Labas
Pasirodau, kad jau gyva

Ačiū visoms už gerus žodžius
Šįkart skaitau vienu metu dvi knygas -
Elizabeth Kostova "Istorikė" bei
Claire Goll "Vaikantis vėją".
Galiu pasakyti, kad "Istorikė" man baisiausia pastaraisiais metais skaityta knyga

Joje perteikta tokia nuotaika, kad brrr.... , pasijuntu kaip siaubo filme. Būtent tokio pobūdžio baisumai man baisūs, matyt, sugebu labai įsijausti į tokias istorijas. Jei gyvenčiau viena, naktį tikrai negalėčiau šios knygos skaityti. O kaip istorija ši knyga parašyta labai įdomiai, patraukliai, skaitosi labai greitai. Tik tiek, kad visgi jos skaitymą normuoju.
O "Vaikantis vėją" irgi patinka.
Katilina klausė, ar verta ją skaityti, pasakysiu, tikrai verta. Tiesa, nesu tikra, kad patiktų kiekvienai, bet katilinai, manau, turėtų patikti. Aš pati ją skaitydama jaučiu savo išprusimo spragas, bet skaityti vistiek įdomu. Kad ir ne kiekvienas minimas to laikmečio atstovas girdėtas ar žinomas, tai nors kas kelintas

Knygoje pakankamai daug įdomių faktų, detalių, užtektinai memuarų autorės šmaikštumo.
QUOTE(Masako @ 2011 01 20, 08:53)
labryt,
Skaitanti, Gegyte, aciu uz nuorodas - su malonumu perskaitiau jusu pasisakymus apie
Stora sasiuvini. Baigiau vakar. Sutinku su Skaitancia del to, kad si knyga butu buvus gera ir be slykstyniu (be kai kuriu tai tikrai. Pvz., tas visu jau apsneketas
epizodas su sunimi). Tiesa pasakius, nezinau net ka ir pasakytl. As pasimetus. Liudna, gluminanti, graudinanti, stipri, ziauri, kraupi, idomi knyga. Ir nesu tikra, ar viska taip jau supratau
Aš tą knygą skaičiau viena iš pirmesnių, ir atsiliepimą kažkokį apie ją tikrai rašiau. Tik buvo tai pakankamai seniai. Pamenu, dar mano paminėtas pakeiksnotas
tas epizodas su šuniu buvo diskusijas iššaukęs. Bet juk tikrai ne visi atsliepimai nuo pat pradžių į blogą buvo keliami (gal dabar stropiau). Aš pati atsiliepimų apie knygas per google arba SM per paiešką ieškau.
QUOTE(Stikliukas @ 2011 01 20, 10:42)
Labs
galynėjuosi su gripu- trečia para su 39,3 , šiąnakt mažiau

ne knygos galvoj
Vargšelė

Sveikatos tau