Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *48 Namučiai...

QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 18, 12:52)
Labas dienas.. Nekenčiu mokinių  rolleyes.gif

lotuliukas.gif

man pats idealiausias meetinis variantas - 3- 4 zmones rolleyes.gif Tikrai intymiau ir "issamiau" iseina pabendraut smile.gif

Ingenai, Stikliuk, laikykites unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 18, 12:58)
biggrin.gif Stiprybės aistuliaa mirksiukas.gif Pati tas praktikas praėjau 4u.gif Baigsis jos vieną dieną, tikrai baigsis mirksiukas.gif biggrin.gif

drinks_cheers.gif Mes vieną kartą ir dviese su daite meet'inomės biggrin.gif Ir buvo tikrai smagu biggrin.gif

Ačiū.. Man tokia neviltis, iki 2 nakties sėdėjau dariau jiems užduotis, galvojau kas čia būtų įdomiau.. Galvojat jiems kažkas įdomu? Pramoga čia jiems, kad mokytojos nėra - bandeles valgo, savais reikalais vaikšto doh.gif praktiškas visas 3 pamokas prasėdėjom ir nieko neveikėm, būčiau nors knygą turėjus paskaičius doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 01 18, 13:07)
man pats idealiausias meetinis variantas - 3- 4 zmones rolleyes.gif Tikrai intymiau ir "issamiau" iseina pabendraut smile.gif

Tiesa, nes iš esmės per šį meet ir išėjo man praktiškai tik su 3-4 pabendrauti smile.gif
Atsakyti
aš iš Kauno, bet daabr neateičiau į susitikimą - epidemija , stengiamės minimaliai eiti į susibūrimus, nes jau nuo Naujų metų vaikai vienas po kito sirgo...
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 18, 11:39)
Adžani šiandien iškeliauja pas tave, pati žinai kas mirksiukas.gif biggrin.gif

Ačiū labai. thumbup.gif
Atsakyti
http://kauno.diena.l...nsportas-326919

et, greičiau skelbtų programą ir sąrašus wub.gif P. Dini knygą turiu - gal irgi autografą gausiu ax.gif
Atsakyti
muminuk, jau programos yra ir svečių sąrašas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 18, 13:15)
muminuk, jau programos yra ir svečių sąrašas  4u.gif

aciuks.gif
mačiau, kad viena iš mūsų norėtų mugėje savanoriuati - ar taip ir bus?. ax.gif aš norėčiau, bet padėtis neleidžia... et, būčiau studenčiokė ar šiaip laisva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 18, 13:17)
aciuks.gif
mačiau, kad viena iš mūsų norėtų mugėje savanoriuati - ar taip ir bus?.  ax.gif aš norėčiau, bet padėtis neleidžia... et, būčiau studenčiokė ar šiaip laisva wub.gif

Aš noriu biggrin.gif Parašiau jiems mailą, laukiu atsakymo. Man tik problema su nakvyne būtų, kur nakvot 4 paras, bet jei priims, sugalvosiu, ką nors, vistiek reikėtų ten būt nuo ryto iki vakaro bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 18 sausio 2011 - 13:32
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 18, 13:31)
Aš noriu  biggrin.gif  Parašiau jiems mailą, laukiu atsakymo. Man tik problema su nakvyne būtų, kur nakvot 4 paras, bet jei priims, sugalvosiu, ką nors, vistiek reikėtų ten būt nuo ryto iki vakaro  bigsmile.gif

VPU viešbutis gana pigus, blogiausiu atveju - ar 25, ar 35 litai para. jis Vivulskio g., netoli konarskio gėliū turgelio. tiesioginis troleibusas iki Litexpo važiuoja. bent jau važiuodavo.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 18, 14:34)
VPU viešbutis gana pigus, blogiausiu atveju - ar 25, ar 35 litai para. jis Vivulskio g., netoli konarskio gėliū turgelio. tiesioginis troleibusas iki Litexpo važiuoja. bent jau važiuodavo.

O tas viešbutis nėra labai baisus? blush2.gif
Atsakyti
muminuk, baik tik, už tokias sumas jau geriau knygų daugiau nusipirksiu biggrin.gif
Beje, šiemet su KK kortelėm įėjimas į KM vėl tik 7lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 01 18, 15:03)
O tas viešbutis nėra labai baisus?  blush2.gif

Pobaisis. Bet ismiegoti tiks.
Atsakyti