Įkraunama...
Įkraunama...

Grįžimas į darbą po motinystės atostogų

QUOTE(@KIMIRK@ @ 2011 02 15, 09:37)
tai tas ir yra,kad netures is ko ismoket.jei stoju i birza ar ka gausiu?kuria diena iseiti is darbo,ta pacia ar kita?ir kada i birza?
RESTRUKTURIZACIJA?-kas tai? ar tai reiskisa.kad petras perleis antanui ir imone toliau kazkada sekmingai veiks?-kiek ji galiilgai uztrukti?|

Pertvarkymas – tai juridinio asmens formos pakeitimas. Reorganizavimas - juridinio asmens pabaiga, be likvidavimo procedūros.. Restruktūrizavimas - procedūra, kurios metu įmonei, turinčiai laikinų finansinių sunkumų ir nenutraukusiai ūkinės komercinės veiklos, sudaromos sąlygos išsaugoti ir plėtoti veiklą, sumokėti skolas, atkurti mokumą ir išvengti bankroto. Bankrotas – procedūra, tinkanti nemokiai įmonei, siekiančiai užbaigti savo veiklą be dar didesnių nuostolių. Likvidavimas – juridinio asmens pabaiga, kai jo teisės nėra perleidžiamos tretiems asmenims.
Restrukturizavimu galima būtų išvengta priverstinio įmonės likvidavimo arba netgi bankroto. Taciau Restrukturizaciaj gali ir nepavykti.
Atsakyti
Merginos, patarkit prasau 4u.gif
Vaikams suejo du metai, darbdavys nenori kad grizciau i darba (as ir nenoriu ten grizti) Atleisti kaip ir negali, kaip geriau iseiti is to darbo kad tai butu man naudingiau blush2.gif ? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2011 02 21, 23:37)
Vaikams suejo du metai, darbdavys nenori kad grizciau i darba (as ir nenoriu ten grizti) Atleisti kaip ir negali, kaip geriau iseiti is to darbo kad tai butu man naudingiau blush2.gif ? Aciu 4u.gif

Kodėl negali atleisti? Gali - šalių susitarimu.
Atsakyti
O pas mane tokia situacija - turiu nebloga pasiulyma, galvoju nutraukt Motinystes atostogas ir pradet dirbt (vaikui 1,2 metuko), taciau pagalvojau, o kas jei netiksiu ir po bandomojo atleis?

Ar galiu padirbus grizt i Motinystes atostogas???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kritulka: 22 vasario 2011 - 10:43
QUOTE(Kritulka @ 2011 02 22, 11:43)
O pas mane tokia situacija - turiu nebloga pasiulyma, galvoju nutraukt Motinystes atostogas ir pradet dirbt (vaikui 1,2 metuko), taciau pagalvojau, o kas jei netiksiu ir po bandomojo atleis?

galit,jus darbdavis isleis toliau i VPA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 22 vasario 2011 - 11:01
QUOTE(Kritulka @ 2011 02 22, 10:43)

Tai jeigu jūs ketinat eit dirbti į naują darbovietę, tai nieko nutraukti jums nereikia. Senam darbe būsit atostogose, o naujam dirbsit.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2011 02 21, 23:37)

Tarkites kad atleistu šalių susitarimu ir gausite iseitine kompensacija.
Atsakyti
Sveiki.Ir aš su klausimu.....
Prieš vaiko priežiūros atostogas dirbau dvejose darbovietėse.Vaikui jau greitai sueis dveji metukai.Žadu grįžti į pagrindinę darbovietę,o į antraeilę kaip ir nebeturiu kur grįžti .Ar galima viename darbe dirbti,o kitame pratęsti vaiko priežiūros atostogas iki 3 metų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukė @ 2011 02 22, 15:10)
Prieš vaiko priežiūros atostogas dirbau dvejose darbovietėse.Vaikui jau greitai sueis dveji metukai.Žadu grįžti į pagrindinę darbovietę,o į antraeilę kaip ir nebeturiu kur grįžti .Ar galima viename darbe dirbti,o kitame pratęsti vaiko priežiūros atostogas iki 3 metų?  4u.gif

taip galit padaryti.
Atsakyti
QUOTE(mylimukė @ 2011 02 22, 14:10)
Prieš vaiko priežiūros atostogas dirbau dvejose darbovietėse.Vaikui jau greitai sueis dveji metukai.Žadu grįžti į pagrindinę darbovietę,o į antraeilę kaip ir nebeturiu kur grįžti .Ar galima viename darbe dirbti,o kitame pratęsti vaiko priežiūros atostogas iki 3 metų?  4u.gif

Žiūrint dėl kokios priežasties nebeturit kur grįžt - jei tiesiog jūsų nebenori priimt, tai galit prasitęst, o jei pačios darbovietės nebėra (pvz. bankrutavo), tai tada jau nieko nebepadarysit.
Atsakyti
QUOTE(pukiota @ 2011 02 22, 14:36)
Tarkites kad atleistu šalių susitarimu ir gausite iseitine kompensacija.

Aciu 4u.gif
Gal kakrtai zinot kaip ji bus apskaciujama, uz koki laikotrpi? Juk pajamu is imones nagunu virs dveiju metu g.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2011 02 22, 15:46)
Aciu 4u.gif
Gal kakrtai zinot kaip ji bus apskaciujama, uz koki laikotrpi? Juk pajamu is imones nagunu virs dveiju metu g.gif Aciu 4u.gif

Visų pirma tai ne apskaiciavime esmė pirmiausia, o susitarime, kiek tos išeitinės gausit. Gal darbdavys išvis nenorės jums jos mokėt, tai jau kiek sugebėsit išsiderėt, tiek ir turėsit.
Atsakyti