Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *48 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 20, 17:55)
Aš pastebėjau, kad dabar didžioji dalis atsiliepimų į blogą patenka thumbup.gif , ačiū tau didelis  už tą darbą 4u.gif
Bet pati turėjau omeny, kad buvo juk tą knygą skaičiusių ir anksčiau, nei tas blogas tvarkingai pildytis pradėjo mirksiukas.gif

* 4u.gif na, kol darbais neapsikrovusi, tai sudedu mirksiukas.gif
**taip ir supratau mirksiukas.gif

kaip nujausdama nuėjau šiandien į biblioteką. Pavarvinau seilę į knygas ir išėjau su nemokamai dalijamu žurnalu.
o grįžusi namo ir pasitikrinusi paštą pamačiau, kad atėjo seniai rezervuota knyga, tai ryt vėl eisiu ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 20, 18:24)
adžani,  supratau, kad nedrąsu buvo tau jį pakalbinti  smile.gif

Visiškai teisingai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 01 20, 11:42)
Fairyland, kokiu niku ten esi?

As tai tuo paciu kaip ir cia 4u.gif Kvieskit mane draugaut, kai turesiu daugiau draugu mazu lentynas greiciau tvarkyt pradesiu biggrin.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 20, 17:16)
Skaičiau ją studijų laikais, anglų kalba. Patiko. Turiu taip pat ir lietuvių kalba nusipirkus, tik dar neskaičiau. Ir filmą mačiau. Į knygoje nagrinėjamą temą aš labai jautriai reaguoju, todėl ir skaitant ją bei žiūrint filmą bulbuliavau tiesiog nuo emocijų.

tikiuosi ir man patiks smile.gif

QUOTE(Fairyland @ 2011 01 20, 17:32)
As tai tuo paciu kaip ir cia 4u.gif Kvieskit mane draugaut, kai turesiu daugiau draugu mazu lentynas greiciau tvarkyt pradesiu biggrin.gif  ax.gif  blush2.gif

pakviečiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2011 01 20, 13:07)
Kingo "Naminiu gyvuneliu kapines" ir William Peter Blatty "Egzorcistas". Vat po to tikrai buvo baisus visko blush2.gif
O siaip smalsu kokia knyga ir kitoms skaitytojoms buvo pati baisiausia? blush2.gif  4u.gif

pirmaja skaiciau, bet kad baisu butu ko, tai nepasakyciau, turbut viska fantastikai suverciau g.gif O antraja butu idomu paskaityt, niekada nebuvau i ja atkreipus demesio g.gif
man po tokiu knygu, kaip ,,Chirurgas" paskui maniakai aplink vaidenasi, bijau patamsiai ir kieman iseit tongue.gif

o taip tai perskaiciau Albertas Kamiu ,,Svetimas". Patiko ir istorija, ir rasymo stilius, nors galvojau, kad skaitysis sunkiai, bet pagrindinis veikejas tai ne. Kaip ten apie tokius sakoma, ,,saltas, kaip belgas". Man jis be jokiu jausmu ir emociju pasirode, toks tuscias.

Dabar jau Sofi Oksanen ,,Valymas" ipusejau. Traukia ji mane nuo pirmu puslapiu. rolleyes.gif
Atsakyti

Dovanoju tris vaikiškas knygeles, jei norit, sakykit, ryt eisiu miestan, galėčiau ir išsiųst kaip tik. Na, o jei jum nereikės, mestelsiu į bendrą parduodamų knygų temą.

