Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 01 21, 18:37)
Tema apie kurybine (kuriamaja) vizualizacija. Krikscionybes tiesoms ir aiskinimams skirtos kitos temos...
Idomiai atrodytu jeigu nueiciau i taksu myletoju tema  ir imciau aiskinti, kad tai neikam tike sunys. Jie netinka apsaugai( per mazi), ne visi megsta vaikus, bute netinka nes daug loja ir tt. O stai pitbuliai ...pitbuliai man nusviete  prota! Pitbulis visada tave apsaugos betkokiu paros metu. Pitbuliai dievina vaikus ir praktiskai neloja. Pitbuliai neturi "medzioklinio" kraujo, todel lengviau pasiduoda dresurai. Pats Dievas atvede sia veisle i mano gyvenima!!!! Nenoriu pirsti savo nuomones, pagooglinkit, tikrai niekam nepersu, bet pitbuliai nuskaidrino mano gyvenima, isgrynino visa kas tikra...
biggrin.gif

gražiai parašėte thumbup.gif
dėkui už akmenuką 4u.gif ieškosiu, kur čia perkėlus savo postą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2011 01 21, 16:46)
gražiai parašėte  thumbup.gif
dėkui už akmenuką  4u.gif ieškosiu, kur čia perkėlus savo postą  4u.gif

Ne gražume esmė, tiesiog pažvelgiau į viską su šypsena ir lengva ironija wink.gif Akmenukas, ne jums, o apskritai smile.gif
Nuo temos ir pati neretai nukrypstu...
Ivairios naujos teorijos man gyvenime nemažai padėjo, todėl net nesmagu, kai ateina žmonės ir bando įrodyti koks tai blogis. Visi mes turim savo nuomonę, bet kaip jau sakiau, niekas neis i taksų temą ir nerašys apie pitbulius, tai nekultūringa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 01 21, 17:37)
Tema apie kurybine (kuriamaja) vizualizacija. Krikscionybes tiesoms ir aiskinimams skirtos kitos temos...
Idomiai atrodytu jeigu nueiciau i taksu myletoju tema  ir imciau aiskinti, kad tai neikam tike sunys. Jie netinka apsaugai( per mazi), ne visi megsta vaikus, bute netinka nes daug loja ir tt. O stai pitbuliai ...pitbuliai man nusviete  prota! Pitbulis visada tave apsaugos betkokiu paros metu. Pitbuliai dievina vaikus ir praktiskai neloja. Pitbuliai neturi "medzioklinio" kraujo, todel lengviau pasiduoda dresurai. Pats Dievas atvede sia veisle i mano gyvenima!!!! Nenoriu pirsti savo nuomones, pagooglinkit, tikrai niekam nepersu, bet pitbuliai nuskaidrino mano gyvenima, isgrynino visa kas tikra...
biggrin.gif

Orkide, įsiskaitykit į Mirabellos postą, ji teisi, juk tema ne apie krikščionybę, palikit galimybę kiekvienam pačiam atrasti kas jam tinka ir kaip krikščionė gerbkite kitų žmonių pasirinkimus 4u.gif

Mirabella, labai aiškiai paaiškinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 01 21, 16:37)
biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 01 21, 17:37)
biggrin.gif

thumbup.gif
QUOTE(skm @ 2011 01 21, 18:07)
Orkide, įsiskaitykit į Mirabellos postą, ji teisi, juk tema ne apie krikščionybę, palikit galimybę kiekvienam pačiam atrasti kas jam tinka ir kaip krikščionė gerbkite kitų žmonių pasirinkimus  4u.gif

Mirabella, labai aiškiai paaiškinot  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano kuklia nuomone, Orkidės postai labai į temą. Juk ji kalba ne apie krikščionybę, o apie vizualizaciją g.gif Tačiau jei jūs nenorit to skaitytio dėl aiškių priežasčių, nes kažkuria prasme bijot, tai kalbėsimės asmeniškai. Taip gal ir geriau.
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2011 01 21, 18:03)
Mano kuklia nuomone, Orkidės postai labai į temą. Juk ji kalba ne apie krikščionybę, o apie vizualizaciją g.gif  Tačiau jei jūs nenorit to skaitytio dėl aiškių priežasčių, nes kažkuria prasme bijot, tai kalbėsimės asmeniškai. Taip gal ir geriau.

