Niu va ,ir as kaip tikra meska ,is po ziemos krutintis pradedu-jau kartais su savo dvarnianinu norisi pakaukti,kaip pavasario pasiilgau. OOOOOO kaip laukiu,nors magnolija mane dziugina-lapeliai jau islindo ir vienas didelis pumpuras skleidzias

patikslinu -nuluzus magnolijos sakute,kur ant palanges pamerkta

Sakiau jau siemet nieko nekeisu ,nepersodinsiu......taigi kaipgis ,o teks,nes nuslinkes sniegas nuo stogo parmete viena mano magnoliju ant sono,is rododendro kazink kas ar bus,tuo paciu isluzo ir silauogiu plantacija

Teks rugsciamegius kiton vieton nest,o ju vietoj kad ir prieskonyna perkelt.zodziu vel rausimes
Papildyta:
QUOTE(Rutele_S @ 2011 01 18, 20:51)
Ir sakot nurinkti akmenukus geriau, palikt tik mulcia? na gal...Nors pjovimui zoles netrukdo
nenurink,mano giliu isitikinimu

grazu ir zymiai graziau nei vien mulcas,dar gali ta minti atkartoti kitoj vietoj
Ar daret kas namuose pakeltas lysves?
Apskrita,i gal kas norit padiskutuot apie senanauja sodininkystes rusi,kaiaugalai auga ne giliai dirvoij, o jos pavirsiu gerai pamulciuoti?
As pernai velena,surinkta tvarkant gelyno krastus,saknim i virsu sumeciau po gyvatvores krumais-patikekit kokio " skanumo" ten rudeniop zeme buvo

Pasiteisino cesnakai po vaiskrumiais( kenkeju praktiskai nebuvo)
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2011 01 27, 00:12)
QUOTE(Mamce @ 2011 01 26, 12:01)

Buvom nutarusios, kad plepesių čia nereklamuojam.
prasom nesmurtauti,taip ir matos, kad rankeles niezti,zemes darbu saukias