Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *48 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 15, 14:17)
Labas 4u.gif
Esu buvusi, o ką? Kainos bei asortimentas toks, koks nurodytas jų psl.:
http://www.baltoslankos.lt/index.php

Tiesiog idomu butu suzinoti ar tikrai ten brokuotos ar kaip nors kitaip pazeistos knygos yra stipriai nukainuotos blush2.gif

QUOTE(amber123 @ 2011 01 15, 15:10)
Sveikutes  bigsmile.gif nzn kodel kitom nepatinka antra Imperatores orchidejos dalis, bet man tokia pat idomi kaip ir pirmoji beveik..  biggrin.gif tikrai nenusivyliau..bet nebaigiau dar smile.gif

Nu va kiek zmoniu, tiek nuomoniu g.gif . Beje man irgi ji pasirode kur kas silpnesne uz pirmaja, pasigedau antroje knygoje intrigu, atviresniu pasakojimu ir kaip Ingenas minejo meiles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 01 15, 16:15)
eliss[/b], saunus pirkiniai bigsmile.gif
beje, ar esi macius filma Somewhere in Time (1980)? Kazkodel siandien pagalvojau, kad tau turbut patiktu.. rolleyes.gif

kad nelabai ,turbūt g.gif reiks pažiūrėt
ėė...mačiau visgi,pažiūrėjau youtubėj,geras filmas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 15 sausio 2011 - 16:51
QUOTE(Masako @ 2011 01 15, 16:15)
Gaila, Fati, kad esu skaicius Bridzita - tikrai is taves nupirkciau biggrin.gif
Inirtingai mastau, ar man reikia obuoliu seklu skonio mastau.gif
skaiciau visu jusu pasisakymus apie sia knyga ir niekaip nenusprendziu, ar patiktu ji man.... g.gif  g.gif  g.gif

Aš Bridžitos antrą dalį iš Fati mielai perpirkčiau. Bet kad pinigo nelabai yra unsure.gif
Pirmą tai jau turiu. Tai knygos, kurias skaityčiau (ir skaitysiu) antrąkart.
O va dėl "Obuolių sėklų skonio" patikimo Masako, tai visgi aš drįstu abejoti g.gif Manau, kad tokią knygą skaitantis žmogus turi būti šiek tiek romantiškas ir sentimentalus. Masako, kiek iš tavo knyginio skonio sprendžiu, turbūt čia ne apie tave? g.gif Beje, ar esi skaičiusi Harris knygas ("Penki ketvirčiai apelsino" ir "Gervuogių vynas")? Vat šioji savo nuotaika turi į jas panašumo (ypatingai į "Gervuogių vyną").

QUOTE(Nerinha @ 2011 01 15, 16:17)
Tiesiog idomu butu suzinoti ar tikrai ten brokuotos ar kaip nors kitaip pazeistos knygos yra stipriai nukainuotos  blush2.gif

Ten kaip knygų sandėlys. Didžiausios krūvos naujų knygų, kurios paskui keliauja į parduotuves. Yra keletas nukainotų defektuotų knygelių, bet tikrai labai mažas jų pasirinkimas. Pati iš defektuotų sau nieko nesu radusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 15 sausio 2011 - 16:50
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 15, 17:49)
Ten kaip knygų sandėlys. Didžiausios krūvos naujų knygų, kurios paskui keliauja į parduotuves. Yra keletas nukainotų defektuotų knygelių, bet tikrai labai mažas jų pasirinkimas. Pati iš defektuotų sau nieko nesu radusi.

As noriu uzsisakyti is ju knygas gal negausiu kokiu brokuotu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 01 15, 16:53)
As noriu uzsisakyti is ju knygas gal negausiu kokiu brokuotu? blink.gif

Tai žinoma, ne mirksiukas.gif Juk tos knygos, kurios parduodamos internete nurodytomis kainomis, yra absoliučiai naujos.
O tos kitos, nekondicinės, sumestos į kažkokią dėžę ir jų kaina jau visai kita. Bet, kaip jau minėjau, tarp tų nekondicinių man pačiai pasirodė nieko gero nerasta.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 15, 17:56)
Tai žinoma, ne mirksiukas.gif  Juk tos knygos, kurios parduodamos internete nurodytomis kainomis, yra absoliučiai naujos.
O tos kitos, nekondicinės, sumestos į kažkokią dėžę ir jų kaina jau visai kita. Bet, kaip jau minėjau, tarp tų nekondicinių man pačiai pasirodė nieko gero nerasta.

Aisku,taip noriu ka nors nusipirkt,o pinigu labai gaila. doh.gif
Atsakyti

QUOTE(eliss @ 2011 01 15, 14:06)
Šiandien nusipirkau štai ką:
"Vanduo drambliams"
"Mano pusseserė Reičel"
"Tūkstantis saulių skaisčių" biggrin.gif
Liuks pirkiniai bigsmile.gif Su kuo ir sveikinu 4u.gif
Atsakyti
dėkui smile.gif
"Tūkstantis saulių.." labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 15, 15:49)
Aš Bridžitos antrą dalį iš Fati mielai perpirkčiau. Bet kad pinigo nelabai yra unsure.gif
Pirmą tai jau turiu. Tai knygos, kurias skaityčiau (ir skaitysiu) antrąkart.

Aš irgi mielai jas pasilaikyčiau, nes tikrai labai nuotaikingos ir esu skaičius du kartus, bet ir dar kartą su malonumu perskaityčiau. Pas mane didžiausia bėda vietos trūkumas. Jau tėvai sakė, kad mes lauk, nes jau pasisukti nėr kur unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš tarp egzaminų užėjau paskaityti, kokias knygas skaitote, kokie komentarai. Kaip pavydžiu, kad tokias knygas skaitote:)
Aš tai skaitau tik studijoms reikalingas knygas, kaip Bulotaitės "Narkotikai ir narkomanija", ( nebloga knyga, kaip mokslinio stiliaus).
Ir seniai pradėjau skaityti Grišmano "Brolija", nepabaigiau, kaip išlaikysiu paskutinį egzaminą, pabaigsiu skaityti, šiap nelabai man patinka ši knyga, tikėjausi, kažko įdomaus:) Gal pabaiga bus intriguojanti. Reiks per atostogų savaitę perskaityti kelias knygas:)
Dar knygynuose apsilankau, kartais pigių romanų nusiperku, bet nepradėjau, jų skaityti, perskaitau naujas knygųsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2011 01 15, 21:07)
Ir seniai pradėjau skaityti Grišmano "Brolija", nepabaigiau, kaip išlaikysiu paskutinį egzaminą, pabaigsiu skaityti, šiap nelabai man patinka  ši knyga, tikėjausi, kažko įdomaus:) Gal pabaiga bus intriguojanti. Reiks per atostogų savaitę perskaityti kelias knygas:)

"Brolija" man viena iš mažiau patikusių Grišamo knygų. Nežinau, kurioj vietoj skaitai, bet man šiek tiek įdomiau pasidarė, kai apie pretendentą paaiškėjo vienas įdomus faktas.
Atsakyti
Labas pupkiai,
ryt nelabai galiu verysad.gif Šiandien visą dieną pravažinėjau,nieko nesimokiau,o trečiadienį ultrasuperduper sunkus egzas,tai reikia mokytis.

Gal galit dar priminti myto detales? biggrin.gif
Gal pavyks trumpas atlėkti atiduoti knygas
Atsakyti