Dovanoju va šias knygeles:
Guanos pasakojimai
Romanas Elė
Tetulės Mosopės paslaptis

QUOTE(Stikliukas @ 2011 01 20, 17:30)
nežinau, ar yra mėgėjų tokios muzikos, bet užtikau tokį muzikos gabaliuką Mario Basanov feat. Jazzu  thumbup.gif negaliu atsiklausyt, o video man toks superinis wub.gif
Viena mano mylimiausių ir klausomiausių dainų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 01 20, 18:27)
sveikos.
Kingo ,,Švytėjimas'' ir pobaisė dar buvo S. Smith ,,Griuvėsiai''  unsure.gif

Kingo "Svytejimas" irgi prie baisesniu, o apie antraja nieko nesu girdejus, reik pasidomet bigsmile.gif
Atsakyti
Dori, http://www.bookdepository.co.uk/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marakeš: 20 sausio 2011 - 17:59
QUOTE(Vessta @ 2011 01 20, 17:45)
pirmaja skaiciau, bet kad baisu butu ko, tai nepasakyciau, turbut viska fantastikai suverciau g.gif O antraja butu idomu paskaityt, niekada nebuvau i ja atkreipus demesio g.gif
man po tokiu knygu, kaip ,,Chirurgas" paskui maniakai aplink vaidenasi, bijau patamsiai ir kieman iseit tongue.gif

o taip tai perskaiciau Albertas Kamiu ,,Svetimas". Patiko ir istorija, ir rasymo stilius, nors galvojau, kad skaitysis sunkiai, bet pagrindinis veikejas tai ne. Kaip ten apie tokius sakoma, ,,saltas, kaip belgas". Man jis be jokiu jausmu ir emociju pasirode, toks tuscias.

Apie baisiąsias knygas smile.gif "Ergzocisto" pavadinimu esu mačiusi filmą, gal net ir ne vieną. Tikiu, kad ir tokią knygą skaityti man būtų baisu unsure.gif "Naminių gyvūnėlių kapinės" filmą irgi pamenu šiek tiek iš vaikystės, knygos nesu skaičiausi.
O va tokios kaip "Chirurgas" tai manęs visai negąsdina. Tik žiūrėti ekranizaciją būtų sunkiau (nes negaliu žiūrėti į kruvinus mėsinėjimo vaizdelius doh.gif ).
Knygose/filmuose mane gąsdina ir šiurpina ne realūs dalykai, o nepaaiškinamos paslaptys, mistika, visokia velniava cool.gif biggrin.gif Visa tai, kas susiję su Šėtonu ir jam artimais dalykais.

Na va džiugu, kas "Svetimas" tau daugmaž patiko thumbup.gif , kaip ir numanėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 20, 16:26)
Fati, turiu tau klausimą. Noriu nusipirkt kelias angliškas knygas, bet amazon.com nesiunčia į LT nors tu ką  doh.gif  Kur dar galėčiau rast? Tu vistiek gi dažniau perki angliškas knygas

Amerikiečiai nesiunčia į Lietuvą, šitą ir aš žinau. Galima bandyt amazon.co.uk. o šiaip man patogiausiai užsakinėti per Roto knygyną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 20, 19:03)
O va tokios kaip "Chirurgas" tai manęs visai negąsdina. Tik žiūrėti ekranizaciją būtų sunkiau (nes negaliu žiūrėti į kruvinus mėsinėjimo vaizdelius doh.gif ).
Knygose/filmuose mane gąsdina ir šiurpina ne realūs dalykai, o nepaaiškinamos paslaptys, mistika, visokia velniava cool.gif  biggrin.gif Visa tai, kas susiję su Šėtonu ir jam artimais dalykais.

manęs mėsinėjimai ekrane nelabai gąsdina. tokie kaip saw jokių jausmų nesukelia schmoll.gif užtat krūpteliu nuo visokių šmėklų ir pan biggrin.gif mano minėtoje knygoje Griuvėsiai tiek kraujo, tiek mistikos sočiai... labai man ta knyga patiko wub.gif nors ir baisi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 20, 18:03)
Knygose/filmuose mane gąsdina ir šiurpina ne realūs dalykai, o nepaaiškinamos paslaptys, mistika, visokia velniava cool.gif  biggrin.gif Visa tai, kas susiję su Šėtonu ir jam artimais dalykais.

Na va džiugu, kas "Svetimas" tau daugmaž patiko thumbup.gif , kaip ir numanėm smile.gif

mane, tai atvirksciai ax.gif

pataiket tiesiai i desimtuka mirksiukas.gif
Atsakyti