QUOTE(@KIMIRK@ @ 2011 02 14, 14:21)
sveikos visos mamytes,viska paskaicius iskilo ir man toks klausimas,gal kas paaiskins ka mano atveju daryti? sausio 17 d.gavau laiska -pranesima del imones RESTRUKTURIZAVIMO,ar tai reiskia,kad BANKROTAS? visi dirbe zmones isejo savo noru (nes gyventi tai reik),o algu nemoka 3 men. o siaip jie kas liko moka priverstines prastovas.
balandzio 27 d.sueina vaikui 2 metukai tureciau grysti i darba.ka mano atveju daryti,ka man pasiulys darbdavys.prastovose blogai kadangi pinigu ir taip nemoka.ar turiu balandzio 27 d,grysti ar kita diena i darba? o gal iseiti savo noru ir i birza? ka mano atveju pasiulytu darbdavys,ar galiu tiketis kokios kompensacijos,isdirbus 8 metus.gal kas ismano tuos dalykus.
Gal kas nors daugiau info parasys, o as tik noriu parasyti kad savo noru tai jau neiseikite, Jums priklausys visai nemaza iseitine kompensacija. Pirmiausia kai grisite i darba, Jus turi informuoti kad atleis ar pan. Auginantiems mazamecius vaikus apie atleidima lapeli iteikia pries 4 men. Vadinasi Jus galite prasyti kompensacijos uz tuos 4 men., plius dar uz staza 4 menesiai kompensacijos. Jei iseisite savo noru nieko negausite. Neskubekite, pagalvokite, paieskokite daugiau informacijos.
Restrukturizavimas tikrai ne bankrotas!!! Jusu atleisti negali kol vaikui sueis 3 metai. Mano situacija panasi, prasitesiau vaiko prieziuros atostogas iki 3 metu, kad viska gerai apgalvociau. Aisku nelauksiu kol vaikui sueis 3 metai, po kokio menesio rasysiu prasyma kad griztu. Darbo vietos aisku nebera. Bandysiu tartis del kompensacijos 4 menesiai + 4 uz staza. Gerai butu dar uz prastovas kazka ispesti, tik vargu ar pavyks...(nes atidirbus 10 metu nesinori iseiti be nieko).
Dar paieskokite info ankstesnese temose, ten buvo daug diskusiju apie situos reikalus. Jei turite klausimu, pasikonsultuokite su darbo inspekcija.