Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(Orkide @ 2011 01 20, 03:47)
Aš vėl jus iš temos išmušiu, nesiruošiau veltis į diskusijas,  bet kadangi vis dar pilnatis, leisiu sau dar pasisakyti wink.gif
Ramybės jums.

kvepia fanatizmu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaite @ 2011 01 20, 13:10)
kvepia fanatizmu  unsure.gif

man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nieko nėra baisiau už nemąstančius žmones. Na, šioje temoje tokių būti tiesiog negali smile.gif

Atrodo, rytoj mano vizualizacija, susijusi su statybininku, išsipildys. Šiandien buvo atvažiavęs išsimatuoti...
Sakysit- o kam to reikia? Pamanyk tik- pasisamdei statybininką, užmokėjai, padarė. Bet kam teko gyvenime susidurti su remontais, tos žino, kokia tai loterija...
Atsakyti
QUOTE(Orkide @ 2011 01 20, 03:47)
Dar vieną paklodę prirašiau, gal nepyksit labai smile.gif

Ramybės jums.

tikrai nepyksiu. idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaite @ 2011 01 20, 15:10)
kvepia fanatizmu  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dėl fanatizmo nepykstu, kiekvieną tikrai tikintį krikščionį galima šitaip pavadint ir suprantu, kodėl wink.gif Tiesiog, jeigu aš tikiu, kad saulė yra geltona, aš negaliu tuo pačiu metu taip pat tikėt, kad jinai ir žalia ir mėlyna ir juoda. O jeigu priimsiu tikimybę, kad jinai gali būti ir žalia ir mėlyna, vadinasi mano tikėjimas negilus ir netikras. Krikščionybės doktrina unikali, lyg diena ir naktis lyginant su kitom, todėl mano pozicija ir atrodo vienpusiška ir kraštutinė. Bet savo nuomonės primesti nesistengiu, ne to čia atėjau.
Žuvele, ta pati krikščionybė man atsakė į visus klausimus, ir paguodžia ir palaiko ir patenkina dvasinius poreikius, bet visa tai neateina iškarto, reikia pačiam domėtis, gilintis ir ieškoti, kaip reikia laiko išmokti groti gitara, taip ir tikėjimo – reikia išmokti, ir tas mokslas yra nuolatinis, ryšio gilinimas ir puoselėjimas, o tada tu tikrai pradedi jausti atgalinį ryšį. Sakai lai duoda kokį ženklą...o ar tu bandei PAPRAŠYTI to? smile.gif Paprašyk, ir gausi. Nieko neprarasi. Žinau, kad tikrai ne visiem čia taip įdomu plėstis apie krikščionybę, todėl Zuvele ir pupux, jei jus iš tikrųjų domina atsakymai, parašykit a/ž smile.gif
Mirabella, aš nenoriu pasakyti, kad svajoti ir įsivaizduoti yra negerai. Visi darbai daugiau mažiau gimsta būtent taip. Vaizduotė – mūsų gyvenimo dalis. Menininkas savo kūrinį pirma „pamato“ mintyse, praeitį irgi prisimenam vaizdiniais, skaitydami knygą į įvykius įsijaučiame pasitelkę vaizduotę. Tačiau visai kas kita – pasitelkti techniką, kurios metu mintyse kuriamas vaizdinys, ir sąmoningai pasitelkus minties galias bandoma sukurti, pakeisti ar kontroliuoti realybę. Tai jau – okultizmas, kad ir kaip juokingai tai kai kam gali skambėti. Ar tikrai Dievas leidžia tas duris atidaryti? :)Jis mums suteikė visą informaciją, kas yra