Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *48 Namučiai...

QUOTE(Pajauta @ 2011 01 12, 13:45)
T.p Labai patiko, įdomi, informatyvi "Vaikantis vėją".Žinoma malonumas gali būti mažesnis ją skaitant jei tau visiškai nežinomos ten minimos asmenybės.
va vieną recenziją imesiu, bendram vaizdeliui susidaryti.
http://www.bernardin...ntis-veja/42744

Ačiū už straipsnelį. Perskaičiau ir man pasirodė, kad turėtų būti labai panaši į Zweigo "Vakarykštis pasaulis. Europiečio atsiminimai", nebent rašymo stilius kitoks.
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 12, 16:15)
Registras temoje su vis dar Remarko "Dangus neturi išrinktųjų". Vakar skaičiau toliau ir nežinau, ką daryt. nekabina ji manęs  blush2.gif  Ar yra dar ją skaičiusių?

Man patiko, norėčiau dar kartą perskaityti. O ir nestora visai. Gal tikrai tau netinkama nuotaika šiai knygai. Išvis Remarko tik "Naktis Lisabonoje" nelabai patiko, truputį dirbtina ji man pasirodė.

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 01 12, 17:37)
• Erich Maria Remarque „Gyvybės kibiršktis“[/color]

Labai gera knyga.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 01 12, 19:43)

Man patiko, norėčiau dar kartą perskaityti. O ir nestora visai. Gal tikrai tau netinkama nuotaika šiai knygai. Išvis Remarko tik "Naktis Lisabonoje" nelabai patiko, truputį dirbtina ji man pasirodė.
Labai gera knyga.

Kai eina kalba Remarko knygas, ir as vis pagalvoju kurios man patiko labiausiai. Pacios paciausios butu "Laikas gyventi ir laikas mirti" ir "Juodasis obeliskas" wub.gif
Atsakyti

Katilina suknyga.lt užmačiau, kad esi perskaičiusi George Sand "Indiana". Kaip tau ji?
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 12, 15:15)
Ir panos, rimtai, gėda tom, kas dar nėra buvę KM  blink.gif

O kokia čia gėda? blink.gif
biggrin.gif
šiaip tai mano svajonė sudalyvauti, bet Vilnius labai toli- taigi reikia pasirūpinti ir transporto priemone, ir kur apsistoti ir svarbiausia, reikia pinigėlių turėti cool.gif būčiau kokia studentė, tai man ir bet kokios sąlygos tiktų, o kai jau su vaikais................ rolleyes.gif
šiaip mane eilinį kartą sunervina, kad mūsų mieste niekas nevyksta doh.gif vis Vilnius, Vilnius, užtat LT ir yra toks nemažas atotrūkis tarp miestų blush2.gif

Labas dienas, registruojuos su Anuomet ir dabar, kurią ką tik pabaigiau, atsiliepimą vėliau parašysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 12 sausio 2011 - 19:23
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 12, 20:13)
Katilina suknyga.lt užmačiau, kad esi perskaičiusi George Sand "Indiana". Kaip tau ji?

Labai seniai skaičiau, bet tikrai prisimenu, kad per daug nesužavėjo. Palyginus su kita Sand knyga ("Mažoji Fadetė"), kuri visiškai nepatiko, ši man buvo įdomesnė. Nesu Sand gerbėja. smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

ačiū už naują temą wub.gif

aš registruojuosi su user posted image

labai labai patinka smile.gif (bent jau kol kas)

QUOTE(Nerinha @ 2011 01 12, 16:10)
Siandien nepatingejau ir nusistumiau su maze i knygyna. Musu kuklus pirkinukas:
user posted image

skaičiau šitą - labai šilta, jauki, prasminga, man patiko ir įstrigo smile.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 01 12, 16:16)
Labai tau AČIŪ 4u.gif

O ši jos knyga, berods viena iš paskutiniųjų jos išleistų, aš praeitais metais ją gavau anglų kalba. smile.gif

2. Ohran Pamuk 'Nekaltybės muziejus'

Noriu ir Picoult naujos ir Pamuko šios knygos blush2.gif

QUOTE(Papugele @ 2011 01 12, 17:35)
Nebuvau materialiai nusiteikusi biggrin.gif
O siaip tai akcijos R. Gary knygoms, H. Marakumi, A. Min, Karalienes serijos knygoms, Sokanciu zuvu trobelei(12lt tik smile.gif) ir daug dar kam.

