Gal kuri is kaunieciu gyvenat ar dirbat netoli Pramonės pr.16 Knygų turgaus ? Labai man ten vienos knygos reikia

Ahoj
Užbaigiau pagaliau Remarko "Dangus neturi išrinktųjų", dabar imsiu mūsų Nobel'ę "Amo sūpuoklės"

Užbaigiau pagaliau Remarko "Dangus neturi išrinktųjų", dabar imsiu mūsų Nobel'ę "Amo sūpuoklės"

Sveikos
. Skaitymui laiko maziau, nes nuo vakar maze serga
dabar kankinsiuos, kol iki knygos pabaigos dasikasiu
Nuosirdziai prasom
pritariu visoms skaiciusioms ir paciai, jog tikrai gera ir smaiksti knyga. Teko ir man ne karta prunkstelti

QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 13, 21:34)
Susimaišiau beskaitydama, ir visai ne apie tą knygą brūkštelėjau
Kažkaip išskaičiau, kad apie Irène Némirovsky" Prancūziška siuita" klausi
Beje, knyga liko taip ir neužbaigta... Kodėl, sužinosite knygos gale perskaitę trumpą pačios autorės istoriją.

Kažkaip išskaičiau, kad apie Irène Némirovsky" Prancūziška siuita" klausi
Beje, knyga liko taip ir neužbaigta... Kodėl, sužinosite knygos gale perskaitę trumpą pačios autorės istoriją.
dabar kankinsiuos, kol iki knygos pabaigos dasikasiu

QUOTE(adžani @ 2011 01 14, 09:51)
O aš pasigirsių ką gavau dovanų nuo Nerinhos ačiū tau labai.Ir už tiek gražių skirtukų.

Nuosirdziai prasom

QUOTE(muminukas @ 2011 01 14, 10:27)
labas rytas 
vakar vakare pradėjau T. Shah KALIFO RŪMAI. kai skaičiau CINAMONO MIESTAS, maniau, kad išlepusi vakarietė, nelabai žino, ko nori. skaitydama antrą knygą su tomis pačiomis marokietiškomis aktualijomis supratau, kad nė velnio ji neišlepusi - taip ir yra
smagiai parašyta knyga, maloniai nuteikia, pora kartų net užsijuokiau - teko aiškintis

vakar vakare pradėjau T. Shah KALIFO RŪMAI. kai skaičiau CINAMONO MIESTAS, maniau, kad išlepusi vakarietė, nelabai žino, ko nori. skaitydama antrą knygą su tomis pačiomis marokietiškomis aktualijomis supratau, kad nė velnio ji neišlepusi - taip ir yra

smagiai parašyta knyga, maloniai nuteikia, pora kartų net užsijuokiau - teko aiškintis

pritariu visoms skaiciusioms ir paciai, jog tikrai gera ir smaiksti knyga. Teko ir man ne karta prunkstelti

QUOTE(linamog @ 2011 01 14, 09:18)
Ateinu su perskaityta Khaled Hosseini "Tūkstantis saulių skaisčių".
na reiks ir man nusipirkt šią knygą,žiūriu visoms patiko

QUOTE(eliss @ 2011 01 14, 13:25)
na reiks ir man nusipirkt šią knygą,žiūriu visoms patiko
Kur dabar jai nuolaida,ar ne Maximoj 

kad ar nesibaige jau akcija maximoj

Įsivaizduojat, kokią gerą idėją kai kas sugalvojo. Išleido receptų knygą, bet ne bet kokią, o iš žymių klasikos knygų, receptai, kurie buvo paminėti tose knygose

a wonderful spread of literary recipes accompanied by a delicious collection of insightful essays. Each featured meal - from Madame Bovary's wedding feast, to Mrs Ransay's famous boeuf en daube - has been set down in recipe form as authentically as possible so you can duplicate them at home. Includes recipes from Tolstoy, Charlotte Bronte, Bellow, Hemingway, Woolf, Chopin, Wharton, Dickens and more.

a wonderful spread of literary recipes accompanied by a delicious collection of insightful essays. Each featured meal - from Madame Bovary's wedding feast, to Mrs Ransay's famous boeuf en daube - has been set down in recipe form as authentically as possible so you can duplicate them at home. Includes recipes from Tolstoy, Charlotte Bronte, Bellow, Hemingway, Woolf, Chopin, Wharton, Dickens and more.
kaip noriu į Maroką
ir įdomu skaityti, ir nesinori taip greitai perskaityti... jau pagooglinau, T. Shah vis dėlto remontai pavyko

QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 14, 09:41)
Tuomet visgi skolinsiuosi šįkart
Abejones nugalėjo tavo pasakymas, kad lengvai ir greitai skaitoma

tikrai taip. labai lengvai ir greitai skaitosi

Sveikos,
Na man Kalifo rūmai tikrai nepaliko kažkokio įspūdingo įspūdžio... toli gražu. Kaip keista, kad kažkas ją šitaip giria
na bet dėl skonio nesiginčijama.
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 14, 10:41)
Laba
Abejones nugalėjo tavo pasakymas, kad lengvai ir greitai skaitoma
Man "Kalifo rūmai" pasirodė nepalyginamai geresnė ir įdomesnė nei "Cinamono miestas". Pirmąją ir skaičiau "Kalifo rūmai", ir tai knyga, kurią, matyt, pati galėčiau

Man "Kalifo rūmai" pasirodė nepalyginamai geresnė ir įdomesnė nei "Cinamono miestas". Pirmąją ir skaičiau "Kalifo rūmai", ir tai knyga, kurią, matyt, pati galėčiau
Na man Kalifo rūmai tikrai nepaliko kažkokio įspūdingo įspūdžio... toli gražu. Kaip keista, kad kažkas ją šitaip giria

Perskaičiau "Pavojingą meilę" 

"Bado žaidynės" patiko labiau
Turbūt dėl to,kad buvo aprašyta nauja nematyta idėja.O dabar buvo įdomu,bet ne ant tiek.Nors visvien vieną dalį taip beveik nekvepavau 
"Bado žaidynėse" stipru buvo tos pačios žaidynės,o šitoj knygoj-pabaiga
Ta prasme,baigėsi taip,kad dabar laukiu nesulaukiu kitos knygos 
Aij,ir dar jaučiu,kad mane pradeda nervinti ta Ketnė.Neapsisprendėlė,niekaip nesupranta,kurį myli labiau
Tai dėl vieno žudosi,tai dėl kito...
Bet,šiaip patiko,smagiai susiskaitė ir pravėdino galvą prieš egzą

"Bado žaidynės" patiko labiau

"Bado žaidynėse" stipru buvo tos pačios žaidynės,o šitoj knygoj-pabaiga

Aij,ir dar jaučiu,kad mane pradeda nervinti ta Ketnė.Neapsisprendėlė,niekaip nesupranta,kurį myli labiau

Bet,šiaip patiko,smagiai susiskaitė ir pravėdino galvą prieš egzą

O man "Kalifo rūmai" paliko gerą įspūdį, labai labai smagi knyga, liuks atsipalaidavau ją skaitydama ir juokiaus ne vienoj vietoj

QUOTE(Tibė @ 2011 01 14, 15:16)
Perskaičiau "Pavojingą meilę"