gerai, o kas blogai, kuo reikia sekti ir ko saugotis, bet žmogus turi valią pats pasirinkti, ir renkasi. Kartais tai, kas uždrausta, būtent ir traukia labiausiai. Kad „nukals“ nebijau, „nenukals“ ankščiau nei laikas smile.gif Į Dievą atsigręžiau tikrai ne tada, kai pradėjau jaust blogį, buvo laikas, kai labai ieškojau, objektyviai, atsiribojus nuo bet kokios išankstinės nuomonės tyrinėjau įvairius tikėjimus, juos lyginau, buvau taip užsikabinusi, kad atsirado rimtas noras studijuot religijotyrą, ir galutinis rezultatas mane visgi privedė prie krikščionybės. Tai buvo tik kelio pradžia, pasimelsdavau, paskaitinėdavau Bibliją, nežinojau daugybės dalykų, kuriuos žinau dabar, gražioj formoj užkabino mane tas vizualizavimas, dėl gero tikslo, maniau, priemonės gal ir ne taip svarbu, nors iš vidaus kartais kažkas vis pastumdavo pasidomėt, ar tai nieko bloga, bet noras kurtis gražų gyvenimą buvo didesnis, taigi, ne Dievas mane apleido, o aš Jį, aukščiau Jo pastatydama savąjį Aš ir dar buvau įsitikinus, kad viską gaunu iš Jo ir dėkodavau. Kokia Dievo valia mano atžvilgiu nė negalvojau. Visą praktikos laiką, melsdavau, kad Dievas mane vestų ir pataisytų, jei darau ką nors neteisingai, tik dabar suprantu, kad būtent todėl jaučiaus lyg draskoma iš vidaus,iš vienos pusės jaučiau viduje, kad elgiuos teisingai, bet kildavo keistas jausmas, lyg kažkas negerai, laikas nuo laiko vis turėjau sau įrodinėt, kad elgiuosi teisingai, dar ir ženklo paprašydavau ir jį gaudavau, tik dabar jau į visa tai žiūriu iš kito kampo, ne tik Dievas moka stebuklus daryt, ką aiškiai pamačiau. Tik po eilinės maldos atsirado nenugalimas noras pagooglint visa tai ir ta info, kuri nuėmė man rožinius akinius, pati mane surado. Pasigydyt Jis man taip pat padėjo ir labai greitai (suprantu, kad ne visiems aš atrodau labai sveika, bet tiek jau to biggrin.gif). Reikėjo laiko, kad daeitų, kad Dievas man nieko neskolingas, kad ne dėl to jis čia mane patupdė, kad vykdytų mano žemiškus įgeidžius, o dėl to, kad pasiruosčiau gyvenimui PO TO, kad ne Jam reikia, kad įtikėtume, bet mums. Ir tam Jis suteikia visą pagalbą, kas tik ieško ir nori. Dievas dėl mūsų ir taip viską padarė, reikia ir patiems „pajudinti pirštą“.
Skm, ar Dievo valia bausti žmones, ar jo pareiga prisiimti atsakomybę už visų mūsų gyvenimus ir t.t. Galiu į viską atsakyt iš krikščioniškos pozicijos, bet vėl būsiu apšaukta fanatizmu ir brukimu, todėl susilaikysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkide @ 2011 01 21, 03:24)
Visą praktikos laiką, melsdavau, kad Dievas mane vestų ir pataisytų, jei darau ką nors neteisingai, tik dabar suprantu, kad būtent todėl jaučiaus lyg draskoma iš vidaus,iš vienos pusės jaučiau viduje, kad elgiuos teisingai, bet kildavo keistas jausmas, lyg kažkas negerai, laikas nuo laiko vis turėjau sau įrodinėt, kad elgiuosi teisingai, dar ir ženklo paprašydavau ir jį gaudavau

