Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 22, 00:04)
Dievas niekada nuo žmogaus nepasitraukia. Niekada.

aš irgi taip manau.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 22, 00:04)
Dievas niekada nuo žmogaus nepasitraukia. Niekada. Baimę sukelia emocijos.

Koks Dievas? Krikščionių, gnostikų, ar tavo asmeninis?
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 01 21, 23:07)
aš irgi taip manau.

Jis nepasitraukia nuo tos akimirkos, kai buvo sukurtos visų mūsų sielos...Visos vienu metu...
Religijos, siekiančios žmonų įbauginti, primąsto visokių briedų.
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2011 01 22, 00:15)

Dievas yra vienas.
paprasta.
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2011 01 21, 23:15)

Žmogus, užduodantis tokį klausimą, rodo, kaip giliai jis miega...Saldžių sapnų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 01 22, 00:17)
Dievas yra vienas.
paprasta.

Bet kocepcijos religijose Dievo labai skirtingos, tai apie kokį šnekame?

Aš remiuosi krikščionišku Dievu- tai ir paneiginėti ,kad jis nepasitraukia, turėtumėte iš krikčioniškų pozicijų- arba sakyti kad kliedžiu- ir Dievas yra kas kita, tai toks idomus sutverimas kuris davė mums visokių dvasinių žaidimų,kaip vizualizacijos,diagnostikos ir tt. kad liudna nebutų..
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 22, 00:19)
Žmogus, užduodantis tokį klausimą, rodo, kaip giliai jis miega...Saldžių sapnų  4u.gif

Ir dar tokiuose košmaruose..) - pilnai sutinku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dekor: 21 sausio 2011 - 23:27
QUOTE(dekor @ 2011 01 21, 23:25)
Bet kocepcijos  religijose Dievo labai skirtingos, tai apie kokį šnekame?

Aš remiuosi krikščionišku Dievu- tai ir paneiginėti ,kad jis nepasitraukia, turėtumėte iš krikčioniškų pozicijų- arba sakyti kad kliedžiu- ir Dievas yra kas kita, tai toks idomus sutverimas kuris davė mums visokių dvasinių žaidimų,kaip vizualizacijos,diagnostikos ir tt. kad liudna nebutų..

Krikščionys neturi savo Dievo. Gal ir labai to norėtų biggrin.gif
Dievas nėra sutvėrimas.
Ir apskritai- jei moteriai nėra aktualu vizualizacijos, ką ji veikia šioje temoje? Nes pilnatis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 22, 00:27)
Krikščionys neturi savo Dievo. Gal ir labai to norėtų  biggrin.gif

Jei jau išmokai skaityti-tai galima būtų pasimokyti ir adekvačiai suvokti kas gi ten rašoma- atai ka čia dabar parashei?))
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2011 01 21, 23:32)
Jei jau išmokai skaityti-tai galima būtų pasimokyti ir adekvačiai suvokti kas gi ten rašoma- atai ka čia dabar parashei?))

O tu ką? Gal nukeliauk į kačių mylėtojų temą ir parašyk, kad nekenti kačių?
Čia renkasi mąstančios moterys, o ne kartojančios kažkokias dogmas.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 22, 00:36)
O tu ką? Gal nukeliauk į kačių mylėtojų temą ir parašyk, kad nekenti kačių?
Čia renkasi mąstančios moterys, o ne kartojančios kažkokias dogmas.

Aš -ačiu normaliai. Klausiu nes okultizme dievas tai nea asmuo o energija. Taigi šnekam apie skirtingus dalykus-nėr ko apsimetinėti kad apie vieną ir tą patį.
Nesinervuok gi taip-pashnekėti norėjau..- nekliuna man tos katės))
mastančios?- pilnai gali būti- bet kolkas tai niekaip nepasireiškia Tamstoj-kontraargumentuok jei mastanti, prie ko čia tos isterijos?-jos neveiksnios dėja.
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2011 01 21, 23:43)
Aš -ačiu normaliai. Klausiu nes okultizme dievas tai nea asmuo o energija. Taigi šnekam apie skirtingus dalykus-nėr ko apsimetinėti kad apie vieną ir tą patį.
Nesinervuok gi taip-pashnekėti norėjau..- nekliuna man tos katės))
mastančios?- pilnai gali būti- bet kolkas tai niekaip nepasireiškia Tamstoj-kontraargumentuok jei mastanti, prie ko čia tos isterijos?-jos neveiksnios dėja.

Man žodis "okultizmas" neturi neigiamos reikšmės. Juo spekuliuoja religijų atstovai, norintys parodyti, kad yra geresni, teisingesni ir t.t.
Tu, aišku, niekada gyvenime nesvajojai, o prieš miegą būtinai pakontempliuoji kurią nors NT ar ST eilutę. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2011 01 21, 23:53)

Tą ką tu truputį pajutai, tai vadinama nebuties siaubu- kai Dievas beveik visai pasitraukia nuo žmogaus- ir tai ne bausmė paprasčiausiai Jis jau negali buti su žmogumi kuris pats sau Dievas.

netiesa, Dievas niekada nepasitraukia nuo zmogaus. tik pats zmogus gali atsitraukti, atsiriboti nuo jo.
Atsakyti