o pas mane tokia situacija jau uz dvieju sav turiu grysti po 2m motinystes atostogu i darba, bet darbdavys nepriima, tiksleu paliosuoja is darbo mane, sakydamas kad viska daro pagal istatymus ir sumokes iseitine. nu nesuprantu kur tie istatymai toki kiek zinau jis privalo mane priimti i darba, ar kam buvo tokia situacija? kokio dydzio ta kompensacija gaunasi? ar gali taip paprastai mane atleisti?
QUOTE(dvi širdelės @ 2011 11 13, 10:49)
laba diena,ateinu su klausimu
motinystes atostogu isejau iki vaikuciui bus 3 metai,nuo 2 metuku planuojame leisti i darzeli,bet ar darbdavys laikys vieta man trecius metus,jeigu dukryte eis i darzeli?
motinystes atostogu isejau iki vaikuciui bus 3 metai,nuo 2 metuku planuojame leisti i darzeli,bet ar darbdavys laikys vieta man trecius metus,jeigu dukryte eis i darzeli?
Panasus klausymas jau buvo,jeigu taretes iki 3 metu,tai ir privalo darbdavys laikyti jusu darbo vieta:)
QUOTE(dvi širdelės @ 2011 11 13, 11:49)
laba diena,ateinu su klausimu
o is kur jis zinos kad vaikas lanko darzeli!? Aiskeregys gal jusu darbdavis
Aisku kad laikys.
Nepykit,jei pasikartosiu
Mane domina tokia situacija:jei dabar man pasiulo nauja darba ir atsiranda butinybe iskart jau dirbti (senoje darbovieteje prasitesusi iki3m),tai kaip bus su sodros pasalpa?Ji nutruksta?sodrai turiu pranesti?...ar jie patys matys,kad isidarbinau?dukrytei 2m sukanka tik vasario men.Taciau geri darbai "nesimeto"...
Aciu
Mane domina tokia situacija:jei dabar man pasiulo nauja darba ir atsiranda butinybe iskart jau dirbti (senoje darbovieteje prasitesusi iki3m),tai kaip bus su sodros pasalpa?Ji nutruksta?sodrai turiu pranesti?...ar jie patys matys,kad isidarbinau?dukrytei 2m sukanka tik vasario men.Taciau geri darbai "nesimeto"...
Aciu
QUOTE(Semilga @ 2011 11 13, 13:11)
Nepykit,jei pasikartosiu
Aciu
Aciu
Sodra matis kad jus gaunat alga ir arba nuims pasalpa,arba mokes skirtuma,ziurint kokia alga bus,ar didesne nei jusu pasalpa,ar mazesne.
QUOTE(Achemenida @ 2011 11 13, 10:54)
Panasus klausymas jau buvo,jeigu taretes iki 3 metu,tai ir privalo darbdavys laikyti jusu darbo vieta:)
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 13, 11:47)
o is kur jis zinos kad vaikas lanko darzeli!? Aiskeregys gal jusu darbdavis
Aisku kad laikys.
Aisku kad laikys.
labai aciu uz atsakyma
Papildyta:
QUOTE(Oxys @ 2011 11 09, 14:53)
Galite rašyti prašymą suteikti vaiko priežiūros atostogas iki jam sukas 3 metai, be jūsų sutikimo darbo sutarties keisti negalima.
Jums turi palikti tas pačias pareigas bei darbo užmokestį.
Jums turi palikti tas pačias pareigas bei darbo užmokestį.
pries iseinant i dekreta gaudavau 1500lt algos,dabar mano koleges gauna 900lt algos,tai kiek as gausiu grizusi i darba?kazkaip nerealu,kad as gausiu 1500lt,o kitos 900lt
QUOTE(dvi širdelės @ 2011 11 13, 21:32)
labai aciu uz atsakyma
Papildyta:
pries iseinant i dekreta gaudavau 1500lt algos,dabar mano koleges gauna 900lt algos,tai kiek as gausiu grizusi i darba?kazkaip nerealu,kad as gausiu 1500lt,o kitos 900lt
Papildyta:
lygtais viena menesi gausit savo alga,o paskui gales jau mazinti kaip ir kitiems.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 13, 22:42)
lygtais viena menesi gausit savo alga,o paskui gales jau mazinti kaip ir kitiems.
Is kur tokia info ?
Alga telieka tokia kokia numatyta darbo sutartyje ?
QUOTE(Leonsija @ 2011 11 13, 23:50)
tai pas visus ji numatyta buvo tokia,o paskui ja sumazino,tai ir jums sumazins,nezinau,lygtais LR istatymuose maciau,kad dar menesi po VPA alga lieka tokia pati ir atleisti negali.
va tau ir apsauga skaitosi, tik menesi islaiko darbo vieta ir atlyginima buvusi o paskui, jei nori atsikratyti - mokes minimuma ir savo noru iseisi.... kas per istatymai
QUOTE(yolitux @ 2011 11 14, 10:15)
va tau ir apsauga skaitosi, tik menesi islaiko darbo vieta ir atlyginima buvusi o paskui, jei nori atsikratyti - mokes minimuma ir savo noru iseisi.... kas per istatymai
Jus taip nesijaudinkit,as galiu ir klisti