QUOTE(irenocka* @ 2011 10 12, 14:26)
Sveiki,
na dialogas prasidejo, bet labai keistai vyko: visu pirma siulo imti VPA iki 3 metu, bet manes tai netenkina, metus buti be skatiko kiseneje
, o kai pradejoau kalba del kompensacijos ir nepanaudotas atostogas - paaiskejo, kad saskaitoje pinigu nera
Ka tokiu atveju daryti
?
Zadejo paskambinti sia savaite ka nutare.
Niekas nežino ar tikrai sąskaitoje nėra pinigų. Kai bus nutraukta darbo sutartis, bus pasirašyti dokumentai ir jeigu nesumokės atleidimo dieną, jeigu nesusitarsite kitaip, galėsite kreiptis į teismą.
Papildyta:
QUOTE(Audryla @ 2011 10 12, 16:17)
Sveikos,
susipainiojau dabar visiskai...
Buvau net kelias temas perskaiciusi, darbo inspekcijoj buvau, bet visokios mintys lenda su klausimais.
Dabar esu vaiko prieziuros atostogose kol jam sueis 3 metai. Kai sueina 3 metai einu i darba, bet kaip ir daugumai cia musu, darbo nebera. Jei darbdavys man pasiulys kitas pareigas, o as atsisakysiu, tai gausiu iseitine ar ne?
Vaikui sueis 3 metai po 3 menesiu. Gal man dabar lekti i darba, rasyti prasyma kad gristu. Tada galvoju siulys kitas pareigas ir as turiu teise atsisakyti ir kad atleistu saliu susitarimu?
Jus neprivalote sutikti pakeistomis darbo sąlygomis, tuomet darbdavys galės su jumis nutraukti darbo sutartį, vadovaujantis LR DK 129 ir 130 str. bei privalės sumokėti išeitinę išmoką, vadovaujantis LR DK 140str.
Aišku galite sutarti dėl darbo sutarties nutraukimo pagal LR DK 125 str.