Įkraunama...
Įkraunama...

Grįžimas į darbą po motinystės atostogų

Dar vienas klausimelis blush2.gif As gryzau i darba kai vaikuciui buvo metai ir keli men., dabar vyras ima tevystes atostogas ir sodra jam sake moketu pagal nauja tvarka tik 40% atlyginimo dydzio pasalpa (as uz tuos kelis antru metu menesius gaudavau 75%), bet tuo pat metu jis gali dirbti ir gauti pilna atlyginima?
Atsakyti
QUOTE(Mamyciukass228 @ 2011 07 22, 15:51)
Dar vienas klausimelis blush2.gif  As gryzau i darba kai vaikuciui buvo metai ir keli men., dabar vyras ima tevystes atostogas ir sodra jam sake moketu pagal nauja tvarka tik 40% atlyginimo dydzio pasalpa (as uz tuos kelis antru metu menesius gaudavau 75%), bet tuo pat metu jis gali dirbti ir gauti pilna atlyginima?

Taip pagal naują tvarką gali dirbti ir gauti 40 proc. atlyginimo.
Atsakyti
Ir jam nereikia ne menesio pabuti namuose su mazium? Gauna darbdavio pasirasyta isakyma, pristato i sodra ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(Mamyciukass228 @ 2011 07 22, 16:06)
Ir jam nereikia ne menesio pabuti namuose su mazium? Gauna darbdavio pasirasyta isakyma, pristato i sodra ir viskas?

taip,BET DAR NEAISKU KAIP TRAKTUOS SI ISTATYMA DARBDAVIAI,MAN TAI IDOMU.
Atsakyti
Bent jau mano vyro darbdavys isakyma pasirase be jokiu problemu, pries tris dienas paprase ir siandien jau vaziavo i sodra thumbup.gif Aciu uz atsakymus, nes vyras is sodros gryzo pasimetes : - sako moteriskes ten pacios nelabai ka supranta, klausineja viena kitos kas ir kaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyciukass228 @ 2011 07 22, 16:17)
Bent jau mano vyro darbdavys isakyma pasirase be jokiu problemu, pries tris dienas paprase ir siandien jau vaziavo i sodra thumbup.gif  Aciu uz atsakymus, nes vyras is sodros gryzo pasimetes : - sako moteriskes ten pacios nelabai ka supranta, klausineja viena kitos kas ir kaip  bigsmile.gif

tai taip,nes istatymas toks durnas,nieko nepaaiskinta.
Atsakyti
QUOTE(*ninia* @ 2011 07 11, 12:18)
prieš 2 savaites smile.gif
Laisva forma:
Prašau atšaukti mano vaiko priežiūros atostogas nuo 2011-XX-XX.

Sakykit o butinai reikia prasyma rasyt pries dvi savaites? negalima pries diena ar pan.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kažkada @ 2011 08 01, 22:21)
Sakykit o butinai reikia prasyma rasyt pries dvi savaites? negalima pries diena ar pan.

Aciu 4u.gif

Taip numatyta įstatymuose. Bet jei darbdavys neprieštarauja ir sutinka, tai galit ir prieš dieną rašyt.
Atsakyti
labuka,

noriu tik pasitikslinti 4u.gif ar tikrai sodra moka skirtuma, jei mano atlyginimas mazesnis nei pasalpa 4u.gif noreciau grizti i darba nepasibaigus vaiko prieziuros atostogoms, o alga tikrai mazesne uz pasalpa, nes ja paskaicavo is senesniu algu, kai buvo didesnes 4u.gif is anksto aciu, tai,kuri atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2011 08 02, 20:05)
labuka,

noriu tik pasitikslinti  4u.gif  ar tikrai sodra moka skirtuma, jei mano atlyginimas mazesnis nei pasalpa  4u.gif noreciau grizti i darba nepasibaigus vaiko prieziuros atostogoms, o alga tikrai mazesne uz pasalpa, nes ja paskaicavo is senesniu algu, kai buvo didesnes  4u.gif  is anksto aciu, tai,kuri atsakys  4u.gif

taip,moka skirtuma.
"Asmenims, teisę į motinystės (tėvystės) pašalpą įgijusiems iki 2011-06-30, turintiems draudžiamųjų pajamų, kurių dydis mažesnis už motinystės (tėvystės) pašalpą, abu metus mokamas šios pašalpos ir jo atitinkamą mėnesį turėtų draudžiamųjų pajamų skirtumas. "
http://www.sodra.lt/index.php?cid=329
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 08 02, 19:21)
taip,moka skirtuma.
"Asmenims, teisę į motinystės (tėvystės) pašalpą įgijusiems iki 2011-06-30, turintiems draudžiamųjų pajamų, kurių dydis mažesnis už motinystės (tėvystės) pašalpą, abu metus mokamas šios pašalpos ir jo atitinkamą mėnesį turėtų draudžiamųjų pajamų skirtumas. "
http://www.sodra.lt/index.php?cid=329

dar karta aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.Ir as cia su tokiom paciom bedom, kaip dauguma verysad.gif
Laikas grizti i darba,o nera tokiu pareigu.Siulo zemesnes.Atlyginimas bus irgi mazesnis.Tai jei nesutikciau,galiu tiketis atleidimo abipusiu susitarimu su kompensacija 3men,kadandi imonej dirbu 6m,2m VPA.Ar teisingai suprantu?O kaip skaiciuos ta kompensacija?Is kiek menesiu?Pries iseinant i dekreta pas mane buvo daug bileteniu.Ir dar, jei nesutikciau su atleidimu abipusiu susitarimu,kas tada?
Aciu uz atsakyma.
Atsakyti