 2011 - 10:40
Ryt egzas doh.gif Gal yra kokiu pasiulymu kaip efektyviai isimint zinias ir tinkamai nusiteikt ? blush2.gif Stresas baigia pribaigt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 13 sausio 2011 - 10:51
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 01 13, 10:51)
Ryt egzas  doh.gif  Gal yra kokiu pasiulymu kaip efektyviai isimint zinias ir tinkamai nusiteikt ?  blush2.gif Stresas baigia pribaigt  verysad.gif

Tiesiog isivaizduokit, jog jau islaikete egzamina, "apipinkite" sita vaizda geromis emocijomis ir kartokite ikvepiancius teiginius, tarkim "viskas bus gerai" ar kazka panasaus... 4u.gif Lengva patarineti, paciai gali tekti laikyti egza uz kokio menesio, tikiuosi pavyks situos patarimus pritaikyti sau... biggrin.gif
Atsakyti
Na tikiuos, kad viskas taip ir bus - gerai... smile.gif Vakar taip sauniai ramiai buvau nusiteikus po tu tvirtinimu rasymo, o siandien ojej doh.gif
Atsakyti