Labai gerai pažįstama unsure.gif
Ir dar klausimuką turiu- o kaip pati žiūrit į afirmacijas- teiginius, tokius kaip "Laiminu save" , Myliu save tokią, kokia esu" ir panašias?
Aš tikrai negalvoju, kad esat nors kiek paplaukusi ar fanatikė, todėl galit sakyti drąsiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 21 sausio 2011 - 08:30
ir kodėl pas mus kitokia nuomonė iškart pavadinama kaip nors, kad ir fanatizmu ir pan. g.gif
Man visai įdomu buvo paskaityt Orkide. Niekur niekada nėra vienos tiesos mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi buvo įdomu paskaityti. Man tuo ir patinka forumas, kad čia gali išsakyti savo nuomonę.
Gal aš dar per jauna, gal nesubrendusi dar, bet krikščionybė vis vien manęs nevilioja. Nesakau, kad esu labai susižavėjusi vizualizacija. Naudoju ją saikingai. Ir netaikau žmonėms. Ir dėl pačios technikos. Tarkim, mes ją naudojame tikslingai, nes žinome apie ją. Bet gi yra daug žmonių, kurie ją naudoja net nežinodami, kad tai kažkokia technika. Juk būna, kad kažko nori ir tiesiog jau prieš save tai matai, užuodi ir pan. Manau, tai priklauso nuo kiekvieno iš mūsų vaizduotės stiprumo.
Kaip tada??? Juk vis vien nevalingai ši technika naudoja? Ar jau tuomet - viskas gerai?

Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2011 01 21, 12:51)
Tarkim, mes ją naudojame tikslingai, nes žinome apie ją. Bet gi yra daug žmonių, kurie ją naudoja net nežinodami, kad tai kažkokia technika. Juk būna, kad kažko nori ir tiesiog jau prieš save tai matai, užuodi ir pan. Manau, tai priklauso nuo kiekvieno iš mūsų vaizduotės stiprumo.
Kaip tada??? Juk vis vien nevalingai ši technika naudoja? Ar jau tuomet - viskas gerai?

Aš vizualizaciją naudoju seniai ir net nežinojau, kad ji taip vadinasi. Tiesiog matydavau rezultatus ir supratau, kad mano mintys turi jėgą.

Vizualizavau vieną statybininką, atvažiavo du ir abu iš veidų panašūs lyg broliai dvyniai. Vakare važiuosiu pažiūrėti, ką gražaus nuveikė. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 21 sausio 2011 - 13:27
QUOTE(Orkide @ 2011 01 21, 03:24)

Dėkui Orkide už postus.. Apie New Age nieko nežinojau, pasiskaitinėjau internetines nuorodas, taip pat keletą straipsnių iš nurodyto buvusiojo New Age atstovo puslapio.. Daug aiškiau viskas..

Bet galbūt aš pati nelabai supratau, tad paklausiu, nejaugi akupunktūra, kaip gydymo būdas, taip pat priskiriama New Age vien dėl to, kad nuo seno Kinijoje žinoma, kokia svarbi teisinga energijos tėkmė kūne, ir kokia svarbi Yin ir Yang pusiausvyra? Turiu omenyje tai, kad gydant akupunktūra, juk taip pat dirbama su energija.. Tad jeigu priskiriama gydymas akupunktūra New Age, tai kaip tada įsprausti tokį požiūrį į laiko ribą - New Age susiformavo visai neseniai lyginant su akupunktūros mokslu?
p.s. atsiprašau temos autorės, jeigu klausimas netinkamas šioje temoje smile.gif
Atsakyti
Tema apie kurybine (kuriamaja) vizualizacija. Krikscionybes tiesoms ir aiskinimams skirtos kitos temos...
Idomiai atrodytu jeigu nueiciau i taksu myletoju tema ir imciau aiskinti, kad tai neikam tike sunys. Jie netinka apsaugai( per mazi), ne visi megsta vaikus, bute netinka nes daug loja ir tt. O stai pitbuliai ...pitbuliai man nusviete prota! Pitbulis visada tave apsaugos betkokiu paros metu. Pitbuliai dievina vaikus ir praktiskai neloja. Pitbuliai neturi "medzioklinio" kraujo, todel lengviau pasiduoda dresurai. Pats Dievas atvede sia veisle i mano gyvenima!!!! Nenoriu pirsti savo nuomones, pagooglinkit, tikrai niekam nepersu, bet pitbuliai nuskaidrino mano gyvenima, isgrynino visa kas tikra...

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 21 sausio 2011 - 16:38