Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *48 Namučiai...

QUOTE(Dorifore @ 2011 01 13, 20:29)
Ateinu pasirodyt  :

Na ir rankas turi. Ir sugalvota įdomiai,gražiai padaryta.Patinka man tokios su aptraukta oda.Atrodo kaip antikvatinės.
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2011 01 13, 18:52)
Na ir rankas turi. Ir sugalvota įdomiai,gražiai padaryta.Patinka man tokios su aptraukta oda.Atrodo kaip antikvatinės.

Aš ir bandžiau daryt tokią antikvarinę. Ji yra ir kietais viršeliais, vartosi kaip tikra knyga. Vėliau pabandysiu pati sendinti lapus tuščius, kad būtų galima rašyti į jas.
Užtat atradau būdą kur panaudoti mano senas rusiškas knygas, kurių neskaitysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 13 sausio 2011 - 19:01
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 01 13, 16:21)

na tavo minima knyga bando įrodinėti siono vienuolyno, tamplierių, iliuminatorių ir masonų 'tikėjimą' ir idėjas. Beja, ji ne kartą irgi minima šioje knygoje. Net gi Dan Brown knyga 'Da vinčio kodas' ir kaip jis neturėdamas pašaukimo ir supratimo tapo rašytoju, beja, knygoje yra pateikiama labai daug pavyzdžių, ką jis iškraipė ir apšmeižė. Dėl to dauguma buvo pasipiktinę šia Brown knyga.

Butent del siu priezasciu ir imiausi sios knygos, nes smalsu buvo del ko tiek daug cia triuksmo ir teismu...Nutariau taip: kaip radau - taip ir paliksiu blush2.gif

QUOTE(Stikliukas @ 2011 01 13, 17:42)

O čia mano atsiliepimas

Istorinių knygų mėgėjoms tikrai rekomenduoju 4u.gif

Tikrai matosi, jog knyga paliko savo pedsaka smile.gif . Geras atsiliepimas thumbup.gif
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 13, 19:29)
Ateinu pasirodyt  biggrin.gif Šiandien pabandžiau padaryt knygą,

Vau, kaip grazu. Bet tamsta ir auksaranke thumbup.gif

QUOTE(Stikliukas @ 2011 01 13, 19:44)

Dabar registruojuosi su šita 4u.gif
user posted image

Uztikau ir as ja, sudomino kurinio tema. Turiu skaudzios patirties sia tema, tad nutariau paskaityti(sirgo ir mire mam, taip pat ir mociute)
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 01 13, 18:16)
oi gerai, kad busi, thumbup.gif  as tau tavo knygute atnesiu 4u.gif

žinok,dar nesidžiaug,bo aš pati nežinau ar būsiu biggrin.gif Šeštadienį parašysiu

QUOTE(_Only_ @ 2011 01 13, 18:35)
Labas vakaras  4u.gif
labai lauksiu atsiliepimo, "Bado žaidynės" patiko, bet šią pirkti gaila pinigėlių, nebent pasiskolinti  blush2.gif

aij,aš už 20 lt susiveikiau irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 01 13, 19:16)
žinok,dar nesidžiaug,bo aš pati nežinau ar būsiu biggrin.gif Šeštadienį parašysiu

ok.gif

Dorifore, tu buvai ikelus foruman auskariukus ir su ilga grandinele knygute, nu tikrai visos gi matem ir gyrem mirksiukas.gif
ir sita knyga labai grazi, senove kvepia man wub.gif
Atsakyti
Jerome K. Jerome "Kaip mes rašėme romaną"
Keturi anglų džentelmenai nusprendžia sujungti savo jėgas ir kartu parašyti romaną, sudedant į jį visas savo žinias ir patirtį, tokį gerą, kad "skaitytojai turėtų jį iš anksto užsisakyti", nes kas gi nenorės sužinoti, ką sako keturi be galo protingi vyrai. Diena iš dienos jie susitikinėja, bandydami nuspręsti ir ginčydamiesi, apie ką tas romanas ir koks pagrindinis veikėjas turėtų būti. Bet vietoj to, kad imtų ir pradėtų rašyti, jie vieni kitiems pasakoja įvairiausias tų svarstymų metu prisimintas istorijas. Kai kurios iš jų liūdnos, kai kurios rimtos, bet didžioji dalis labai juokingos. Visa knyga pilna gero angliško humoro, patys paprasčiausi įvykiai aprašyti labai taikliai ir su lengva ironija, todėl juokas dažniausiai ėmė ne iš situacijų ir romane sutiktų žmonių, bet iš jų aprašymo. Labai patiko.

