Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *48 Namučiai...

Gal kuri is kaunieciu gyvenat ar dirbat netoli Pramonės pr.16 Knygų turgaus ? Labai man ten vienos knygos reikia blush2.gif
Atsakyti
Ahoj 4u.gif

Užbaigiau pagaliau Remarko "Dangus neturi išrinktųjų", dabar imsiu mūsų Nobel'ę "Amo sūpuoklės" thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif . Skaitymui laiko maziau, nes nuo vakar maze serga verysad.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 13, 21:34)
Susimaišiau beskaitydama, ir visai ne apie tą knygą brūkštelėjau blush2.gif
Kažkaip išskaičiau, kad apie Irène Némirovsky" Prancūziška siuita" klausi
Beje, knyga liko taip ir neužbaigta... Kodėl, sužinosite knygos gale perskaitę trumpą pačios autorės istoriją.

dabar kankinsiuos, kol iki knygos pabaigos dasikasiu lotuliukas.gif
QUOTE(adžani @ 2011 01 14, 09:51)
O aš pasigirsių ką gavau dovanų nuo Nerinhos ačiū tau labai.Ir už tiek gražių skirtukų.  thumbup.gif

Nuosirdziai prasom mirksiukas.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 01 14, 10:27)
labas rytas smile.gif

vakar vakare pradėjau T. Shah KALIFO RŪMAI. kai skaičiau CINAMONO MIESTAS, maniau, kad išlepusi vakarietė, nelabai žino, ko nori. skaitydama antrą knygą su tomis pačiomis marokietiškomis aktualijomis supratau, kad nė velnio ji neišlepusi - taip ir yra  biggrin.gif
smagiai parašyta knyga, maloniai nuteikia, pora kartų net užsijuokiau - teko aiškintis  biggrin.gif

pritariu visoms skaiciusioms ir paciai, jog tikrai gera ir smaiksti knyga. Teko ir man ne karta prunkstelti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 01 14, 09:18)
Ateinu su perskaityta Khaled Hosseini "Tūkstantis saulių skaisčių".

na reiks ir man nusipirkt šią knygą,žiūriu visoms patiko smile.gif Kur dabar jai nuolaida,ar ne Maximoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 01 14, 13:25)
na reiks ir man nusipirkt šią knygą,žiūriu visoms patiko smile.gif Kur dabar jai nuolaida,ar ne Maximoj g.gif

kad ar nesibaige jau akcija maximoj g.gif
Atsakyti
Įsivaizduojat, kokią gerą idėją kai kas sugalvojo. Išleido receptų knygą, bet ne bet kokią, o iš žymių klasikos knygų, receptai, kurie buvo paminėti tose knygose biggrin.gif
user posted image

a wonderful spread of literary recipes accompanied by a delicious collection of insightful essays. Each featured meal - from Madame Bovary's wedding feast, to Mrs Ransay's famous boeuf en daube - has been set down in recipe form as authentically as possible so you can duplicate them at home. Includes recipes from Tolstoy, Charlotte Bronte, Bellow, Hemingway, Woolf, Chopin, Wharton, Dickens and more.
Atsakyti
kaip noriu į Maroką cray.gif ir įdomu skaityti, ir nesinori taip greitai perskaityti... jau pagooglinau, T. Shah vis dėlto remontai pavyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 14, 09:41)
Tuomet visgi skolinsiuosi šįkart blush2.gif 4u.gif  Abejones nugalėjo tavo pasakymas, kad lengvai ir greitai skaitoma smile.gif

tikrai taip. labai lengvai ir greitai skaitosi smile.gif čia tau ne Julio Cortazar knygos rolleyes.gif
Atsakyti
Griebkit, kas dar neturit "Magas" tik 9lt biggrin.gif
http://www.sena.lt/g...hn-magas/126810
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 14, 10:41)
Laba 4u.gif
Tuomet visgi skolinsiuosi šįkart blush2.gif 4u.gif  Abejones nugalėjo tavo pasakymas, kad lengvai ir greitai skaitoma smile.gif
Man "Kalifo rūmai" pasirodė nepalyginamai geresnė ir įdomesnė nei "Cinamono miestas". Pirmąją ir skaičiau "Kalifo rūmai", ir tai knyga, kurią, matyt, pati  galėčiau

Na man „Kalifo rūmai“ tikrai nepaliko kažkokio įspūdingo įspūdžio... toli gražu. Kaip keista, kad kažkas ją šitaip giria unsure.gif na bet dėl skonio nesiginčijama.
Atsakyti
Perskaičiau "Pavojingą meilę" hihihi.gif
user posted image

"Bado žaidynės" patiko labiau g.gif Turbūt dėl to,kad buvo aprašyta nauja nematyta idėja.O dabar buvo įdomu,bet ne ant tiek.Nors visvien vieną dalį taip beveik nekvepavau hihihi.gif
"Bado žaidynėse" stipru buvo tos pačios žaidynės,o šitoj knygoj-pabaiga biggrin.gif Ta prasme,baigėsi taip,kad dabar laukiu nesulaukiu kitos knygos biggrin.gif
Aij,ir dar jaučiu,kad mane pradeda nervinti ta Ketnė.Neapsisprendėlė,niekaip nesupranta,kurį myli labiau rolleyes.gif Tai dėl vieno žudosi,tai dėl kito... rolleyes.gif
Bet,šiaip patiko,smagiai susiskaitė ir pravėdino galvą prieš egzą biggrin.gif
Atsakyti

O man "Kalifo rūmai" paliko gerą įspūdį, labai labai smagi knyga, liuks atsipalaidavau ją skaitydama ir juokiaus ne vienoj vietoj biggrin.gif Ir pats rašymo stilius labai malonus akiai biggrin.gif ir smegenų neapkraunantis biggrin.gif Žodžiu, gera knyga ir taškas cool.gif

QUOTE(Tibė @ 2011 01 14, 15:16)
Perskaičiau "Pavojingą meilę" hihihi.gif
blink.gif Pavarei tu čia, tik pasiėmei ir bac jau perskaitei blink.gif Aš Kabulo knygininko dar nė vieno puslapėlio neatsiverčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 14 sausio 2011 - 15:20