Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *48 Namučiai...

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 12, 16:55)
Jei kuri kartais artimiausiu metu būsit Vagoj gal galit man paimti šią knygą? 4u.gif Būčiau labai labai dėkinga 4u.gif

šita jau seniai Vagoje prie akcijinių, aš pamenu ją vasara pirkau smile.gif
Atsakyti
Dauguma Remarko knygų taip liūdnai baigiasi,bet aš jį mėgstu smile.gif Nors pirmos knygos "Gema" nesugebėjau pabaigt rolleyes.gif
Aš tai vis dar negaliu atsigaut po"Kristinos...",gyvenu dar anuos laikuos...nieko neskaitau unsure.gif

Labai norėčiau Knygų mugėj apsilankyt...Jums,vilnietėms,tai gerai.Pernai dar ir bilietuką buvau laimėjus smile.gif

Turiu gavus KK 30 proc.nuolaidos,bet tik vienos knygos noriu,apie aktorę Mironaitę,tai net ir nežinau ką daryt g.gif Gal geriau už tuos pinigus 'Silva rerum"nusipirkt g.gif
Atsakyti

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 01 12, 17:59)
O aš vis dar jos neturiu ir neradau... Sėdžiu savo mažuliuky miestuky ir iki Klp nenusigaunu niekaip. O jei nusigaunu, tai tos knygos nerandu doh.gif Žodžiu, pasaka be galo. Todėl padėkit jei kas galit man ją pagaliau įsigyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 12 sausio 2011 - 18:03
niu, mb iš biblės užsakymą parnšė.
Kelionė į IRaną - ar tas autorius nedalyvavo pirmajame Akvariume? g.gif
Higgins Clark Kol tavo akys jos nemato
Kalifo rūmai
Velnio skylė (neprašiau, neįsivaizduoju, apie ką")
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 01 12, 16:56)
Na kiek man teko skaityti, tai didžiausias kol kas melancholikas tai Pamuk smile.gif (bent man). Aš irgi jo 'Nekaltybės muziejų' po truputį skaitau, vieną dieną ir pabaigsiu. O gal pasikeis nuotaika ir užsimanysiu tokio pobūdžio knygų  g.gif

Man Pamukas kol kas irgi nenuginčijamas melancholijos kūriniuose lyderis drinks_cheers.gif Na dar rūpi perskaityti Kazuo Ishiguro "Neleisk man išeiti", bet labai abejoju, ar ši knyga Pamuko melancholijas perneš biggrin.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 01 12, 18:06)
Kelionė į IRaną - ar tas autorius nedalyvavo pirmajame Akvariume?  g.gif

O kodėl taip galvoji?
Atsakyti

user posted image

Julia Stuart „Perigoro piršlys“

Labai patiko knyga. Netrūko joje nei šmaikštumo, nei jausmingumo, nei įdomių istorijos vingių. Knyga labai gyvenimiška, apie žmonių santykius, meilės paieškas mažame Prancūzijos miestelyje. Sužavėjo mane keista kirpėjo, vėliau tapusio piršliu asmenybė, pilies gyventojos kūrybingumas, pasakojant įvairiausias nepaprastai įdomias išgalvotas istorijas apie kiekvieną pilyje esantį daiktą, žavėjo kirpėjo-piršlio draugystė su miestelio kepėju ir jų žvejybinės išvykos, rungtyniaujant tarpusavyje kas pagamins skanesnį patiekalą šiai jų iškylai. Nepaprastas buvo ir kiekvienas piršlio suorganizuotas aklasis pasimatymas savo klientams. Kiekvienas miestelio gyventojas ypatingas ir išskirtinis, su tik jam būdingais bruožais, įpročiais ir pričiūdais. Visą laiką skaitydama knygą šypsojausi, labai skanus ir šmaikštus jumoras, nepaprastai lengvai užkabinantis juoko stygeles. Iš paskutinio knygos sakinio tai iš vis balsu nusijuokiau. Tikrai labai smagi knyga. Bent jau man ji tokia tikrai pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 01 12, 18:01)
Dauguma Remarko knygų taip liūdnai baigiasi,bet aš jį mėgstu smile.gif Nors pirmos knygos "Gema" nesugebėjau pabaigt rolleyes.gif

Man lygiai tas pats - visos skaitytos Remarko knygos patiko (tarp jų ir "Dangus neturi išrinktųjų"), o "Gemos" nebaigiau ax.gif
Ir KM nesu buvus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 01 12, 18:59)

Taip , vasara buvo, o paskui rudeni akcija pasibaige ir iki siol stovejo brangia kaina. Kaip ir knyga "Raudonoji Azalija". O dabar vel akcija.

SS, jei dar bus penktadieni situ knygu, galesiu nupirkti. mirksiukas.gif Rytoj negaliu nueit unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(Papugele @ 2011 01 12, 18:22)
SS, jei dar bus penktadieni situ knygu, galesiu nupirkti.  mirksiukas.gif Rytoj negaliu nueit unsure.gif
Ok, tada penktadienį pažiūrėk ir parašysi man kas ir kaip, buvo ar nebe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 12, 18:06)
Kelionė į IRaną - ar tas autorius nedalyvavo pirmajame Akvariume?  g.gif

Taip, dalyvavo, jis žymus fotografas yra ax.gif

Atsakyti

Visgi gėris tas suknyga.lt biggrin.gif Galima ir savo atsiliepimus apie knygas į užrašus susimest ir ramiai sau sėdėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 12, 18:34)
Taip, dalyvavo, jis žymus fotografas yra  ax.gif

niu, pamenu, kad fotografas MArius dalyvavo, tik pavardės nežinojau.
Atsakyti