Po to ilgai stovėjau prie savo lentynų, paskui dar ilgiau žiūrėjau į savo knygų sąrašą, tikėdamasi, kad koks pavadinimas užkabins akį, kol galiausiai atėjo geniali mintis- pirmiausia perskaitysiu visas šiais metais pirktas knygas. Iškart palengvėjo, kai pasirinkimas sumažėjo iki aštuonių. smile.gif Tai pradėjau Katherine Neville "Užburtas ratas", bet kol kas nuomonės neturiu, nes perskaičiau visai nedaug.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 13, 18:29)
Ateinu pasirodyt  biggrin.gif Šiandien pabandžiau padaryt knygą, nebe papuošalus, o didesnę jau knygelę, visai kitu būdu nei darydavau anksčiau. Ne geriausias variantas, bet bandyt gi reik  ax.gif  Knygelė aptraukta oda, lapai iš senovinės knygos, pageltę nuo prabėgusių metų  biggrin.gif

thumbup.gif

Užbėgau trumpam, durnai su sloga jaučiuosi, nenoriu įsisirgt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 13, 19:45)
lotuliukas.gif amber savo stiliui kaip visad. Ačiū  biggrin.gif  4u.gif

Em.. daba man toks klausimas pasistojo.. a koks tas mano stilius? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 13, 18:29)
Ateinu pasirodyt  biggrin.gif Šiandien pabandžiau padaryt knygą, nebe papuošalus

Dorifore, labai gražu bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Pajauta @ 2011 01 13, 18:44)
Ingėnai , tai  aš tau paskolinsiu "Šešėlių žmones"

Pajauta, ačiū, tikrai labai norėsiu pasiskolinti ją 4u.gif Bet ... per sekančius mytus blush2.gif Šįkart dar nenešk man jos blush2.gif, perdaug kitų knygų skolinimuisi esu prisiprašiusi.

Pradėjau skaityti Dorota Terakowska "Lėliukė" . Labai įdomu bigsmile.gif thumbup.gif

Atsakyti
Ingėnai, nesikuklink, imk viską , ką duoda biggrin.gif Juk paskui iki kito meeto laiko turėsi tongue.gif Beje, ar tavo panelė jau buvo teatre? bigsmile.gif

Aš vakar neiškenčiau, prie Remarko pasiėmiau kitą knygą skaityt, V. Woolf "Savas kambarys". Skaitysiu skirsniais ją, labai patinka kolkas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 13, 19:58)
Ingėnai, nesikuklink, imk viską , ką duoda  biggrin.gif Juk paskui iki kito meeto laiko turėsi  tongue.gif Beje, ar tavo panelė jau buvo teatre?  bigsmile.gif

Na žinai gi mane, aš labai kuklli biggrin.gif
Važiuosiu į mytą su didžiausiu maišu (berods 13 knygų vešiuosi). Grįšiu su vos vo mažesniu - lyg ir 10 knygų parsivežimui suskaičiavau (6 skolintos, 2 grąžinamos, 2 keičiamos/perkamos).

Aha, viename spektaklyje jau buvo. O į kitą eis 01.29 d.
Atsakyti
Ingėnai, nieko nerašysi apie "Prancūzišką romaną"? Nu nors trumpai, jei tingi, labai norėčiau nors vienos nuomonės. smile.gif
Atsakyti