Įkraunama...
Įkraunama...

Grįžimas į darbą po motinystės atostogų

QUOTE(almute80 @ 2011 01 15, 17:16)
toma.toma.toma,aciu uz gera straipsni.merginos,labai laukiu ziniu is tu merginu,kurios siom dienom jau gryzta.ar darbdavys duoda ta pati atlyginima?kaip sekasi tok,kuriu nenori priimti,liepia issiti savo noru?ka pavyko issideret?gal kas geru patarimu turi is patirties,kur kreiptis,kur ieskot pagalbos,patarimu..

negali nenorėti priimti, privalo priimti ir negali atleisti kol vaikui nesuėjo treji. atlyginimą privalo mokėti koks buvo. jei liepia išeiti savo noru - nesutikit, kreipkitės į vdi. jei savo teisių neginsit - niekas to už jus nepadarys mirksiukas.gif
Atsakyti
siuo metu esu vaiko prieziuros atostogose. Prasymas VPA parasytas iki kol vaikui sueis 2 metai. Ar as dar turiu informuoti darbdavi prie 14 dienu kad gristu i darba? ar tiesiog vaikui sueina 2 metukai ir ta diena as kulniuoju i darba? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(pukiota @ 2011 01 16, 20:16)
siuo metu esu vaiko prieziuros atostogose. Prasymas VPA parasytas iki kol vaikui sueis 2 metai. Ar as dar turiu informuoti darbdavi prie 14 dienu kad gristu i darba? ar tiesiog vaikui sueina 2 metukai ir ta diena as kulniuoju i darba?  Aciu.

Del savo ramybes,geriau pasiskambinkit darbdaviui.
Atsakyti
QUOTE(pukiota @ 2011 01 16, 19:16)
siuo metu esu vaiko prieziuros atostogose. Prasymas VPA parasytas iki kol vaikui sueis 2 metai. Ar as dar turiu informuoti darbdavi prie 14 dienu kad gristu i darba? ar tiesiog vaikui sueina 2 metukai ir ta diena as kulniuoju i darba?  Aciu.

jei nenorite grįžti anksčiau nei parašėte prašymą, pranešti neprivalote
Atsakyti
Ačiū už atsakymus.
Atsakyti
Niu ka sveikutes, ir as jau po vakarysksciu ivykiu...issiskyrem taikiai, be barniu, ale manes pasiilgs ir pan (tik klausimas kodel tada neprieme atgal g.gif ) bet sutarem del 6 men kompensacicjos + nepanaudotos atostogos, nors darbdavys tesiule apmoket 4 men... tai va, tikiuosi per pusmeti susirast nauja darbuka, o gal net anskciau ir viskas bus oki doki ax.gif
Atsakyti
Nu tai, ka , sveikinam...Jei esi patenkinta, dziaugiuosi....O koks tavo stazas toje imoneje buvo, jei darbdavys pasiule uz keturis men?
Atsakyti
QUOTE(to-o-ma @ 2011 01 18, 08:29)
Niu ka sveikutes, ir as jau po vakarysksciu ivykiu...issiskyrem taikiai, be barniu, ale manes pasiilgs ir pan (tik klausimas kodel tada neprieme atgal  g.gif ) bet sutarem del  6 men kompensacicjos + nepanaudotos atostogos, nors darbdavys tesiule apmoket 4 men... tai va, tikiuosi per pusmeti susirast nauja darbuka, o gal net anskciau ir viskas bus oki doki  ax.gif

Manau neblogai suderėta... geriau nei nieko.... 4u.gif
Atsakyti
stazas 4metai, ale 1 men magaryciu norejo pridet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(to-o-ma @ 2011 01 19, 09:11)
stazas 4metai, ale 1 men magaryciu norejo pridet  lotuliukas.gif

Geriau nei nieko, tačiau labai jau pigiai išsisuko mirksiukas.gif
Atsakyti
o jei noriu grysti i darba pusmeciu anskciau nei esu parasius prasyma, pries kiek laiko tureciau perspeti? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Mano situacija tokia - vaikui sueina 2 metai, turiu gristi i darba, bet man pasako kad darbo man nebera ir pasiulymas iseiti saliu susitarimu. Ismoka kompensacija uz nepanaudotas atostogas, uz 4 men ispejamaji laikotarpi ir 4 men nuo pradirbto stazo.
Antras variantas butu, as nesutinku su pasiulymu, ir man visus metus )kol vaikui sueis 3 metai) moka prastovas, o paskui atleidzia.
Kaip manot koki varianta pasirinkti? Idomi ar dar kazka galeciau issireikalauti is darbdavio? Aciu.
Atsakyti