šitą aš irgi jau senokai mačiau Vagoj prie akcijinių, varčiau, ir galvojau, imti, ar ne unsure.gif o skaičiusių šią kokie būtų atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
Trututu,spėkit,kas ryt eina "Pavojingos meilės" pasiimt rolleyes.gif clap.gif
Atsakyti

Pagaliau suvedžiau visas savo asmeninės bibliotekos knygas, pavargau biggrin.gif Pasirodo ne taip jau ir daug tų knygų turiu biggrin.gif palyginus su kitomis biggrin.gif Yra dar ir mamos sukaupta biblioteka namie, bet jos turbūt nesuvedinėsiu, užsiknisiu tai darydama, nes knygų pas ją labai daug. Tebūnie šį kartą apsiribosiu tik grynai savąja rolleyes.gif

Ir dar, atlikau gerą darbą, susklijavau knygą, kurios vis niekaip nesuklijuodavau jau daug metų ax.gif Taigi šiandien pagaliau ji buvo sutvarkyta ir dabar vėl yra visa graži wub.gif Šaunuolė aš, balionas man už tai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 12 sausio 2011 - 19:50
QUOTE(Stikliukas @ 2011 01 12, 19:22)
šiaip tai mano svajonė sudalyvauti, bet Vilnius labai toli- taigi reikia pasirūpinti ir transporto priemone, ir kur apsistoti ir svarbiausia, reikia pinigėlių turėti cool.gif būčiau kokia studentė, tai man ir bet kokios sąlygos tiktų, o kai jau su vaikais................ rolleyes.gif
šiaip mane eilinį kartą sunervina, kad mūsų mieste niekas nevyksta doh.gif vis Vilnius, Vilnius, užtat LT ir yra toks nemažas atotrūkis tarp miestų blush2.gif

Praeitas metais net buvo suorganizuotas autobusas iš Klaipėdos, kuris anksti ryte nuvežė ir vėlai vakare parvežė visus. Visą dieną buvo galima būti mugėje. Taip, kad labai norint, netrukdo nei vaikai, nei nakvynė, nei atstumas ax.gif Nebent pinigai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 12 sausio 2011 - 19:59
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 12, 19:59)
Praeitas metais net buvo suorganizuotas autobusas iš Klaipėdos, kuris anksti ryte nuvežė ir vėlai vakare parvežė visus. Visą dieną buvo galima būti mugėje. Taip, kad labai norint, netrukdo nei vaikai, nei nakvynė, nei atstumas  ax.gif Nebent pinigai  ax.gif

ot tataigis doh.gif kad būčiau žinojusi bigsmile.gif doh.gif o kur čia taip buvo, nežinojau.... doh.gif
p.s pinigėliai šiais laikais opus reikalas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 12 sausio 2011 - 20:07
Stikliukas, dabar tiksliai nepamenu, bet buvau radusi skelbimą "vežame į knygų mugę" tom ir tom dienom. nenustebsiu, jei ir šiemet bus organizuojama, reiks pasižiūrėt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 12, 20:10)
Stikliukas, dabar tiksliai nepamenu, bet buvau radusi skelbimą "vežame į knygų mugę" tom ir tom dienom. nenustebsiu, jei ir šiemet bus organizuojama, reiks pasižiūrėt.  mirksiukas.gif

mano rankos surištos blush2.gif aš juk pati dar maitinu, o su autobusu netįsiu juk vaiko, kur apsinakvot blush2.gif beje, ar tik ne dirbamas tas savaitgalis? man ligoninėj reiks būti blush2.gif verysad.gif
na, bet svajonė lieka svajone vistiek ax.gif kada nors išsipildys ax.gif juokas juokais, bet 2003 m aš sudalyvavau vienoj fainoj knygų mugėj Stockholme, o iki Vilniaus nesugebu nuvažiuot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 12 sausio 2011 - 20:14