drinks_cheers.gif
atradus sia tema labai susidomejau, pradejau taikyt. Tiesa sakant poveikio greito nesitikejau, nes vizualizuojami daiktai ganetinai dideli ir brangus, taciau tai kas pradejo detis ivare nemazai baimes. Siejau tai su namu nesventinimu ir pan., bet atradus Orkides posta man nusvito akys is kur tie nekviesti sveciai namie. Mergaites, o tos kurios ilgai tai praktikuojat ar ramiai naktim miegat? 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2011 01 21, 18:12)
drinks_cheers.gif
atradus sia tema labai susidomejau, pradejau taikyt. Tiesa sakant poveikio greito nesitikejau, nes vizualizuojami daiktai ganetinai dideli ir brangus, taciau tai kas pradejo detis ivare nemazai baimes. Siejau tai su namu nesventinimu ir pan., bet atradus Orkides posta man nusvito akys is kur tie nekviesti sveciai namie. Mergaites, o tos kurios ilgai tai praktikuojat ar ramiai naktim miegat?  4u.gif  g.gif

Tai gal jūsų mintys nešvarios buvo tai praktikuojant? g.gif
Aš tai miegu puikiai, o dėl ko neturėčiau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 01 21, 18:14)
Tai gal jūsų mintys nešvarios buvo tai praktikuojant? g.gif
Aš tai miegu puikiai, o dėl ko neturėčiau? bigsmile.gif

na mintys pacios graziausios - ramybe seimoj, sveikata, harmonija.. unsure.gif net nzn kokio svarumo jos turi but biggrin.gif

del miego as tikrai be jokiu pasaipu klausiu ar niekam nebuvo nakti kazkokiu nesamoniu atsitikusiu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2011 01 21, 18:03)
Mano kuklia nuomone, Orkidės postai labai į temą. Juk ji kalba ne apie krikščionybę, o apie vizualizaciją g.gif  Tačiau jei jūs nenorit to skaitytio dėl aiškių priežasčių, nes kažkuria prasme bijot, tai kalbėsimės asmeniškai. Taip gal ir geriau.

Ji issake savo nuomone, o diskutuoti tikrai galima tiek kitose temose, tiek asmeniskai.
Sugriauti labai lengva ir tam uztenka keliu minuciu, o sukurti ar pastatyti gali prireikti menesiu ar net metu...
Kalbesiu uz save. As idedu daug pastangu, kad pakelciau savo nuotaika is negatyviu, depresyviu busenu i pozityvia, as "dirbu", kad priimciau zmones tokius, kokie jie yra, as intensyviai ieskau pamatu savo stiprybei ir tvirtybei palaikyti. Ir NENORIU IR NELEISIU, KAD KAZKAS TAI GRIAUTU.
KV man nesikerta su mano asmenine religija. Mano dievas yra LAISVAS IR VISAME KAME. O tema ne apie KRIKSCIONYBE, kuri cia nuolat akcentuojama ir keliama kaip OPOZICIJA KV.
Papildyta:
QUOTE(Karolilna @ 2011 01 21, 18:12)
drinks_cheers.gif
atradus sia tema labai susidomejau, pradejau taikyt. Tiesa sakant poveikio greito nesitikejau, nes vizualizuojami daiktai ganetinai dideli ir brangus, taciau tai kas pradejo detis ivare nemazai baimes. Siejau tai su namu nesventinimu ir pan., bet atradus Orkides posta man nusvito akys is kur tie nekviesti sveciai namie. Mergaites, o tos kurios ilgai tai praktikuojat ar ramiai naktim miegat?  4u.gif  g.gif

Issimiegu nuostabiai, nemazai metu nesu sapnavus jokio kosmaro. Nei pries susidomint KV, nei susidomejus.
KV nenaudoju jokiems tikslams, kurie galetu pakenkti ar daryti itakos kitu zmoniu gyvenimui. Visa, ka taikau sau teikia man ramybes ir tarnauja visu gerovei.
Papildyta:
QUOTE(Karolilna @ 2011 01 21, 18:16)

del miego as tikrai be jokiu pasaipu klausiu ar niekam nebuvo nakti kazkokiu nesamoniu atsitikusiu?  4u.gif

O tau buvo? Ir jei buvo tia kaip tai sietum su KV praktikavimu. Kvieciu pasidalint patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 01 21, 18:25)

O tau buvo? Ir jei  buvo tia kaip tai sietum su KV praktikavimu. Kvieciu pasidalint patirtimi  4u.gif

Karolilna, norėčiau tokiu atveju užduoti tą patį klausimą 4u.gif
Atsakyti
http://www.tavosekme...ygų istraukos/

Pades, renkantis literatura 4u.gif
Atsakyti