Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *48 Namučiai...

QUOTE(daite @ 2011 01 16, 01:19)
Nebūk apžora.  biggrin.gif (juokauju) Tikrai viso nereikia.  mirksiukas.gif

Man vel uzejo toks periodas kai noriu tik pirkti ir pirkti knygas. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 16 sausio 2011 - 00:28
QUOTE(adžani @ 2011 01 16, 00:28)
Man vel uzejo toks periodas kai noriu tik pirkti  ir pirkti knygas. doh.gif

O kada skaitysi? biggrin.gif
Kita vertus, jei jau seniai nori ir gali sau leisti - pirk, jei abejoji, reiškia apsieisi. mirksiukas.gif Kas iš manęs domina, pasakysiu, ar verta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 16 sausio 2011 - 00:33
QUOTE(adžani @ 2011 01 16, 00:18)
Simpatija. bigsmile.gif

Žinok pradžioj ir aš taip maniau biggrin.gif Bet kad ne grieko vertas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 15, 23:10)
Aš vištų višta, kaip man atrodė, kad Paasilinna yra moteris  doh.gif

Oi prajuokinai tu mane lotuliukas.gif juk jo vardas tai visai ne moteriškas (Arto) lotuliukas.gif
Va aš ant Evelyn Waugh pagalvojau, kad čia moteris, nes vardas tai jau tikrai ne vyriškas lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagaliau kitą savaitę gausiu "Sala po vandenynu" doh.gif ir biški apsiraminsiu su pirkimais,nes ,žiūriu,per daug blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas

Linksmai jūs čia gyvenat biggrin.gif
O aš vakar pasipildžiau biblioteką thumbup.gif MB mama atidavė Virginia Woolf "Ponia Delovėj" ir Amos Oz "Mano Michaelis". O Vagoj įsigijau Gustave Flaubert "Ponia Bovari", Burrhus Frederic Skinner "Antrasis Voldenas" ir Chiew-Siah Tei "Šokančių žuvų trobelė" thumbup.gif Dar kelias pačiupinėjau, paglosčiau, bet palikau kitam kartui biggrin.gif
Atsakyti
dalis mano parduodamų. kainos labai derinamos, jei kam ko reik smile.gif
Atsakyti
oj, mergos, su tom knygom... pati prisiprasiau doh.gif dabar visko reikia cool.gif
Papildyta:
Ingenai, tu is dalies teisi - nesu ta sentimentali romantike, kaip tai tradiciskai suprantama.... blush2.gif todel ir mastau, ar nebus per daug man toj knygoj "sviesaus grozio". g.gif Man patinkanti romantika tai tokia per niuria melancholijos prizme biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 16 sausio 2011 - 11:16
Labas rytas smile.gif atrodo taip seniai čia buvau (va ką reiškia vieną dieną neprisijungti prie SM) laugh.gif ir dar dvi dienas nebuvau knygos atsivertusi net.. g.gif

Labai gražos (AgnĖ.** citatos iš knygos, ypač apie vaikus ta smile.gif

marakeš, ar radai man „Tūlą“? blush2.gif

fati, atnešk man knygutę šiandien blush2.gif

ylksi, geros sesijos 4u.gif

--------------
Kiek čia mūsų besimeetinančių šiandien bus? Reikia man albumėlyje foto pažiūrėti, nes gėda, nieko nepažįstu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 sausio 2011 - 11:16
sveikos biggrin.gif
perskaičiau Diujo gal tik dvidešimt puslapių šiandien.. Laukia sunki savaitė, tai paskaitysiu gal tik kitą savaitgalį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 16, 11:15)

Kiek čia mūsų besimeetinančių šiandien bus? Reikia man albumėlyje foto pažiūrėti, nes gėda, nieko nepažįstu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gegytė bus smile.gif

Galiu parduoti:
Aš, Mata Hari
Paštas
Mėlynoji dama
Atsakyti
gal kas turi ir noretum man paskolinti stora sasiuvini? blush2.gif

Marakes, mane domina Ievos dukros ir Misterijos. Ar patiko tau tos knygos, idomu skaityt? Ulickajos Kukockio kazusas tai man buvo superine knyga, noreciau ir daugiau ka tos autores paskaityt bigsmile.gif
Atsakyti