QUOTE(Leonsija @ 2011 11 17, 09:35)
Kodel klaidinate zmones ? Rasote visiska nesamone .
"jei nesutiksi galesi dirbti uz minimuma 4men "- zodziu kratinis .
jei nesutinkate pakeisti savo darbo salygu, tai taip , tiksliai po 4 men. busite atleista darbdavio iniciativa, bet... kodel rasote, kad dirbsite uz minimuma ?
Nebent pamirsote pamineti, kad pas Jus toks " geras " atlyginimas , tai prie ko cia istatymai ? Tikriausiai taip ir yra, oficialus atlygis minimumas ir kaip daznai buna "priedai" prie algos, kuriu galima moketi, galima - ne , taciau Jus pati sutikote su tokiomis zaidimo salygomis, nereikia kaltinti visus kitus, o pirma atsigrezti i save , ir saves paklausti- kodel pas mane toks oficialus atlyginimas .
"tik 4 men gali laikyti darbe po dekretiniu o poto laisvai ismesti", ir ne " laisvai ismesti" , o atleisti pagal istatyma, su ismokom.
Ir tikrai, kaip skamba , taip ir yra, tik reiketu truputi placiau pasidometi, ir ne paskutine minute . Na ir zinoma pasirasant darbo sutarti butu gerai ja dar ir perskaityti , kad veliau nesusidurti su " naujena", kad numatyta alga yra minimumas, o viskas kitas tik darbdavio pazadai
Atsiprasau uz kiek ironiska posta, tiesiog nemegstu tokios labai madingos dabar pozicijos, kaltinti visus- istatymus, darbdavius, valstybe, ora etc, kad tik ne save
JOLANCIUK, Jus tikrai klystate , algos ir darbo salygu niekas negali keisti, be rastisko darbuotojo sutikimo nei po menesio , nei po keturiu, nei apskritai . DK tikrai nepasikeite. Kokia yra darbo sutartis, tokia ir lieka iki " karjeros" pabaigos .
"jei nesutiksi galesi dirbti uz minimuma 4men "- zodziu kratinis .
jei nesutinkate pakeisti savo darbo salygu, tai taip , tiksliai po 4 men. busite atleista darbdavio iniciativa, bet... kodel rasote, kad dirbsite uz minimuma ?
Nebent pamirsote pamineti, kad pas Jus toks " geras " atlyginimas , tai prie ko cia istatymai ? Tikriausiai taip ir yra, oficialus atlygis minimumas ir kaip daznai buna "priedai" prie algos, kuriu galima moketi, galima - ne , taciau Jus pati sutikote su tokiomis zaidimo salygomis, nereikia kaltinti visus kitus, o pirma atsigrezti i save , ir saves paklausti- kodel pas mane toks oficialus atlyginimas .
"tik 4 men gali laikyti darbe po dekretiniu o poto laisvai ismesti", ir ne " laisvai ismesti" , o atleisti pagal istatyma, su ismokom.
Ir tikrai, kaip skamba , taip ir yra, tik reiketu truputi placiau pasidometi, ir ne paskutine minute . Na ir zinoma pasirasant darbo sutarti butu gerai ja dar ir perskaityti , kad veliau nesusidurti su " naujena", kad numatyta alga yra minimumas, o viskas kitas tik darbdavio pazadai
Atsiprasau uz kiek ironiska posta, tiesiog nemegstu tokios labai madingos dabar pozicijos, kaltinti visus- istatymus, darbdavius, valstybe, ora etc, kad tik ne save
JOLANCIUK, Jus tikrai klystate , algos ir darbo salygu niekas negali keisti, be rastisko darbuotojo sutikimo nei po menesio , nei po keturiu, nei apskritai . DK tikrai nepasikeite. Kokia yra darbo sutartis, tokia ir lieka iki " karjeros" pabaigos .
as jau rasiau kad buvau suklaidinta kaikuriuose vietose, reiktu paskaityti pries puolant atlyginimas ant popieriaus minimumas ir priedai, matot nevisi zmones gali sau leisti rodyti nagus pries darbdavi, musu miestelij, tureti gera darba ira privilegija, ir darbdaviai ant to zaidzia nes jei tik kazka bandai pasakyti atsaunama labai paprastai, nepatinka iseik uz duru pilna kuriems patiks. as negaliu sau leisti buti bedarbe, uztad ir kaltinu taip kaltinu darbdavius nes jie pazeidzia ir moralinius ir lt istatymus, nes toupat metu kai mane atleidineja i mano vieta ira priimamas naujas zmogus, kuris neturi mazo vaiko ir maziau biliotenij bus. tai kurioi vietoi man kaltinti save? nebent kad kazkaip dar tikejau istatymais ir galugale zmogiskumu, bet va kad valstybei gimdai vaikus ji is taves saiposi.
as nesakau kad visi darbdaviai toki tikrai ne, tiesiok mazose miesteliuose kur nera darbo vietu toki istatymai kad nepasokinesi, o jei dar zmogaus tokia situacija seimoi kad nera galimybiu be darbo buti tai ir nesidraskai. as noriu dirbti, ir uzdirbti
Papildyta:
Nebent pamirsote pamineti, kad pas Jus toks " geras " atlyginimas ,
geras negeras, bet kaikam ir tai pinigai zinokit, ir kaikas uz ta minimuma seima pramaitina, taip kad nereikia zeminti zmoniu, gerai jei jus turite pinigu, dziaugiuosi uz jus, bet nepamirskite kad dauk seimu dziaugiasi ir minimuma gaudami